gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
nauka na ovoj temi napreduje nezamislivom brzinom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...mozda da ti mozak presade nekoj kornjaci pa da zivis 300 g.![]()

A možda ti počinješ da vređaš, a? Jel te nije sramota?
...pa naravno da napreduje, mislim nauka ...mozda i vremeplov izmisle pa se pokojni toza i branimir prosetaju u doba jure da se licno zahvale precima zato sto su im preneli gene![]()
...kako vredjam...sta bi ti falilo da zivis 300g.... jesi gledao onaj film sa dragocenim mozgovima koji se odrzavaju u zivotu cevcicama....kao kornjaca bi mogao i da se protezes![]()
U pravu si. Bolje kornjača sa mozgom čoveka, nego čovek sa mozgom kornjače.
I sad ćemo da popijemo disciplinsku od moderatora.

Sta je s tobom?
Dobar sagovornik je Honduras, recimo. Jer ona diskutuje, ne bljuje vatru.
Iz tvojih redova izbijaju neke neuroze, dizvines.

Gde ti predaješ!?
Ел ти треба нека веза?

Ел ти треба нека веза?
Šta ste zapeli sa tim otpadom! Otpadaju geni, ne ljudi. Ljudi nisu otpad. Šta god da odluči ta majka, ona nije otpad, već samo njena genetska šema, jer neće biti nikoga da je ponese dalje. Daj da se razumemo!
).za vezu ne znam, al mu casovi iz genetike trebaju pod odma'
![]()
... misli da je genetska masina a ne ljudsko bice![]()
Ne. Zanimalo me otkud toliko takve dece gde radiš.
Онда се то не зове отпад него НЕИСКОРИШЋЕНИ ПОТЕНЦИЈАЛ!
Реч отпад значи ђубре а не нешто ''што отпада'' (отпада и лишће са дрвета па није отпад).
pa, verovatno znam, baki, jerbo na datu temu predajemE, odlično. Sad ćeš ti da me prosvetliš. Pošto verovatno znaš više od mene.

У Србији радим. Какве деце?
pa, verovatno znam, baki, jerbo na datu temu predajem
postdiplomcima, doduse, ne pocetnicima![]()
Ovakva
деца запуштена, болесна, мутава, вечито шугава и слинава, граничне интелигенције...) а најборазованији једва по једно...
), а школе које се налазе у крају где има много ромске популације или у селима-градовима-крајевима града где је слаба социјална структура и изражено сиромаштво таква деца су скоро у већини....
Не значи Хелен.
У мојој бранши, жене су тотално компас изгубиле!
Све трипују да ће да граде неку каријеру. Коју бре каријеру у Србијици ? И док се освесте ево је четрдесета. И онда следи изненађење- нема више јајних ћелија, а куца на врата и менопауза.
У данашње задње време, човек треба заиста широм да отвори очи и да максимално укључи мозак, да се не препушта толико утицају медија и глупости које ти исти пропагирају. Јер неке одлуке не могу никад да се исправе !
А људе који немају децу, као она моја другарица, најискреније саосећам. И никад се не бих усудила да им гурам прст у око нити да их називам којекаквим именима због тога. То је њихов крст. И само они знају како им га је носити.
Друга ствар су они који свесно и намерно не желе дете. Ту већ има елемената за разматрање , у најмању руку, уврнутости.

umesto da se to pozdravi i podrzi ako to nekome ikako znaci jer ne edukuju se svi samo zbog novca.
) ako te zadesi osecanje zvano uzvracena ljubav, ma odmah razmisljas u drugom smeru