Generacije koje imaju Uran u vagi sklonije razvodu?

Prvo najbolje bi ti bilo da se iselis iz mjesta u kojem zivis ali sto dalje najbolje je da si blizu mora i da posao bude sto javniji i da ima dozu kreativnoga 12 kuca daljine kreacija i lav takodje daje scenu kreaciju znaci nikako mracne profesije npr mjesec u lavu je previse ponosan i tesko mu je da radi bilo sta pa makar crkao ne volim taj mjesec
Jao ovo je tačno. Od reči do reči.
Ponosan mesec.
Pre bih se ubila. nego radila nešto ispod svojih kriterijuma

Pa ti imas odlican natalni horoskop za turistickog vodica ali odlican ili da budes savjetnik u bilo kojoj firmi jel ti se posredna veoma ljubazna hrabra si al nemas jak ego sto je atpicno za lav i imas samopuzdanje sigurno jako i posao mora da bude aktivan ti oces da budes priznata javno makar u lokalnoj zajednici i mislim da volis i kada te kamere snimaju pa ti nesto pricas a i imas glas taman za neki javni nastup lav je scena vjecita a ti imas podznak u lavu mjesec u lavu plus mars u strelcu pokret idi vani i jos mjesec gdje ti je dusa pa tebi dusa stanuje u 12 kuci znaci inostranstvo kuca riba daleka mora i provodi sto vise vremena kraj mora

E sada kuca broj 3 kuca blizanaca ona ce oznaciti tvoj svakodnevni zivot tvoje komsije tvoj odlazak do prodavnice kupis nesto javis se komsiji prijateljici prijatelju to je 3 kuca vec kada odes na posao realnost na poslu mjesecni racuni to je 6 kuca djevica jel opet tu i sluzis nekom e sada ako si sa momkom nekim u vezi to je 5 kuca a ako si u braku to je 7 kuca a ako si u braku sa djecom to je vec 4 kuca pa ako radis neki solo biznis da sama sebi pomazes to je 2 kuca ako radis vani to su 9 i 12 kuca a ako radis za drzavu to je 10 kuca ako radis znaci samo vezujes simboliku

E sada kuca broj 3 kuca blizanaca ona ce oznaciti tvoj svakodnevni zivot tvoje komsije tvoj odlazak do prodavnice kupis nesto javis se komsiji prijateljici prijatelju to je 3 kuca vec kada odes na posao realnost na poslu mjesecni racuni to je 6 kuca djevica jel opet tu i sluzis nekom e sada ako si sa momkom nekim u vezi to je 5 kuca a ako si u braku to je 7 kuca a ako si u braku sa djecom to je vec 4 kuca
Au.
4 kuća mi je u škorpiji, imam mars u njoj.
Često sam se selila.

Opet naslov teme nije tačan. Neće se baš svi razvoditi koji imaju Uran u Vagi.
Bitno je kakva je 7.kuća, aspekti...
Moja poznanica ima Uran u Vagi u 7.kući i razvodila se, ali samo ona. Nemaju svi Urana u Vagi u 7.kući
Naslov je "Generacije koje imaju Uran u vagi SKLONIJE razvodu"?
Imamo tu i znak pitanja.
Jesi čitala temu?

Naravno da se neće razvesti svi koji imaju Uran u vagi.

Naslov je "Generacije koje imaju Uran u vagi SKLONIJE razvodu"?
Imamo tu i znak pitanja.
Jesi čitala temu?

Naravno da se neće razvesti svi koji imaju Uran u vagi.
Sam naslov i sa znakom pitanja je konfuzan i bezveze.
Prvo treba smisliti pravi naslov i pitanje pa tek onda napisati. Ovako ništa ne znači, ni sa znakom pitanja, ako se neće svi razvesti sa Uranom u Vagi.

Back