Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
a šta je bilo sa uštipciima?
i sa dotičnim tipom?
![]()
svi su pojedeni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta je bilo sa uštipciima?
i sa dotičnim tipom?
![]()

...
Muskarci i jesu bolji kuhari, frizeri i sve ostalo...ali sta onda vama ostaje...
Niti ste za teske poslove, niti za lake...sta da covjek sa vama radi?
...nakon takvih stavova se pitate...zasto vas danas muskarci manje cjene...
Pozdravljam temu......

mislim da je za tebe sasvim sigurno bolje da se drzis svog pola, ako je jedino sto kod zena cenis kuvanje....
ti i ne zasluzujes nista bolje od kuvarice...a to ces lako naci u nekoj malko starijoj...ako ti je vec od znacaja..stvar je laka ili si gejsa ili ako nisi...nadji staru koku da ti kuva supu...
...tu si u pravu 100%...iskreno, ne vidim zasto bi se ovde ogranicili na polove....realno ne cenim ljude koji ne znaju da brinu sami o sebi, koji su lenji, nesposobni, paraziti.....niti mislim da treba da budem sluzavka nekome niti neko mene da sluzi....podelili smo poslove racionalno, niko od nas dvoje nije mnogo vise opterecen....nekad on lezi a ja radim, nekad je obrnuto....realno, zena ima vise psola u stanu ali i njemu se nadje nekih drugih poslova.....i sto je najvazije, zajedno se odmaramo i uzivamo.....a to je kljuc svega, da provedemo svaki dan bar pola sata uzivajuci jedno u drugom......![]()

...
...
...?!
...

(((

?je li Borise, a kakve su žene u tvojoj okolini, neposrednoj?
...poganjate se kuci jednom u 2 - 3 sedmice i to je to...
...gledaju samo karijeru...a to za mene nije zena...
) i ides kuci zadovoljan...bez toga da mislis ko te ceka kuci, da li ces sa nekim morati traziti kompromise...samo zato sto je iskompleksirana feministkinja
...
...Pa onakve kakvima to ja dopustim...!!!
Nekada vidis lijepu, pametnu zensku osobu sa kojom se covjek moze ispricati...i cim vidim takve mane (o kojima ja ovde pricam)...odmah vise nemam volje za bilo kakav razgovor ili druzenje.
Sta je znam...mozda nisam normalan...ali je to jednostavno jace od mene.
Jednostavno ne mogu nekoga cjeniti na pola...nego, ili sam odusevljen ili ne mogu ocima gledati...ali kao REALISTA...pokusavam naci sredinu koju jos nisam upoznao.
Zene u CH...GENERALNO, u (95% slucajeva) su tipovi karijere sa kojima prije spavanja u krevetu citas knjigu...poganjate se kuci jednom u 2 - 3 sedmice i to je to...
...ne kuhaju, ne ciste, imaju macke...gledaju samo karijeru...a to za mene nije zena...
...kad covjek malo bolje razmisli...pita se sta ce mu takva kod kuce...bolje da je ima za kolegicu sa kojom se otici na veceru, popricati o poslu, ispricati se o zivotu i otici sam kuci...da si miran...
Kad ti je onoga...izadjes u grad, pokusas...ako uspije SUPER...ako ne, platis (samo moje zapazanje...iako sam protivnik placanja za SEX) i ides kuci zadovoljan...bez toga da mislis ko te ceka kuci, da li ces sa nekim morati traziti kompromise...samo zato sto je iskompleksirana feministkinja
...
Radjaju izmedju 35-e o 40-e...hladne su kao majke i zene...samo su dobre za izaci na veceru i otici negdje na putovanje......
...nije sve bas tako...pored pojedinih su kao u raju (: ...
...ono sto ja ne razumijem kako je moguce je 90% zena danas na nivou princeza...jel zato sto su razmazene ili ili zato sto su ljene?
Ja kazem da je SREDINE danas jako malo...
...sve je postalo ekstremno...ili je nizasta ili je primjer nad primjerima...i pored takvih muskarci imaju kocnicu...boje se da nisu dovoljno dobri za tako savrsene zene.
Pa onakve kakvima to ja dopustim...!!!
Nekada vidis lijepu, pametnu zensku osobu sa kojom se covjek moze ispricati...i cim vidim takve mane (o kojima ja ovde pricam)...odmah vise nemam volje za bilo kakav razgovor ili druzenje.
Jednostavno ne mogu nekoga cjeniti na pola...nego, ili sam odusevljen ili ne mogu ocima gledati...ali kao REALISTA...pokusavam naci sredinu koju jos nisam upoznao.
Zene u CH...GENERALNO, u (95% slucajeva) su tipovi karijere sa kojima prije spavanja u krevetu citas knjigu...poganjate se kuci jednom u 2 - 3 sedmice i to je to...
...ne kuhaju, ne ciste, imaju macke...gledaju samo karijeru...a to za mene nije zena...
...kad covjek malo bolje razmisli...pita se sta ce mu takva kod kuce...bolje da je ima za kolegicu sa kojom se otici na veceru, popricati o poslu, ispricati se o zivotu i otici sam kuci...da si miran...
Kad ti je onoga...izadjes u grad, pokusas...ako uspije SUPER...ako ne, platis (samo moje zapazanje...iako sam protivnik placanja za SEX) i ides kuci zadovoljan...bez toga da mislis ko te ceka kuci, da li ces sa nekim morati traziti kompromise...samo zato sto je iskompleksirana feministkinja
...
Radjaju izmedju 35-e o 40-e...hladne su kao majke i zene...samo su dobre za izaci na veceru i otici negdje na putovanje......
šta one da rade?(( čime onda da osvoje muškarca
![]()
...ne kuhaju, ne ciste, imaju macke... ...
a i da kuHaju 

Pa onakve kakvima to ja dopustim...!!!
...
nisu samo zene takve...Boki, odlicno si opisao prosecnu ch-zenu![]()
sigurno si primetio da su ovde svi relativno hladni, drveni i da im je karijera na prvom mestunisu samo zene takve...
Boki, odlicno si opisao prosecnu ch-zenu![]()
sigurno si primetio da su ovde svi relativno hladni, drveni i da im je karijera na prvom mestunisu samo zene takve...
...
...