analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.256
8 mjeseci brak vjerovatno najkraci brak u istorijiOn je rak , za dalje ne znam.Nisam ga "studirala" ,bila sam 8 meseci u braku.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8 mjeseci brak vjerovatno najkraci brak u istorijiOn je rak , za dalje ne znam.Nisam ga "studirala" ,bila sam 8 meseci u braku.![]()
Jel ovo tvoj glas pravi za voditeljku
I nije baš!Nisam oborila rekord.8 mjeseci brak vjerovatno najkraci brak u istoriji
Koji je kraciI nije baš!Nisam oborila rekord.![]()
Mrzi me sad da guglam, msm da sam negde pročitala da su bili 6 meseci.Koji je kraci
Jeste moj, pa čiji bi bio.Jel ovo tvoj glas pravi za voditeljku
I sada ja tebe pitam gdje je tvoj mjesec i u kojoj kuci ?Jeste moj, pa čiji bi bio.
Oh, hvala.
Hvala ti puno na odgovoru i tumačenju.
Nisam razočarana, niti ogorčena možda samo tako delujem!Razocrana u muski rod ili samo znacenje braka.Kako definises brak
Moja Venera je u DjeviciPa u Lavu, u 12oj.
Gore negde iznad sam ti i kartu okačila.
Nema veze.
U Lavu, kvadrira ga jupiter iz škorpije, I ima sextil sa marsom
A ja tebe pitah već Pa gde ti je Venera jer sigurno je u konjukciji sa nekom od mojih planeta sigurno je u devici vagi ili škorpiji
Nije baš na idealnom mestu.Moja Venera je u Djevici
Ali oprašta joj se jer je u sekstilu sa mojim jupiterom u škorpijiMoja Venera je u Djevici
Pa to nije jaka vezaAli oprašta joj se jer je u sekstilu sa mojim jupiterom u škorpiji
(na 13 škorpije)![]()
Tvoj mars u strelcu pravi konjkuciju sa mojim merkurom u strelcu i sa mojim mjesecom znaci unosis mi debate rasprave i svadje u redovePa to nije jaka veza
Pa logicno imas mjesec u lavu u 12 kuci a bavila si se psihoterapijom nidje veze@analiticki 12 Da, ne osećam se dobro na poslu.
Ni u ovom što radim privatno.
Anksiozna sam u vezi sa poslom i na poslu.
Ja sam taj ne bih se razveo da mi je zadnjeGeneracija koja ima
Uran u Vagi
(od 29.9.1968. do 21.5.1969., od 24.6.1969. do 21.11.1974., od 2.5.1975. do 8.9.1975.)
sklonija je razvodu?
Dakle, rođeni u tim periodima imaju natalno Uran u znaku Vage i često je kod njih slučaj da su imali brak završen razvodom, ili su pak ostali zauvek samci.
To sam potvrdila opservacijama i u mojoj okolini.
Ovo je generacija koja neguje specifične odnose u partnerskim odnosima. Najčešće se radi o vezi dvoje potuno ravnopravnih partnera, a u nekim slučajevima i otvorenoj vezi. Uglavnom im je važno da se u odnosima ne osećaju sputani i da imaju osećaj slobode. Uvek se radi o savremenom braku.
Dalje, znam da znak vodolije na vrhu 7.kuće donosi bračne trzavice, jer osoba sa ovakvim položajem polja partnerstva teži više 'slobodnoj vezi'.
Da li vi znate nešto o aspektima koji nisu dobri za brak (stabilnost veze)?
A šta bi mi bilo bolje, pliz.?Pa logicno imas mjesec u lavu u 12 kuci a bavila si se psihoterapijom nidje veze
Prvo najbolje bi ti bilo da se iselis iz mjesta u kojem zivis ali sto dalje najbolje je da si blizu mora i da posao bude sto javniji i da ima dozu kreativnoga 12 kuca daljine kreacija i lav takodje daje scenu kreaciju znaci nikako mracne profesije npr mjesec u lavu je previse ponosan i tesko mu je da radi bilo sta pa makar crkao ne volim taj mjesecA šta bi mi bilo bolje, pliz.?