Пред чијим Богом ,друже
Pred bogom covecanstva, jer postoji samo jedan bog a sto ga ljudi nazivaju raznim imenima to je njihov problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пред чијим Богом ,друже
Како могу да суде болесном човеку? Сећам се кад су довели Артуковића "да би и они имали кућу цвећа" није ни почео процес практично док није умро. А то је била СФРЈ.
To sto voli srpski narod ga nikako ne cini dobrim covekom jer drugim narodima je naneo mnogo ZLA.
Ja mislim da ga treba drzati sto duze u zivotu da bi ispastao nesto od svojih grehova na ovom svetu, a pred bogom ce svakako za sve da odgovara.
Пред чијим Богом ,друже
To sto voli srpski narod ga nikako ne cini dobrim covekom jer drugim narodima je naneo mnogo ZLA.
Видиш ,Генерал Младић је такав човек који воли српски народ, да воли и ову особу звану модератор у томе и лежи сва туга .Што они њега мрзе а он њих воли
Pred kim da ispasta grehe,molim te? Pred onima koji su ubijali decu na nosama? Hah,kako je sve to jadno,ta cela sarada...
По правилу доктори у Београду су прекршили Хипократову заклетву и нису смели да га изруче јер су знали његово стање .Надам се да ће одгвоарати
sta nas briga za te druge narode? vi slavite najvecu zver koju su oci moje videle pa sta? to je vasa stvar...
I ptice na grani znaju da je to zlocinac, osim za jedan mali deo srba koji u velikom broju gravitiraju na ovom forumu.
NO COMENT !
za 90% srba je on heroj, a drugi pricaju nas zabole tuki..
Jesi radila telefonsku anketu pa znaš?![]()
Jesi radila telefonsku anketu pa znaš?![]()
Е,мој Генерале шта си дочекао да те народ који толико волиш изда и да ти суде убице српске деце
Мој став је другачији.
У рату се ПО ДЕФИНИЦИЈИ чини зло непријатељу.
I ptice na grani znaju da je to zlocinac, osim za jedan mali deo srba koji u velikom broju gravitiraju na ovom forumu.
E jeb*m ja takvog generala !
znam mackoni, znam...ne vole ga samo nesrbi i evrotalibani.....
On voli samo sebe, jer da je tako kao što si napisala, on bi se predao pre 5 godina.
Pa dobice.
Sa ovakvim razmisljanjem ce dobiti svaku svoju drzavu na teritoriji Srbije.
Jer kad god neko uzme pusku i krene na Srbe on je junak, a ako Srbin krene on je kriminalac i ratni profiter.
Pa naravno, Srbi se sad toliko stide svega srpskog da bi bili srecni i da siptari njima vladaju a da ne pominjem tek ove druge "civilizovane" narode.
potrebno je narodu utupiti u glavu da je najgori i da se zbog toga stidi,i da svaki drugi moze biti samo bolji od njega. Ja mislim da bi svi oni sad bili gordi i ponosni da mogu reci da im je predsednik Hasim Taci, Kosorova, Izetbegovic, Merkelova,.....................a preci Hhitler, Pavelic i po koji ucesnik handzar divizije. Auuuuuu, jel vidis divote![]()
Nije isto ubiti neprijatelja u borbi ili pobiti zarobljenike. Ogromna je razlika.
Предаја је пораз ,опстанак је победа