Gem collection club i Mega book

Pozdrav Leshiju izvinjavam se zbog greske a sto se tice toga normalno je da da treba izbeci to da da do novca ne dolazite gazeci svoju familiju i rodbinu nego se boriti da na normalan nacin zaradite za zivot i zadovoljiti se sa onim sto imate a naravno i teziti boljitkom ali ne na taj nacin.....

Opet ta GEMovska vidovitost na delu...

Meni lici da od onog sastanka po snegu (post MD) kad im se pokvario autobus GEMovci vuku traume od snega...sad samo po lepom vremenu idu po banjama.
Niko ne inzistira da je SVE prevara, ali GEM ocigledno jeste ;)
I da li ovo znaci da ste spremni to i da priznate???

ti inzistiraš da si i neinformiran najpametniji na svijetu. daleko je to od vidovitosti i licemjerja otišlo...:thumbdown:

i naš drug sanader je uvijek u pravu i vrlo si sličan njemu. :dash: veliki si stručnjak za ekonomiju.

čini se da ću se načekati za ono obećano predavanje...:think:

Jel ti mislis da smo svi na forumu budale? Pa da gem valja i da nije to sto tvrdim da jeste, prvi bih otisao u gem.Zasto da nekog ne usrecim uvodjenjem u dobar biznis?
Mozda jesam ovakav i onakav ali sigurno i nisam bas toliko los covek da ne bih nekim dragim ljudima obezbedio sigurnu materijalnu egzistenciju tim pre sto bi to i meni donelo korist.
Kako god, ovde ces tesko prodati te fore da zainteresujes nekoga da cuje tu 'istinu' i povlastenu informaciju na skupu tj. brzopoteznom seminaru koji organizujete.
Ako nista, bar srecom ne mozete da ubijete ljude koji ne udju u gem a na vasu zalost su culi bar te baljezgarije na tim skupovima.Inace da mozete, vi bi dali sve da mozete da tim ljudima izbrisete pamcnje.
Odakle ti znas da ja nisam upoznao nekoga ko je bio na skupu?I nije se uclanio. Nego ne navodim ovde podatke jer ce biti da lazem. I pazi-JA cu licno otici na skup, kad i gde-saznacete na vreme kad sve prodje.
Bar da ste se sa tim parama udruzili u neki investicioni fond pa svo clanovi ulozili u neke deonice, osnovali neku proizvodnju, usluge, pa delili dobit-pa da covek kaze...ajde-onaj ko je uclanio vise clanova neka dobija veci deo kolaca od nekog legalnog biznisa koji je pokrenut pa ako posao pukne-eto...

mene uopće ne intersira hoćeš li i kada ti doći i poći na sastanak i je li znaš nekoga ko nije ušao u posao a bio je na sastanku, mene interesira da li si upoznao nekoga ko je uplatio pare i tvrdi da je prevaren.:dash:

i još ne želiš prihvatiti da je gem legalan posao kao bilo koji investicijski fond koji tako voliš uzimati za primjer...:super:

i shvati svi ljudi koji svojom glavom odluče da gem nije za njih su fantastični :ok:, jer znaju što žele za sebe. takvima skidam kapu i neka im je sva sreća u životu ma šta da radili i čime god se bavili. takvi nam ne smetaju.:worth:

ne kažem i ne tvrdim da ste vi sa "druge" strane zločesti... i vi ste korisni u nekoj dozi jer da je sve oko gema ružičasto i lijepo bilo bi sumnjivo (meni prvome)... upravo vi isfiltrirate sve morone koji bi poslije vikali prevara i koješta kad bi zbog lijenosti propali...hvala vam i na tome, jer ne gubimo dragocijeno vrijeme sa takvima...:super::super::hvala:

Da, i ti drcka koristis krajnje klinacke fore.A i uostalom svi gemovci.
Sad kao Leshi je glup i p.icka koji ne sme da da 2300 evra.Da ih ne bi izgubio.Pa samo na ruci nosim preko 2300 evra u obliku sata.Koji sutra moze da mi neko strgne sa ruke.
Znaci pare nisu problem.
I sad ja treba da odem tamo na skup gema i da mi kobilentina zvana menadzer kaze da sam duhovni penzioner i ja se kao primim na te fore? :D
Najveci problem koji gem ima sto se u njega uglavnom pecaju bednici, materijalni i duhovni.Da tu ucestvuju lovatori to bi jos i moglo.I pazi neki propali portir se uclani i logicno da njemu niko ne veruje.Nema zvaku, stil, nastup.
Ja da hocu-namlatio bih pare u gemu. Kao prvo-nemas pojma kako izgledam i sa kakvim instrumentima za vizulene efekte raspolazem. Mogao bih ladno da angazujem vozaca da me na skup dovede pezoom 407 sa mladom sekretaricom. I da zevaju ko papci i da mi veruju ko bogu. I da tim efektima navatavam ljude.Ali necu jer se to kosi sa mojim moralnim principima i time sto sam materijalno obezbedjen.

super za tebe što si materijalno obezbeđen. tim više mi nije jasna tvoja gorljiva odlučnost da se protiviš mogućnosti za druge. što se tiče klinačkih fora... morao sam da se spustim natvoj-vaš nivo komunikacije i kognitivnih sposobnosti, jer kad sam držao da razgovaram sa inteligentnim osobama nisam nailazio na suvisle odogvore. jednostavno sam se prilagodio:super:.

i opet nisi razumio da te ne "barimo" u gem, ni tebe ni nikoga drugoga sa ovog foruma... ne poznam te dobro da bi ti mogućio takvu priliku. ja i dalje želim tebi i sličnima da uspijete za sebe, ali isto tako da bez informacija ne kopate rupu drugima...:thumbdown:

ima dosta ljudi kojima je potreban netko da ih "pokrene", jer u svima čuči jedan veliki potencijal, pa ako se netko na našem prvom sastanku prepozna u nekim frazama to je samo pozitivno, bez obzira bio portir, odvjetnik ili lovaš... i bez obzira krenuo u posao sa gemom ili ne. u tome je razlika između mene i tebe i posla u gemu i drugdje...

nije ti u redu da nekoga stigmatiziraš ili diskriminiraš zbog posla kojim se bavi ili se bavio, obrazovanja ili porijekla... :thumbdown:

ne osporavaj ono pravo drugima koje i sam uživaš...:thumbdown: dakle tvoji morali principi i nisu baš toliko moralni, bolje da ih nazoveš samo principi.

Back