Generacije koje imaju Uran u vagi sklonije razvodu?

Mene Vage vole npr
To volim kada kazem nesto a vi to ne dozivljavate tipa sada cu da mu saspem dvije u lice taj kreten on nasao da blati moj znak i te fore ne vage nisu takve vage razumiju moc ocjene i dobrih i losih osobina nije to sada mrznja ili ljubav prema vagama nego objekitvno sagledavanje a vecina to dozivljava licno al ne i vage zato volim sa vama da pricam pametan je znak vaga ima sirinu i toleranciju i da primi kritiku shvata to korisno razumno za razliku od vecine znakova

Vage su roditelji bez autoriteta uvijek su za dijalog i izbjegavanje nemira i a vaga nikada nece podvajati ne samo djecu nego bilo koga ona uvijek daje jednako svima vage nisu ljudi koji izvedu drugove il drugarica vani pa svima kupi poklone a samo jednom liku ne kupi nego ce kupiti svima ili nikome vaga je pravedna ona mjeri kao i ona vaga u prodavnici i vage ne vole kad neko nekome daje vise nego drugima to ih nervira

E sada jel to znaci da su Vage dobrice tolike nisu al su pravedne i Vaga zeli da prodje kroz zivot sto manje sukoba ona izbjegava sukobe po svaku cijenu i gleda da koristi ljude ne da bi cinjela sada neko svjesno zlo nego smatra da je tako bolje se probijati kroz zivot nego na misice neku borbu gledace po svaku cijenu da izbjegne borbu i uvijek se mora odrzati dobar odnos sa svima ako joj neko ne kaze dobar dan odma pocne paranoja da je hvata zasto mi taj neko nije rekao dobar dan da nije ljut na mene itd vagama je kljuc zivot mir i dobri odnosi sa svima pa cak iako taj neko je preko puta gad djubre ili dobra osoba nebitno sa svima mirni odnosi i vaga se ne vezuje sa ljude ona ih koristi za svoje interese a da ovi to i ne znaju i naravno vaga ce takticki zavristi odnos sa nekim mirno oprezno da se osoba ne ljuti sve vaga to racuna mjeri

Pa ti i analitički imate uzajamno konjunkciju Asc /Sunce.
Doduše, ne znam orbise, ali tu ste verujem negde, za asc I sunce čini mi se uzimaju se i svakako veći orbisi.
@Manastirka Dobro ti jutro, nećemo se persirati.
0l7pImng0nAN (1).jpg

Kafu sam popila, ali imam gomilu suđa jer mašina nešto krene pa stane, pa mi je zarobila dobar deo tanjira :evil:
A ovo ostalo moram na stari dobri način jedno po jedno ručno.
Moj muž ima Uran u vagi pa se ja još bojim da se ne razvede kad vidi gomilu suđa I kako sam lenja vagica.
Još uz to što mu je Uran u vagi, na 9.stepenu :rtfm:
Jao, biće udovac.
😆
Msm, da samo previše brineš!

Back