gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Bravo! Princes krofne pravim najbolje na svetu. A bajadere ni ne pokušavam, upravo iz gore navedenog razloga.![]()
to je prava zena! bajadere su za pocetnice, princes krofne za umetnice! bravo rado!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo! Princes krofne pravim najbolje na svetu. A bajadere ni ne pokušavam, upravo iz gore navedenog razloga.![]()
Ma i to bih radio...samo kad bi htjele da kuhaju...jeo bi i bljutavo i slano...samo da joj ne pokvarim trud (: ...
Dzordzi...ja ne znam kako je to kod tebe...ali ja GLADAN nisam nizasta...
: ...

haha a kod mene obrnuto..kad sam gladan onda sam gadan a posle jela samo mogu legnem![]()

da prostite, tezina pravljenja kolaca nije u direktnoj vezi sa njegovim ukusom i "dopadljivoscu".
meni je bajadera oduvek bila sto mesta ispred princes krofni kada je doslo trenutka da se jedu kolaci. a i to sto neka torta ima 50 kora, mos jedino da znaci da ima (za moj ukus) previse testa/suvog materijala u odnosu na krem. a opet retko koja kora mi je bila po ukusu ikada, od mnogih koje sam jela i uvek sam ko mala zavrsavala razdvajajuci fil od kore i ostavljajuci ovu drugu na tanjiru. i sad te koraste torte pojedem cele jedino iz pristojnosti![]()
to je zato sto jedes nezdravu hranu![]()

znaci tema je zena mucenica, logika veca mucenica=bolja zena?ma, jeste, u pravu si, bajadera je mmmmm kolac
ali, ja sve mislim da je ovde tema o tezini spravljanja poslastice, o umecu zenskih ruku, o trudu koji je zena spremna da ulozi za svog voljenog, o nadahnucu i kompleksnosti procesa, o znoju koji smo spremne da prolijemo (ne u kolac, dakako, no figurativno)....
e, sad, moze biti, pa sam pogresno ukapirala, ne znam...
nista onda ja nisam shvatila
al mi se prijedose bajadere 

Добро, то су колачи (што би се рекло пис оф кејк.) А шта ћемо са сланим јелима, увијањем сарме, подварком, пребранцем? Ту падате сигурно.![]()
znaci tema je zena mucenica, logika veca mucenica=bolja zena?nista onda ja nisam shvatila
al mi se prijedose bajadere
![]()

svasta!
kakva naiva!?!
pa, slana jela se prvo nauce
poslastice su vrh vrhova, tu se iskusna domacica kali i dokazuje, ovo ostalo je pis of kejk u poredjenju sa princes krofnama i krofnama vulgaris
Слана јела треба правити са огромном количином љубави. Лако је са слаткишима. Чоколадице, воће, мало се умоче прстићи да се проба, омаже се фил...уживанција. Е. а кад треба динстати месо, дозирати зачине, ставити тајне састојке за мирис, оправити да не буде превише слано али ни бљутаво....то треба умети. А слатко је слатко како год окренеш.Добро, то су колачи (што би се рекло пис оф кејк.) А шта ћемо са сланим јелима, увијањем сарме, подварком, пребранцем? Мислим, не можете драгом мушкарцу само колаче давати.![]()
...za domacu supicu su cule samo u pricama...Слана јела треба правити са огромном количином љубави. Лако је са слаткишима. Чоколадице, воће, мало се умоче прстићи да се проба, омаже се фил...уживанција. Е. а кад треба динстати месо, дозирати зачине, ставити тајне састојке за мирис, оправити да не буде превише слано али ни бљутаво....то треба умети. А слатко је слатко како год окренеш.
zene lakse barataju upravo sa tim magijskim u kuvanju,
(pa, sto zena ume da zakolje i ocerupa zivinu sa ljubavlju, to muskarac nikada nece moci)
pa odabir na pijaci (po mirisu, dodiru i intuiciji) pravih sastojaka..to zena po difoltu ume.
Добро, то су колачи (што би се рекло пис оф кејк.) А шта ћемо са сланим јелима, увијањем сарме, подварком, пребранцем? Мислим, не можете драгом мушкарцу само колаче давати.![]()

Генерално...да.
И ово се слажем, боље баратате са ножевима.
Е, овде се не слажем. Жене су добре у ценкању али нема потребе да се пипа или мирише. Само летимичан поглед на робу и продавца на пијаци говори о квалитету. Друго, мушкарац увек жени купи цвет кад иде на пијацу, онако без повода и намере.
Ипак, ако обоје знају да спремају то је најбоља варијанта.

Mudrost iz tebe zbori...
Mislim da je sarma za vecinu misaona imenica......za domacu supicu su cule samo u pricama...

osvojice ih toksicnim prdezom.
nego mene nekako mnogo vise brine sta zene da rade sa muskarcima iz iste generacije koji ne znaju ni pristojan caj da skuvaju, kupaju se jedino kad ih keva potera i pustaju stomacine od 15. godine. a misle da su bogom dani![]()
?
.
Verujem da su bajadere uzete kao izbor samo zbog igre reči. Karijera - bajadera.ja se izvinjavam sto cu mozda spram teme ispoljiti negativan stav, ali moram primetiti da bajadera nije najbolji izbor u ovom slucaju
Samo ako je supa bila bistra.juče sam skuvala domaću supicu, el da da sam baš cool?
![]()
Apsolutno zaslužuje zasebnu temu. Ali tema mora da nosi naslov ''Zašto svi muškarci puštaju stomačine od 15 godine''. Čisto da stvari od početka budu jasne.to sa stomačinom je posebna priča, možda zaslužuje zasebnu temu?
Verujem da su bajadere uzete kao izbor samo zbog igre reči. Karijera - bajadera.