ZASTO SE SAMO GLUPIRATE,JA RADIM U GEMU I SVE OVO STO PISETE JE LAZ,HO HOCE SAMNOM DA SE UVERI MOZE SLOBODNO DA SE JAVI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo jos mogu da pitam sve ove pametne odakle im toliko informacija ako ne rade a siguran sam da bi i oni voleli da rade ali nemaju petlje jer im odgovara da budu tu gde jesu tj.pored kompa i samo da seru
ZASTO SE SAMO GLUPIRATE,JA RADIM U GEMU I SVE OVO STO PISETE JE LAZ,HO HOCE SAMNOM DA SE UVERI MOZE SLOBODNO DA SE JAVI
Evo ga, i ovaj zove na skup Talibana.![]()
onda TE POMERE U STRANU 'DA STVARAS SOPSTVENU LOZU'. Tri preporuke maksimum, secas se?njegove reci.
...ne pomeri te nitko u stranu... nisi razumio, ali nije ni bitno što nisi... pokazao ti je da cijeli posao zahtjeva čitave tri preporuke i onda možeš razvijati vlastiti biznis u nedogled...
Hoces da kazes da od tog momenta odvajanja i zapocinjana sopstvenog biznisa lova od novouclanjenih ide na racun koji ti das ili isto na gibraltar?
cekam odgovor.
Hoces da kazes da od tog momenta odvajanja i zapocinjana sopstvenog biznisa lova od novouclanjenih ide na racun koji ti das ili isto na gibraltar?
cekam odgovor.
Lako je tebi da se smejes...a sta ja da radim ako cale slucajno procita sve ovo sto sam vam otkrio o biznisu.
Ima da me lansira iz kuce kao raketu ako sazna da sam vam otkrio sve pikanterije u vezi biznsa.
Hvala za felne..mislim za tvoj poklon....cala cu da zavrnem za njih i da mu ih naplatim.....i da popunim svoj budzet.
Pa moram i ja da ima neke prihode.
Posto vidim da je vama to zanimljivo sto pricam hajde da otkrijem jos neke detalje u vezi GEM biznisa.
Na skupu u Mataruskoj banji pre tri godine bilo je krcato sa ovcama koje su stajale u redu da ih osisaju.
Doslo je tu svakojakih ljudi da se oproba u novom biznisu.
Kostimirali su se u svoja smesna odela koja su oblacili samo u izuzetnim prilikama kad idu na svadbe i sahrane.
Ceremonija je pocela.
Neko nepisano pravilo je da u toku ceremonije histerije i opstenarodnog veselja ljudi koji su lideri grupe Talibani budu inicijatori izliva odusevljenja.
Oni su ti koji imaju zadatak da podgreju atmosferu i da licnim primerom budu ti koji ce dati smernicu sta i kako treba raditi novopecenim clanovima i onima koji to tek treba da postanu.
U celoj hijararhiji stalno vlada nepoznanica i misterija, sta i kako treba.....ali se svi ponasaju kao da im je sve jasno i da tacno znaju sta i kako treba da se radi.
U sustini se uvek ugledaju na onoga ko prvi nesto zapocne, a onda svi to prihvate.
Jedan se nasmeje, i ubrzo svi se smeju.
Oni zapocnu nesto a ostali iz stada to prihvate.
E sad medju tim liderima...Talibanima ima svakojakih.
Svako od njih ima neki svoj osobeni stil.
Jedan debeljko koji je navatao poprilicno stado iz provincije bio je medju najagilnijim.
Posto ga je gabarit sprecaavao da se poput vecine Talibana okaci o luster , morao je da uvezba prizemne vestine.....djipao je po stolovima i mesao sa dupetom.
Ostali iz stada su se ugledali na njega pa su i oni poceli da mesaju sa dupetima i da skacu na stolove.
Bio je lud prizor za videti kako brdjani histericno vrte sa dupetima pri tom oponasajuci svog cobana Talibana.
Posto je bio odeven u jeftino sinteticko odelo Taliban coban se sav usmurao i raspasao.
Stomacina mu je kipela preko kaisa a kravata se razvezala.
Svi kad su videli Talibana da skida kravatu poskidali su svoje .
Talibanu su se u seansi mesanja gace uvukle u dupe pa je poceo da se drapa po dupetu ne bi li ih izvukao.
Celo stado kad je ugledalo Talibana sta radi je takodje pocelo da se drapa po dupetima i da pokusa da izvede taj novi pokret.
Ali tus e nije zavrsilo...ma kakvi cela sala je pala pod histeriju...pa su i ostali poceli da se drapaju po dupetima misleci da je sad to neki novi nacin gemovskog madjijanja i gatanja.![]()
Ima bas poeticno ime.....njemu jedino moze da se pridruzi Marko Kraljevic....Evo ga, i ovaj zove na skup Talibana.![]()
cijeli posao i sav tijek novca ide kroz račun firme, a na tvoj dolazi provizija i izvještaji o istoj. iako ne vidim ekog razloga zašto bi te ta informacija zanimala. činjenica je da od samog početka stvar funkcionira na isti način i u više država, pa stoga nikako ne vidim kako nešto nelegalno i prevarantski može tako dugo opstati, a nije državni aparat...
ali to i nije toliko bitno u cijeloj priči koliko činjenica da sa tri preporuke, tj. sa tri prodana poizvoda možeš dalje da razvijaš posao tako da ljudima u svojoj strukturi pomažeš ostvariti prodaju. to je ono što nisi shvatio i čime dalje truješ ljude koji nemaju formirano mišljenje o stvari.
mnogo je bitnijih stvari u životu od gema oko kojih bi se mogla voditi forumska rasprava i kod kojih bi moao nešto da promijeniš, ali nikako ne odustaješ od ove teme. mene interesira zbog čega. da li si imao priliku doći na sastanak gema ili ti je netko ponudio da dođeš pa nisi htio? de reci ako možeš, jer mene osobno interesira od kud toliki žar tebe i sličnih...
