Генерал Младић умире!

Počni da čitaš postove...

U okviru akcije "Bitka za bebe" kupljeno je više od 160 savremenih inkubatora, čime je zadovoljeno tri četvrtine potreba zdravstvenog sistema, a sredstva je doniralo više od 80 kompanija, više od 500 pojedinaca i oko 170 malih preduzeća, vrtića, škola, radnji, udruženja građana, fakulteta i sportskih klubova. Inkubatori će biti instalirani u 40 zdravstvenih ustanova širom Srbije. Bebama koje su učestvovale u promovisanju akcije i najvećim donatorima uručeni su prigodni ordeni, a hol Doma Narodne Skupštine bio je ukrašen zastavama sa stisnutom dečjom pesnicom - amblemom akcije.
Pokrovitelj akcije "Bitka za bebe" bio je predsednik Srbije Boris Tadić.

Pa ja ih i čitam. Gde piše da DS ima bilo kakve veze sa ovim?:think:
Pokrovitelj Bota, a zaštitno lice jedna drhtava babetina.:hahaha:
Kao što rekoh da nije bilo sportista i sportskih klubova, kupili bi oni lizalicu. Mada teško da bi i za to skupili dovoljno para.:hahaha:

Pa ja ih i čitam. Gde piše da DS ima bilo kakve veze sa ovim?:think:
Pokrovitelj Bota, a zaštitno lice jedna drhtava babetina.:hahaha:
Kao što rekoh da nije bilo sportista i sportskih klubova, kupili bi oni lizalicu. Mada teško da bi i za to skupili dovoljno para.:hahaha:

Koleginica je rekla da bebe umiru i da nema dovoljno inkubatora. Ja sam ovo odgovorio. Vi ste bolesni od DS-a, svuda ga tražite...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=17&nav_category=12&nav_id=558405

sredstva je doniralo više od 80 kompanija, više od 500 pojedinaca i oko 170 malih preduzeća, vrtića, škola, radnji, udruženja gradjana, fakulteta i sportskih klubova.

Najveći pojedinačni donator je Milan Popović, biznismen i suprug pevačice Severine Vučković. On je doniranjem 100.000 evra omogućio kupovinu 10 inkubatora. Od kompanija, najveći donatori su Industrija mesa "Matijević", Victoria group, kompanija Jura iz Niša ....
Sve sami antisrbi.

Имаш ли доказа за то ,јел ишта доказано НИЈЕ према томе остаје права истина да је групица терориста налетала на минско поље и да им Насер није оставио дирекције куда да иду када је побегао.Жене,деца,страци па и рањеници су евакусиани

Ovo je suviše loše slagano čak i za radikale... Smisli malo bolju priču, možda neko i poveruje (8-9 godina) :D

Нико те не приморава ни на шта другарице ви можете Хитлера или Ђинђића да славите ако су вам они дражи срцу

duso pa ti predlozi - izbor ti je poveliki ... canak, ceda, sir oliver, dinkic, licht, kandicka. koga narod prihvati taj zivi nematerijalni zivot. i tvoji to mogu, ako zele

A sto bih uopste slavila bilo koga. Raspala mi se drzava, BiH se otcjepila, izginuli mi sunarodnjaci, ostala sam preko noci bez icega, uzeli nam Kosovo, ekonomija katastrofa...Ne vidim razlog za slavlje osim toga sto imam RS, a za njeno stvaranje smatram zasluznim samo ljude koji su ginuli, bivali ranjeni, borili se, verovali i izasli sa manje nego su imali pre rata. Ratko nije od njih, necu ga slaviti.

Pa ne znam, jel imas ti nekog tvog junaka kog bi slavila?

moderatorice, ovo boldovano je dno dna.
da se primetiti da ovde moderatori menjaju svoja misljenja preko noci, postaju druge osobe i ne secaju se prethodne, da nije u pitanju ovo

Menjam misljenje naravno, kazu da ko nikad ne menja misljenje vise voli svoj ego nego istinu.
I delovala bih sebi nezrelo da mislim isto sa osamnaest i sa trideset sa dvadeset i pet i cetrdeset, nepoznavanjem cinjenica i sa poznavanjem...Ili mislis da bi covek trebalo da gleda samo pravo ne osvrcuci se, ne slusajuci, ne pitajuci.

Opet kazem, da se skrio u moju kucu rizikovala bih zivot svoje dece ali ga ne bih prijavila zato sto je bio tu gde je bio ali nikako ne zbog toga kakav je bio, jer bio je onakav kako se ocekuje da bude oficir, nista posebno.
A o Ratku privatno, kao coveku izmisljate nebuloze, mitovi i legende, jos samo vila krilatica da ga ponese,ne bih ni reci vise , bolestan je i star, verujte u sta hocete.

Ja sam moderator na Dom i porodica i ne vidim nikakvu vezu izmedju te cinjenice i svog misljenja o ratu ciji sam direktni sudionik. Nisam primetila da su ovde modeatori manje Srbi nego ti ili mnogi drugi, neke i ne poznajem a za ove druge mogu reci samo da su malo realniji i malo tisi, odlika ljudi koji znaju vise.

Dakle, koji je vama krasni?
Gde ovde piše da je DS imao bilo kakve veze sa ovim?
Šta sad, ja treba da nataknem da je moja skromna firma dala 20.ooo din kao pomoć akciji?
i onda sam ja kupio nešto?
Svaka čast ljudima koji su uzeli učešćeu ovome. Za decu sve.

Ti si najmanje bolestan od mržnje, bar što se tiče ove patriotske opcije na forumu.

aha, i zemljom vladaju ljudi gmizavci!

nikad nece da se promeni istina srebrenice, kao sto nece ni to da je republika sumska nastala na genocidu, kao sto nece da je srbija indirektno kriva za genocid u srebrenici..ode tako u istoriju!

malo morgen...jakasi a i mnogi drugi ce vam pomrsiti konce u buducnosti...u istoriju cete otici kao najveci prevaranti i manipulatori svih vremena...:zper:

A sto bih uopste slavila bilo koga. Raspala mi se drzava, BiH se otcjepila, izginuli mi sunarodnjaci, ostala sam preko noci bez icega, uzeli nam Kosovo, ekonomija katastrofa...Ne vidim razlog za slavlje osim toga sto imam RS, a za njeno stvaranje smatram zasluznim samo ljude koji su ginuli, bivali ranjeni, borili se, verovali i izasli sa manje nego su imali pre rata. Ratko nije od njih, necu ga slaviti.

Ала си ти манипулатор и провокатор ,невероватно, свака част, а човека који је предводио војску и са војницима спасо српски народ не желиш да цениш .Човека који те воли ,мрзиш.Онда не верујем да да уопштено волиш српски народ .Превише је злобе и мржње у теби ,пријатељски ти саветујем
мржња ће да те уништи

Back