neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.182
moon in Leo
Venus in Libra

Venus in Libra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volis li ukrase za kosu i da tebe bi npr privlacili muskarci koju su nacitaniji i koji bi znali vise jezika to ti je zbog marsa u strelcu a venera u vagi daje zelju prema ukrasim nekim npr torta pa mora imati neke ukrasemoon in Leo
Venus in Libra![]()
Ne pratiš trendovePa bre sad gledam meni uran u vagi
a jos se nisam razvela![]()
Ne pratiš trendove
Meni je drago što je tako.
Ne pratiš trendove
Meni je drago što je tako.
Pa bre sad gledam meni uran u vagi
a jos se nisam razvela![]()
Koji ti je muz astro znak i gdje je njegov mars mjesec i venera i gdje su tvoji mars mjesec i venera
Koji muž?Ja nisam u braku više.Neću više ni biti.Koji ti je muz astro znak i gdje je njegov mars mjesec i venera i gdje su tvoji mars mjesec i venera
Pa ex koji mu je mars venera i mesec a koji tebi da nadjem analogijuKoji muž?Ja nisam u braku više.
tis veci baksuz neg japromasio me za tri dana bukvalno![]()
![]()
![]()
Razocrana u muski rod ili samo znacenje braka.Kako definises brakKoji muž?Ja nisam u braku više.Neću više ni biti.
Meni je u 1 kuci pa ti vidi al zato izgledam mladje od svoje generacije odradio je svoje saturn u 1 kuciUran mi je OK kao planeta on ili raspali ili ne
Saturn je zaheban, on gde uhvati polje i znak doživotno cedi.
On je rak , za dalje ne znam.Nisam ga "studirala" ,bila sam 8 meseci u braku.Pa ex koji mu je mars venera i mesec a koji tebi da nadjem analogiju