U zimu 2004 krenuo cale u Vrdnik na novu turu sisanja ovaca.....
Vozio cale nekog BMW-a od prijatelja 528 benzinac....opaka makina crn, zatamnjena stakla.
Put od Iriga prema Vrdniku nije ociscen.
Auto zadnja vuca automatik, siroke gume ne smes da pipnes gas odmah se zanosi.
Cale vozi 30 na sat .....auto mora da sacuva od ostecenja....milimo.
U jednom trenu iza nas se pojavljuje autobus.
Autobus krntija neopevana.
Krcat , ljudi sede i stoje u autobusu, sav se autobus zamaglio.
Iz autobusa se cuje muzika... urlaju ljudi.....OOOGEEEM............OOOOO GEEEM
Cale da desni migavac i pusti ih da nas obidju.
Kaze cale meni i kevi...evo stizu sarani....evo stizu zrtve na klepacinu.
Ode autobus pun gas ne staje, kliza se po putu ali pici li pici.
Mi nastavismo polako da se probijamo kroz sneg do Vrdnika.
Na samom ulasku u Vrdnik ogromna nizbrdica.
Kad tamo u prvoj ostroj krivini autobus sleteo sa puta.
Na svu srecu zadrzao se na boku i iskrivio pored puta niko nije povredjen .
Oni likovi poizlazili iz autobusa.....obuceni i uparadjeni a bljuzgavica i sneg na sve strane.
Nabadaju po snegu sa smesnim letnjim cipelama.
A do Termala imaju da sipce jos skoro pet kilometara.
Stopiraju nas, cale samo nabode po gasu i cepaj....
Da ste ih videli samo kako su izgledali kad su stigli.
Organizatori pomerili pocetak skupa dok se bulumenta ne okupi.
A oni promrzli....iskvasila se odela, neki su uz put i ljosnuli i uflekali se po dupetima, cipele im promocile, gosodjama stikle otpale.......
A neki lik se docepao mikrofona pozdravlja ljude i hrabri ih da su ucinili pravi podvig jer nisu odustali.
Da ih zagreje predlaze odmah da se pusti muzika......i preko ozvucenja se zacu...Hej haj bas nas briga vozamo se na taljigam...od Balasevica......
Da li se nekima uhvatilo inje u bradu?![]()
Kakav si ti lik.......kako ono pocinje pesma.
U mog babe para mlogo ej.....
Da izbrojis ne bi mogo sve.....
Pa se selom pripoveda da smo prave lole.....
Ma zavidi nam neki sitan svet......
Ume zivot biti tmuran kad gledas odole....
Budi zato sivi soko pa se vini u visoko.. hej... hej... hej.. eeeeej.....
Hej haj bas nas briga vozamo se na taljiga....( he, he, opa, juhu , deder osini ga, ajde, opa)
Zorom ili mrakom sorom i sokakom ( teraj, teraj, strasno pa ne treba tako)
Nocu kad selo drema, kad nigde nikog nema....
Mi jurimo kroz noc.....
Covece koji slikovit opis tog biznisa...ova pesma ima sve elemente njihovog biznisa...Balasevic je ovu pesmu izgleda pisao po porudzbini za njih.
Mladjani ti si definitivno covek zbog kojeg cu da odlepim od cerekanja, umrecu covece od smeha daj malo stani...koji si ti lik.
Bez obzira na neistine ja sam danas upisao jos troje ljudi.Bracni par i jedan momak.Investicija vracena ostalo samo kaplje.To je 540+900 E.za dve nedelje isplata.
Eto,ipak uspeh.Bez obzira na gluposti koje pisete.Pljujete ovo,a podrzavate druge MLM firme na drugim temama.
Cekaj bre, pa vi radite za njih.Na taj nacin reklamirate konkutenciju.Pa sad je jasno zasto toliko pljujete i lazete o gemu.Sreca pa vi ovo zovete gem.
Znas koja je jos jedna laz i neznanje u vezi gema.Tamo nema ni jedan luster.I ko je taj ludak da kvari sebi posao i pljuje svoju firmu.Pa samo ko je namesten i ima jasan plan da ovo unisti,a reklamira prevaru kao sto je LYONESS.
To je zesca prevara.Trosis i zaradjujes.Ma nemoj,to je kao idem u radnju da kupim hleb,a oni mi daju pare umesto ja njima.I ti tipovi lazu o gemu zarad konkurentnih firmi.
Posto sam ponovo uzeo pare od gema,znaci istina ma koliko pljuvali.