Генерал Младић умире!

Како могу да суде болесном човеку? Сећам се кад су довели Артуковића "да би и они имали кућу цвећа" није ни почео процес практично док није умро. А то је била СФРЈ.

По правилу доктори у Београду су прекршили Хипократову заклетву и нису смели да га изруче јер су знали његово стање .Надам се да ће одгвоарати

Ja mislim da ga treba drzati sto duze u zivotu da bi ispastao nesto od svojih grehova na ovom svetu, a pred bogom ce svakako za sve da odgovara.

Ма немој!
Бар си једно схватио. Ако умре неосуђен, као и Слоба, пропаде још једна прилика за сатанизацију Срба.
А последњи испраћај ће сигурно бити грандиознији него Милошевића кад смо пратили.
0402-mladen-surjanac.jpg

Видиш ,Генерал Младић је такав човек који воли српски народ, да воли и ову особу звану модератор у томе и лежи сва туга .Што они њега мрзе а он њих воли

On voli samo sebe, jer da je tako kao što si napisala, on bi se predao pre 5 godina.

По правилу доктори у Београду су прекршили Хипократову заклетву и нису смели да га изруче јер су знали његово стање .Надам се да ће одгвоарати

Да, у праву си.
Бар да су га званично киднаповали, као Милошевића (јер њега је управник затвора после као "тражио", бар је имао толико професионалне смелости да пита где му је затвореник).

I ptice na grani znaju da je to zlocinac, osim za jedan mali deo srba koji u velikom broju gravitiraju na ovom forumu.

Tesi se da je to mali deo Srba, zveknuce te po glavi kao i 1992. kad je alija van konteksta uljuljkan krenuo tamo gde je handzar stao 1944. Svo to bratstvo i jedinstvo sto je Broz prosipao video si da je moglo da se okaci macku o rep.
Isto kao sto ce i biti sa tadicevim izvinjenjima.

Pa dobice.
Sa ovakvim razmisljanjem ce dobiti svaku svoju drzavu na teritoriji Srbije.
Jer kad god neko uzme pusku i krene na Srbe on je junak, a ako Srbin krene on je kriminalac i ratni profiter.

Pa naravno, Srbi se sad toliko stide svega srpskog da bi bili srecni i da siptari njima vladaju a da ne pominjem tek ove druge "civilizovane" narode.

potrebno je narodu utupiti u glavu da je najgori i da se zbog toga stidi,i da svaki drugi moze biti samo bolji od njega. Ja mislim da bi svi oni sad bili gordi i ponosni da mogu reci da im je predsednik Hasim Taci, Kosorova, Izetbegovic, Merkelova,.....................a preci Hhitler, Pavelic i po koji ucesnik handzar divizije. Auuuuuu, jel vidis divote:D

Poslednja izmena:

Back