Generacija Y- žene koje ne umeju da naprave ni bajaderu

pa, sad, nisam uopste o tome razmisljala na taj nacin, ali priznajem da onda tema dobija sasvim novu, takoreci pesnicku dimenziju
i zahteva potpuno nov pristup
moram malo da razmislim o tome dok kuvam rucak (blitva sa krompirom, belim lukom i maslinovim uljem, zelena salata poprskana limunom i sitno secckanim vlascem i riblji stapici, ali zato domaca supa sa domacim rezancima-doduse kupljenim na pijaci), ne znam da li ce me meni svrstati u X, ili Y zene...

a šta ima za dezert?
:zcepanje:

a šta ima za dezert?
:zcepanje:

torta sa devet kora susenih na suncu i vetru, potpuno organskog porekla, zito sam sama omlatila na gumnu u noci pune mesecine, zbog punoce ukusa
fil od prepelicjih jaja (prepelice sam sama gajila na svojoj nerc bundi u ormaru, nek ide bunda do moga, samo nek je mom muskarcu ukusno) i brazilskih oraha (za snagu :rumenko:)

torta sa devet kora susenih na suncu i vetru, potpuno organskog porekla, zito sam sama omlatila na gumnu u noci pune mesecine, zbog punoce ukusa
fil od prepelicjih jaja (prepelice sam sama gajila na svojoj nerc bundi u ormaru, nek ide bunda do moga, samo nek je mom muskarcu ukusno) i brazilskih oraha (za snagu :rumenko:)
Eto ko kaže da nema valjanih žemski:)

:sad2: ...aj ga znaj...ic ne rade...samo se VADE na ravnopravnost polova...a da su neurednije i ljene od muskaraca...JESU :sad2: ...

:sad2: ...moj ti bratac...pomazi i daj nam koji savjet...nama, mladim dusama na kojim svijet ostaje (: ...

Muskarci i jesu bolji kuhari, frizeri i sve ostalo...ali sta onda vama ostaje...
Niti ste za teske poslove, niti za lake...sta da covjek sa vama radi :sad2:?
...nakon takvih stavova se pitate...zasto vas danas muskarci manje cjene :sad2: ...

Pozdravljam temu...:ok: ...

Ako će me ceniti zbog po kile keksa i 250gr margarina, zbutano na gomilu, onda bolje i da me ne ceni:roll:

mora da si med zaboravila ( sve mislim zbog brazilskih oraha :rumenko: ) , u te kore "na suncu" ide i med ..aj seti se :D

Back