Нико те не приморава ни на шта другарице ви можете Хитлера или Ђинђића да славите ако су вам они дражи срцу
duso pa ti predlozi - izbor ti je poveliki ... canak, ceda, sir oliver, dinkic, licht, kandicka. koga narod prihvati taj zivi nematerijalni zivot. i tvoji to mogu, ako zele
A sto bih uopste slavila bilo koga. Raspala mi se drzava, BiH se otcjepila, izginuli mi sunarodnjaci, ostala sam preko noci bez icega, uzeli nam Kosovo, ekonomija katastrofa...Ne vidim razlog za slavlje osim toga sto imam RS, a za njeno stvaranje smatram zasluznim samo ljude koji su ginuli, bivali ranjeni, borili se, verovali i izasli sa manje nego su imali pre rata. Ratko nije od njih, necu ga slaviti.
Pa ne znam, jel imas ti nekog tvog junaka kog bi slavila?
moderatorice, ovo boldovano je dno dna.
da se primetiti da ovde moderatori menjaju svoja misljenja preko noci, postaju druge osobe i ne secaju se prethodne, da nije u pitanju ovo
Menjam misljenje naravno, kazu da ko nikad ne menja misljenje vise voli svoj ego nego istinu.
I delovala bih sebi nezrelo da mislim isto sa osamnaest i sa trideset sa dvadeset i pet i cetrdeset, nepoznavanjem cinjenica i sa poznavanjem...Ili mislis da bi covek trebalo da gleda samo pravo ne osvrcuci se, ne slusajuci, ne pitajuci.
Opet kazem, da se skrio u moju kucu rizikovala bih zivot svoje dece ali ga ne bih prijavila zato sto je bio tu gde je bio ali nikako ne zbog toga kakav je bio, jer bio je onakav kako se ocekuje da bude oficir, nista posebno.
A o Ratku privatno, kao coveku izmisljate nebuloze, mitovi i legende, jos samo vila krilatica da ga ponese,ne bih ni reci vise , bolestan je i star, verujte u sta hocete.
Ja sam moderator na Dom i porodica i ne vidim nikakvu vezu izmedju te cinjenice i svog misljenja o ratu ciji sam direktni sudionik. Nisam primetila da su ovde modeatori manje Srbi nego ti ili mnogi drugi, neke i ne poznajem a za ove druge mogu reci samo da su malo realniji i malo tisi, odlika ljudi koji znaju vise.