Gem collection club i Mega book

Klasicna piramida.Ali ce naivni platiti zato sto je prevaru osmislio malo veci prevarant,kako?! Stos je u tome sto se sema oslanja na kupovinu knjiga.Ti,po ugovoru,kupujes knjige za 2290 evra,ja sam tako razumeo komentatore.Kupio si knjige,dobio si "robu" za te pare.Ostalo je zvaka navlakusa,ko razume shvatice.:))

Glupo mi je čitati svakakve gluposti koje pišete ovde. Neko ko nezna šta se i kako se radi neka ne lupeta svašta. Ako nisu pojedini sposobni da rade ovo poslovanje neka ćute jer i sami znaju da nisu dovoljno inteligentni za sve ovo. Mada ovde i ne treba imati fakultet ali pojedini nemaju ni toliko inteligencije. Svaka čast za kolege. I jedan savet kolegama. Nemojte se raspravljati i spuštati se na nivo nekulturnih, nevaspitanih i neinteligentnih. Ćutite drage kolege i zaradjujte svoj novac pošteno. I zaista pošteno.

Ma nisam ti ja u toj rupi od hotela ništa jela ja se kao bojala šta znam šta su mi budale unutra mogle staviti u te sokove kažem mužu kad smo bili tamo ni za živu glavu nit šta jedi ni pi vidiš da ovi nisu normalni oni su spremni na sve a kako ti kažeš i bez toga hrana im je bila grozna.Poslije toga su nas naši domačini vodili na klopu tj na dodatno ubjeđivanje tad smo se pošteno najeli i poslije toga par dana su nam mobilni neprestalno zvonili ali mi se na te brojeve više nejavljamo,jer ti ponude kao ako nemaš toliko love daj koliko imaš a ostalo češ na rate ma oni bi se i cjenkali.

Ne lupetaj. Stavili nešto. Ništa ti ne bi stavili što ti već nije stavljeno. Izvinjavam se na rečniku ali sam morao ovako da odreagujem

Glupo mi je čitati svakakve gluposti koje pišete ovde. Neko ko nezna šta se i kako se radi neka ne lupeta svašta. Ako nisu pojedini sposobni da rade ovo poslovanje neka ćute jer i sami znaju da nisu dovoljno inteligentni za sve ovo. Mada ovde i ne treba imati fakultet ali pojedini nemaju ni toliko inteligencije. Svaka čast za kolege. I jedan savet kolegama. Nemojte se raspravljati i spuštati se na nivo nekulturnih, nevaspitanih i neinteligentnih. Ćutite drage kolege i zaradjujte svoj novac pošteno. I zaista pošteno.

Prosveti nas zemljace.Ukratko nam reci,kako se u ovoj prevari stvara,zaradjuje novac?!kratko i jasno.Gde je nova vrednost,mozda smo mi neobrazovani pa ne vidimo.Eto,ja sam samo 20 godina svog zivota ulozio u obrazovanje,opet ne vidim ovde novu vrednost?!:think:

Šta pričaš o nekom poslovanju, ta reč "poslovanje" je samo jedna od floskula gemovaca.

Hajde evo najjednostavnije matematike: ako 100 ljudi uloži po 2290 eura, (to je 229 000 eura ukupno) te petorica zarade po 40 000 eura znači za onih 95-ero ostaje 29 000 eura ukupno ili 305 eura po glavi (a uložili su 7.5 puta više). :hahaha:

Ako bi svi učlanjeni bili uspešni, te "navatali" po bar trojicu novih članova, a svi ovi sledeću trojicu, ta piramida puca kao mjehur od sapunice za par meseci, a stotine (ili hiljade) onih koji su na kraju lanca su samo tako "popušili".

Prevaranti jedni ...

Poslednja izmena:

Po vašoj logici mi bi već imali hiljade gem milionera, pa baš me zanima gde su ti što su zaradili npr 100 000 eura (ali iz redova obične raje, a ne gem vrhuška prevaranata).
:hahaha:

Meni vec dva dana smaraju sa tom kafom da pijemo kako bi me ubedili da dam pare ali nece da moze pa nisam n ja ovca kao neki. Ali je zanimljivo da kada im postavis pitanje ubacis ih u rebus i ne znaju sta da kazu. I jos te ubedjuju da nema sanse da propadnes i ako npr nemas koga da ukljucis a to znaci da je tvoja zarada 0 eura, i? Ko je sad tu lud?

Da li je neko bio za vikend u VP? Ja bio prvi uposlednji put, ono je ludilo:worth: divim se svima njima posebno onom "cihu cihu" sto prica o vozu i ceku za buducnost. Sad me proganjaju svaki dan da se vidimo na kafi kako bi me ubedili da postanem deo porodice:lol:

Napiši na forumu detalje (onoliko koliko možeš, a da ne otkrivaš svoj identitet).

Moj savet ti je otkači ih na finjaka.

:lol::lol::lol:

Bas mi je bilo zabavno da gledam sve njih kako skacu po stolicama, pljeskaju u ritmu muzike iz proslog veka i jednoglasno vicu oooooooooooooooooooo GEM :dash:
Kako ko zavrsi jednu recenicu opet svi na noge lagane, aktiviraju dlanove i udri po njima dok ne pocrvene i opet naravno ooooooooooooooooooooooooo gem.
I sta tu onda ima da se kaze? Ko je lud a ko zbunjen, ispadoh ja lud na kraju.:think:

Back