medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Nisam vredjala nikoga. Reci o nekome da ima kompleks, nije vredjanje, nego dijagnoza.
Biti bolesno ambiciozan pr ili neka tako glupost od posla je po meni besmislena stvar u duhovnom smislu.
I jesam pricala o preteranom karijerizmu, kad je nekome posao sve u zivotu. Pogotovo kad mu je posao glupav.
Tako da, ne lupaj gluposti i ne skaci.
Posvecen doktor ili neko ko doprinosi drustvu, razumem. Onaj ko otima od istog, zbog licne koristi i satisfakcije, posao mu je na prvom mestu, nije u mojim ocima neka uspesna licnost, biznismen, nego neko kome su prioriteti pogresni i vrednosti poremecene.
Moje misljenje.
U redu, i moje mišljenje je da je to što ti pišeš glupost, bogtepita kojim kompleksima podhranjena. Vidiš kako je lako davati dijagnoze?
Nemoj samo da se buniš zbog toga, i ja samo kritikujem ono što mi se kritikuje
Znači, od težnje za uspehom u dva posta smo prešli put do bolesne ambicije i preteranog karijerizma, što je potpuno drugi par opanaka.
Ali i dalje od izbora zanimanja zavisi da li neko teži ka uspehu ili ima dijagnozu ili mu se posvećenost prašta, u zavisnosti od toga da li Nina misli da mu je posao glupav ili ne.
Osveta ponavljača.