Генерал Младић умире!

Hajdemo onda ovako...
Priznacemo pokolje u Hrvatskoj i BiH.
Platicemo im ratnu odstetu.
Svim poginulim borcima na Kosovu, BiH i Hrvatskoj cemo srusiti spomenik.
Prizancemo Kosovo i necemo dati Srbima sa Kosova da dolaze ovamo, uvescemo im vize.
Proteracemo Srbe iz HR i BiH u svoje maticne drzave.
Dacemo izvinjenje Hrvatskoj, Albancima, BiH, NATO-u, Americi...ujedno opruzicemo im i ruku pomirenja.
Proglasicemo ratnim zlocincima svakog ko je uzeo pusku u ruke.
Zatrazicemo u Hagu da oslobode Gotovinu i ostale generale.

Jer nas su vodili kriminalci, ratni profiteri, koji su hteli veliku Srbiju zarad njihovih ciljeva i bogacenja.
Nema zlocina nad Srbima, Srbi su iz HR dosli da bi ovde profitirali, Srbi u BiH su mudzahedine izmislili, Srbi sa Kosova se bune zbog poreza i tu su sve kriminalci koje treba unistiti.

Tada ce Srbija stati na zelene grane.

mislis pod zelene grane, jednog drveta?

Hajdemo onda ovako...
Priznacemo pokolje u Hrvatskoj i BiH.
Platicemo im ratnu odstetu.
Svim poginulim borcima na Kosovu, BiH i Hrvatskoj cemo srusiti spomenik.
Prizancemo Kosovo i necemo dati Srbima sa Kosova da dolaze ovamo, uvescemo im vize.
Proteracemo Srbe iz HR i BiH u svoje maticne drzave.
Dacemo izvinjenje Hrvatskoj, Albancima, BiH, NATO-u, Americi...ujedno opruzicemo im i ruku pomirenja.
Proglasicemo ratnim zlocincima svakog ko je uzeo pusku u ruke.
Zatrazicemo u Hagu da oslobode Gotovinu i ostale generale.

Jer nas su vodili kriminalci, ratni profiteri, koji su hteli veliku Srbiju zarad njihovih ciljeva i bogacenja.
Nema zlocina nad Srbima, Srbi su iz HR dosli da bi ovde profitirali, Srbi u BiH su mudzahedine izmislili, Srbi sa Kosova se bune zbog poreza i tu su sve kriminalci koje treba unistiti.

Tada ce Srbija stati na zelene grane.[/QUOTE]

A ne drugarice, ne ide to tako lako. a sta je sa ugrozenim manjinama u Srbiji, Madjarima, muslimaanima, oni moraju ddobiti svoje autonomne oblsti, tj. drzave,............pa da se vrati svima sva imovina, svim nacistima sto su nas do sad gazili, a trazice i turska svoje iz onog vremena
Pa dobice.
Sa ovakvim razmisljanjem ce dobiti svaku svoju drzavu na teritoriji Srbije.
Jer kad god neko uzme pusku i krene na Srbe on je junak, a ako Srbin krene on je kriminalac i ratni profiter.

Zaboga, je li istina da mi nemamo koga drugog da slavimo do ovog drskog, sebi bitnog, ni po cemu znacajnog ni zasluznog, arogantnog, sujetnog, komunistickog sebicnjaka???
U nedostatku Milosa Obilica skloni smo izmisljati dela i srpstvo Marka Kraljevica.

Нико те не приморава ни на шта другарице ви можете Хитлера или Ђинђића да славите ако су вам они дражи срцу

Vidi registra, nismo svi isti, neke ljude ne dotice ni sudbina brata ili oca i majke, pa jee normalno da ih ne dotice ni sudbina tamo nekog generala. To su neke egoisticne egocentricne osobe, koje ne mogu da imaju osecaja za druge osim za sebe. Mene licno potresa i subina one gladne dece u Afrci sa kojimaa nemam nikakve veze, te je nepotrebno i reci da mi je mnogo tesko zbog Mladica, jer ja u njemu ne vidim samo jednu personu, nego vidim hiljade i hiljade Srba za koje je se on borio,.................a za koje vas sve bas boli koorac.

