Gem collection club i Mega book

Ti ne shvatas (ili shvatas ali se potajno nadas) da ste ga sa GEM-om popusili i da mozete da se trudite iz petnih zila da mrsomudite o nekakvom legalnom biznisu, o proizvodu koji prodajete za 2.300 e, ljudi nisu tolike ovce, svako ce da ukuca u google i izaci ce na stotine strana gde isto pise- GEM PREVARA.
Sretoh veceras tipa koji je pokusao pre tri god da me povede na prezentaciju.Za 3 god navatao samo dvojicu.Nije ni ulozeno povratio.Al jos se nada.Kazem mu ja: mani se tih prevaranata, a on ce:znam da je prevara ali moram da nadjem makar jos jednog majmuna da povratim pare. Citirao sam ga od reci do reci.Ocigledno je covek prespavao casove edukacije.:hahaha:

ma nije prespavao nego mora da glumi pred takvim poput tebe i sličnima...:cool:

ne nego su ljudi još veće ovce koje daju da ih neko guzi za brutto-netto razliku u plaći koju svaki mjesec zarade i svako četiri godine im prodaju jednu te istu bozu...:dash:

ne nego su ljudi još veće ovce koje daju da ih neko guzi za brutto-netto razliku u plaći koju svaki mjesec zarade i svako četiri godine im prodaju jednu te istu bozu...:dash:

Ma moja koleginica sa posla vas je sasila kao majmune. Satro propala sa butikom i tesko joj... i onda joj nudite gem i kao imace butik u Milanu za godinu dana... :D

Objasnjeno je meni sve do tancina. Znas, vi gemovci se lako przite i nov zenski nick vas lako navuce na bajke preko p.p :D
volite pare al volite i mlade p.icke. :)
propale butikashice. :)

čime se ti baviš...rekao sam ti već da si mogao svo to vrijeme i kvalitetnije da uložoš. ima mnogo udruga gdje možeš volontirati i osjećati se korisnim mjesto da se baviš stvarima koje ne razumiješ...:sad2:

Aha, zbog mene i slicnih vozi kantu od auta i rinta po gradilistima.A meni pre 3 god kad mi firma trenutno zapala u krizu obecavao 100.000e zarade za sest meseci.Daj bre molim te, zar stvarno mislis da na ovom forumu vise takvi talibani (onaj MD ce kad-tad da zavrsi u Holivudu) kojima mozete da prodate upakovano g...o.:roll:

Aha, zbog mene i slicnih vozi kantu od auta i rinta po gradilistima.A meni pre 3 god kad mi firma trenutno zapala u krizu obecavao 100.000e zarade za sest meseci.Daj bre molim te, zar stvarno mislis da na ovom forumu vise takvi talibani (onaj MD ce kad-tad da zavrsi u Holivudu) kojima mozete da prodate upakovano g...o.:roll:

Oni ne misle-oni se NADAJU. to je poenta.

upakovano ***** ti i tebi slični (a i ja, zbog vas i vama sličnih )svaki dan primaju od ljudi koji ih deru za brutto-netto na plaći i nisam vidio da se nešto buniš protiv toga. u toj situaciji imaš sve konkretne informacije, ko, koliko, gdje i kako, pa te nije briga. i opet nisi shvatio da mi nije cilj tražiti talibane na ovom forumu da dođu u gem, jer ti i tebi slični niste dobrodošli ne zbog mišljenja-stava koje imate o gemu, već zbog načina na koji ste došli do tog mišljenja-stava- bez provjerenih informacija, na osnovu laži i informacija. sijete tu neku pamet, a u stvari samo varate nepristrane čitaoce i posjetitelje foruma, pjevate o prevari, a u stvari vi ste ti koji varate...:thumbdown:

Kako god, ima i na drugim forumima ocajnih gemovaca.Infiltriracu se ja i otici na taj sastanak.I j.ebati im mater svima ako zbog nezgodnih pitanja probaju da me izbace kao sto imaju obicaj.I ponecu kameru da ih snimim kako se deru i igraju po stolovima.sad me zeza sto nema ko da me preporuci inace bih sutra otisao.
Vec imam jednog pacijenta sa kojim komuniciram.glumom vevericu. ;)

