neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.169
Odlično poznaješ vage.
Sve potpisujem iako sam kao što reče moj smajlić-zapanjena
Sve potpisujem iako sam kao što reče moj smajlić-zapanjena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znam kroz zivot jednu vagu samo nisam ih previse ovako upoznao al tu jednu vagu znam citav zivotOdlično poznaješ vage Sve potpisujem iako sam kao što reče moj smajlić-zapanjena![]()
Mene Vage vole nprPa znam kroz zivot jednu vagu samo nisam ih previse ovako upoznao al tu jednu vagu znam citav zivot
To volim kada kazem nesto a vi to ne dozivljavate tipa sada cu da mu saspem dvije u lice taj kreten on nasao da blati moj znak i te fore ne vage nisu takve vage razumiju moc ocjene i dobrih i losih osobina nije to sada mrznja ili ljubav prema vagama nego objekitvno sagledavanje a vecina to dozivljava licno al ne i vage zato volim sa vama da pricam pametan je znak vaga ima sirinu i toleranciju i da primi kritiku shvata to korisno razumno za razliku od vecine znakovaMene Vage vole npr
Mogu misliti!A kakva je bila kao roditelj? Ako jeste.
Vage su roditelji bez autoriteta uvijek su za dijalog i izbjegavanje nemira i a vaga nikada nece podvajati ne samo djecu nego bilo koga ona uvijek daje jednako svima vage nisu ljudi koji izvedu drugove il drugarica vani pa svima kupi poklone a samo jednom liku ne kupi nego ce kupiti svima ili nikome vaga je pravedna ona mjeri kao i ona vaga u prodavnici i vage ne vole kad neko nekome daje vise nego drugima to ih nerviraMogu misliti!![]()
Šta ste u podznaku i mesecu, ako nije tajna?Ni samu sebe ne bih ovako dobro opisala.
Respect!
Sigurno strelacŠta ste u podznaku i mesecu, ako nije tajna?
Onda je Dobrica!Sigurno strelac
Strelcevi pa i avatar joj ima simboliku strelca eto Mars u StrelcuOnda je Dobrica!![]()
U Ovnu i Biku nemam ni jednu planetu.Da malo analiziramo @Manastirka
Čini mi se kao Ovan.
I malo bika možda ima
*bez dlake na jeziku
* simpatično otvorena
*zanimljiv sagovornik, brza u komunikaciji (me u sedištu ili dobrim aspektima?)
Pa ti i analitički imate uzajamno konjunkciju Asc /Sunce.
Doduše, ne znam orbise, ali tu ste verujem negde, za asc I sunce čini mi se uzimaju se i svakako veći orbisi.
@Manastirka Dobro ti jutro, nećemo se persirati.
Pogledajte prilog 1026238
Kafu sam popila, ali imam gomilu suđa jer mašina nešto krene pa stane, pa mi je zarobila dobar deo tanjira
A ovo ostalo moram na stari dobri način jedno po jedno ručno.
Moj muž ima Uran u vagi pa se ja još bojim da se ne razvede kad vidi gomilu suđa I kako sam lenja vagica.
Još uz to što mu je Uran u vagi, na 9.stepenu
Jao, biće udovac.
Evo me na poslu now