BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ти онда баш има да се наживиш
Jeste li primetili kako su dugo ziveli Hes, Artukovic, Kepiro......?
Izgleda da ih ni Bog nije hteo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти онда баш има да се наживиш
Istinu nikada necemo doznati.
Cak i da ju je on napisao.
meni je zao ovog masovnog ubice...
Види како су кренули не би ме чудило
Ma da, nije ni Tito sahranjen na Dedinju, nije ni Arkan mrtav...A sta ako je Mladic odavno mrtav, a taj covek u Hagu - nije Mladic?
Da li ste razmisljali o toj opciji?
Naravno, ne cudi da ce pokusati, vec preokrecu istoriju, ali i najnoviju laz Srebrenicu vise ne mogu da drze pod kontrolom, njihove lazi mogu samo da koriste za trenutne potrebe, ali za istoriju to ne prolazi................i nelegalni haski sud, i nelegalno bombardovanje Srbije, sve ce to doci na svoje mesto.
Naravno, ne cudi da ce pokusati, vec preokrecu istoriju, ali i najnoviju laz Srebrenicu vise ne mogu da drze pod kontrolom, njihove lazi mogu samo da koriste za trenutne potrebe, ali za istoriju to ne prolazi................i nelegalni haski sud, i nelegalno bombardovanje Srbije, sve ce to doci na svoje mesto.
Ma da, nije ni Tito sahranjen na Dedinju, nije ni Arkan mrtav...
Nas Srbe je stvarno lako prevariti...
Jesi ti Srbin?A mozda ni pokojni Sloba nije mrtav...?
Ko zna....?
Jesi ti Srbin?
Sta rece Mladic kad udje u Srebrenicu,zasticenu zonu UN-a ???
Hajdemo onda ovako...
Priznacemo pokolje u Hrvatskoj i BiH.
Platicemo im ratnu odstetu.
Svim poginulim borcima na Kosovu, BiH i Hrvatskoj cemo srusiti spomenik.
Prizancemo Kosovo i necemo dati Srbima sa Kosova da dolaze ovamo, uvescemo im vize.
Proteracemo Srbe iz HR i BiH u svoje maticne drzave.
Dacemo izvinjenje Hrvatskoj, Albancima, BiH, NATO-u, Americi...ujedno opruzicemo im i ruku pomirenja.
Proglasicemo ratnim zlocincima svakog ko je uzeo pusku u ruke.
Zatrazicemo u Hagu da oslobode Gotovinu i ostale generale.
Jer nas su vodili kriminalci, ratni profiteri, koji su hteli veliku Srbiju zarad njihovih ciljeva i bogacenja.
Nema zlocina nad Srbima, Srbi su iz HR dosli da bi ovde profitirali, Srbi u BiH su mudzahedine izmislili, Srbi sa Kosova se bune zbog poreza i tu su sve kriminalci koje treba unistiti.
Tada ce Srbija stati na zelene grane.[/QUOTE]
A ne drugarice, ne ide to tako lako. a sta je sa ugrozenim manjinama u Srbiji, Madjarima, muslimaanima, oni moraju ddobiti svoje autonomne oblsti, tj. drzave,............pa da se vrati svima sva imovina, svim nacistima sto su nas do sad gazili, a trazice i turska svoje iz onog vremena
jugosloven.
Kada?Када су Орића питали зашто коље људе и набија их на колац ,знаш шта је одговорио ?Одговрио је да штеди метке
O majko mila, je li istina da mi nemamo koga drugog da slavimo do ovog drskog, sebi bitnog, ni po cemu znacajnog ni zasluznog, arogantnog, sujetnog, komunistickog sebicnjaka???
U nedostatku Milosa Obilica skloni smo izmisljati dela i srpstvo Marka Kraljevica.
До свиданья, друг мой, до свиданья.
Милый мой, ты у меня в груди.
Предназначенное расставанье
Обещает встречу впереди.
До свиданья, друг мой, без руки и слова,
Не грусти и не печаль бровей, -
В этой жизни умирать не ново,
Но и жить, конечно, не новей.
Dovidjenja, druže, dovidjenja...
Dovidjenja, druže, dovidjenja!
U životu ima mnogo zla,
svaki korak,
prati nova patnja,
na ovom svetu,
sreće nemam ja.
Dovidjenja! Tiho gasnu sveće,
pred moj put
u mrak i večni san.
Čitav život čekah malo sreće,
al' u noći ipak ostah sam...
Dovidjenja, bez stiska, bez reči!
Čemu bol i vrelih suza žar?
Za nas nije nista novo mreti,
ni sam život nije nova stvar...
Сергеј Јесењин
Sta rece Mladic kad udje u Srebrenicu,zasticenu zonu UN-a ???
Ма бре аутомаш ,Војвођанин