Kako god, ima i na drugim forumima ocajnih gemovaca.Infiltriracu se ja i otici na taj sastanak.I j.ebati im mater svima ako zbog nezgodnih pitanja probaju da me izbace kao sto imaju obicaj.I ponecu kameru da ih snimim kako se deru i igraju po stolovima.sad me zeza sto nema ko da me preporuci inace bih sutra otisao.

sebi bi učinio uslugu da uz sve to ostaviš neke predrasude i samo poslušaš sve do kraja. puno bi ti sve bilo jasnije.:rtfm: iako mislim da ne bi dugo ostao. brzo takve prepoznamo...

sebi bi učinio uslugu da uz sve to ostaviš neke predrasude i samo poslušaš sve do kraja. puno bi ti sve bilo jasnije.:rtfm: iako mislim da ne bi dugo ostao. brzo takve prepoznamo...

Nema tu predrasuda.Sa predrasudama sam rascistio.a da me prepoznate necete.Nabavio sam odelo na preklop i crne cipele sa gumeni djonom.i fitilj kravatu. ;)
A i ako me prepoznate odmah imate tri uclanjenja od mene ja&smith&wesson ;)
Ili 1300 dindzi nazad. ;)

upakovano ***** ti i tebi slični (a i ja, zbog vas i vama sličnih )svaki dan primaju od ljudi koji ih deru za brutto-netto na plaći i nisam vidio da se nešto buniš protiv toga. u toj situaciji imaš sve konkretne informacije, ko, koliko, gdje i kako, pa te nije briga. i opet nisi shvatio da mi nije cilj tražiti talibane na ovom forumu da dođu u gem, jer ti i tebi slični niste dobrodošli ne zbog mišljenja-stava koje imate o gemu, već zbog načina na koji ste došli do tog mišljenja-stava- bez provjerenih informacija, na osnovu laži i informacija. sijete tu neku pamet, a u stvari samo varate nepristrane čitaoce i posjetitelje foruma, pjevate o prevari, a u stvari vi ste ti koji varate...:thumbdown:
Da si pazljivije citao, shvatio bi da imam svoju firmu vec 15 god i sam svojim radom sebi delim platu.A bruto-neto nije izmisljotina ex-yu nego u svim civilizovanim zemljama se iz zarade izdvaja za poreze i doprinose.Mozda jedino toga nema u GEM-u.
To da nismo dobrodosli...to nam je jasno, vama ne trebaju ljudi koji ce ukljuciti mozak vec ocajnici koji ce uci u dubiozu zaneseni pricicama o lagodnom zivotu, koji nece prezati da zbog dubioze u koju su se uvalili uvuku svoje najblize.Ja cak i da sam se zaebo da vam dam tih 2.300e, kad bi video o cemu se radi, otpisao bi ih kao kolateralnu stetu i nastavio svoj biznis.Ali da mi od njih zavisi opstanak, onda bih vec gazio preko leseva da navucem makar jos trojicu.
Jedino nisam shvatio ovo boldovano, dal je moguce da ti mi neuki forumasi kvarimo tako odlican biznis pa zbog nas je tebi nesigurna plata?:dontunderstand:

Shok Ramiz, evo ja cu da ti nabacim ovog mog gemovca, on tri godine juri treceg pa nema da omanes.Al snimke i impresije da turis na forum obavezno.:hahaha:

neinformiranost te (i tebi slične) tjera u zabludu. na knjige se ne plaća pdv, a svatko za sebe plaća poreze, jer obavljaju samostalnu djelatnost... i to ti je još jedna kost... ali kako je ovo jedan od mojih zadnih postova ovdje neka ti bude...:worth:

Pa ne znam bas ko je neinformisan, ka knjige se placa PDV od 8%.
http://www.poreskisavetnik.com/porez/modules.php?name=News&file=article&sid=120

A i ta 'samostalna delatnost' bas bih voleo da vidim jednu takvu poresku prijavu, koja je sifra delatnosti? Sisanje ovaca sa ondulacijom?

Back