Opet ne razumem čemu histerija i kakve veze ima Mladićeva bolest sa gladnom decom u Africi, a još manje sa onima koje ne dotiče ni sudbina rodjenog oca. Mladić ima ženu, sina, koliko se sećam i normalno bi bilo da oni pate zbog njegove bolesti, a ne neki njemu nepoznati ljudi. Ja mu ne želim da umre, još manje da pati, ali čak i ako umre, neću se potresti, kao što se neki, meni nepoznati ljudi, nisu potresli zbog smrti nekog meni bliskog.

O tome da li me je branio, drugom prilikom.

Zaboga, je li istina da mi nemamo koga drugog da slavimo do ovog drskog, sebi bitnog, ni po cemu znacajnog ni zasluznog, arogantnog, sujetnog, komunistickog sebicnjaka???
U nedostatku Milosa Obilica skloni smo izmisljati dela i srpstvo Marka Kraljevica.

duso pa ti predlozi - izbor ti je poveliki ... canak, ceda, sir oliver, dinkic, licht, kandicka. koga narod prihvati taj zivi nematerijalni zivot. i tvoji to mogu, ako zele

Pa ne znam, jel imas ti nekog tvog junaka kog bi slavila?

moderatorice, ovo boldovano je dno dna.
da se primetiti da ovde moderatori menjaju svoja misljenja preko noci, postaju druge osobe i ne secaju se prethodne, da nije u pitanju ovo

Opet ne razumem čemu histerija i kakve veze ima Mladićeva bolest sa gladnom decom u Africi, a još manje sa onima koje ne dotiče ni sudbina rodjenog oca. Mladić ima ženu, sina, koliko se sećam i normalno bi bilo da oni pate zbog njegove bolesti, a ne neki njemu nepoznati ljudi. Ja mu ne želim da umre, još manje da pati, ali čak i ako umre, neću se potresti, kao što se neki, meni nepoznati ljudi, nisu potresli zbog smrti nekog meni bliskog.

O tome da li me je branio, drugom prilikom.

Pa ne bih s ni ja potresla zbog necije bolesti i to pod stare dane u normalnim okolnostima ako znam da uziva svu medicinsku negu i da se tu ne moze nista preduzeti, ovo sto se radi sa Mladicem je fizicko i psihicko izivljavane, maltretiranje i tortura zatvorenika, a to je kaznjivo,bar toliko bi kao demokrata morala da znas

Pa ne znam, jel imas ti nekog tvog junaka kog bi slavila?

moderatorice, ovo boldovano je dno dna.
da se primetiti da ovde moderatori menjaju svoja misljenja preko noci, postaju druge osobe i ne secaju se prethodne, da nije u pitanju ovo

Видиш ,Генерал Младић је такав човек који воли српски народ, да воли и ову особу звану модератор у томе и лежи сва туга .Што они њега мрзе а он њих воли

Ima pravo bar na temu. Sarajevski Avaz pise da je na samrti i da "halucinira" i doziva suprugu...Poslednje kolabiranje je iziskivalo sat vremena da ga povrate u zivot, ne ustaje, ne govori (ili otezano) a timu lekara koji su otisli da ga pregledaju u Hagu, zabranjeno da pricaju u kakvom je stanju, da mu prepisu lekove i sl. pa se pitam a sto su i otisli?

Како могу да суде болесном човеку? Сећам се кад су довели Артуковића "да би и они имали кућу цвећа" није ни почео процес практично док није умро. А то је била СФРЈ.

Видиш ,Генерал Младић је такав човек који воли српски народ, да воли и ову особу звану модератор у томе и лежи сва туга .Што они њега мрзе а он њих воли

To sto voli srpski narod ga nikako ne cini dobrim covekom jer drugim narodima je naneo mnogo ZLA.

Back