Na forumu postoji samo informisanje sa velikom dozom rezerve,a ne obrazovanje.Ne mozes da se obrazujes na forumu i tu gresis.Ovde se javljaju klinci koji daju svoj sud i bune ljude.Ne vidimo se oci u oci.Postoje samo dezinformacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj cale navatava nove clanove svakog meseca i bas nas briga za moral, dok lova kaplje ja se kunem u GEM.
Inace me zaboli bas za moral i to da li ce neko da izvuce lovu, svaka kocka je lutrija mnogo njih mora da izgubi da bi ja dobio....ne vidim tu nista lose......onaj ko je prvi usao u posao ima privilegiju da pokupi svu zaradu...za ostale tu su mrvice....pa neka grickaju.
GEM je piramidalni način zarade. Može se zaraditi ali uz mnogo sreće i bezobzirnosti jer neko mora da pukne. Najniži nivo jednom (i to mislim vrlo brzo) mora da stane sa uplatama i tada staje sistem. Ko je uzo lovu uzo ko nije žao im je svima a najviše vrhu piramide.
Ako ste svesni rizika ulažite, možda Vam se i isplati. Ja lično ne bi mogao da pogledam u oči prijatelja ili rođaka koji eventualno ne bi mogao da izvuče lovu.
Na kraju se ipak ovo pitanje svodi na moral i pohlepu. Ne ide nakako zajedno.
Pozdrav![]()
Ma lova je namenjena samo za sposobne.
Ako pocnu preterano da guse zapretimo im sa nekim mafijasem i stvar legne iz momenta.
Ma lova je namenjena samo za sposobne.
Sta bi se desilo kad bi svi imali lovu, nastao bi haos i nerad.
Moj cale kaze da u biznisu nema emocija.
Sta ima kome u oci da gledam , moj je moto uzmi sve sto mozes odmah i sad za sebe a ono za sutra ostavi nekom drugom....obecanje ludom radovanje.
GEM je biznis fenomenalan za ljude koji su ga shvatili kao priliku da uz pomoc prave spike navuku ljude bez ideje a sa lovom da svoj novac daju sposobnijim i uspesnijim ljudima.
Taj koji je platio mom calu je ionako smesan i glup lik pa sto da mu ne uzmemo lovu kad on ionako ne ume da sa njom raspolaze.
Ti likovi stekaju lovu decenijama i cekaju da se nesto desi.
Sto pre ostanu bez love pre ce da se opamete.
Cale i ja ih ne fermamo ni pola procenta kad pocnu da jaucu da im vrati lovu...proslledimo ih samo dalje.
Cale ih posavetuje da uclene druge likove i da ce tako najbrze izvuci svoju lovu.
Tu se upecaju navuku druge likove onda ti likovi njih guse a mi smo kul.
Sistem je fenomenalan, nema sanse da omasi, gadja ljude u psihu tacno.
Ako pocnu preterano da guse zapretimo im sa nekim mafijasem i stvar legne iz momenta.
Tupadzije su uvek glupe i sa njima se moze manipulisati do besvesti.
GEM je zakon.......
Jeste da sam rekao da necu vise pisati na ovoj temi ali ovo je jace od mene.
Mladidemokrato, tastatura ti se pozlatila, ti si nasa najbolja reklama.
![]()
Moj cale je vec tri godine u tom poslu , a ti si verovatno neki na nizem nivou koji mora jos puno da radi da bi se dokazao.Lazes nemas veze sa gemom,jer ljudi tako ne razmisljaju.Dobra ti je ta fora sa caletom.Ko tako razmislja leti napolje.
Moj cale je vec tri godine u tom poslu , a ti si verovatno neki na nizem nivou koji mora jos puno da radi da bi se dokazao.
Ne moze niko da ga izbaci a pogotovo nece da leti iz posla dokle god ima Talibane ispod sebe koji navatavaju nove pacijente i zato nemoj da tu lupetas.
Pogresio ili ne, i dalje isto mislim...mladidemokrato ti si moj idol.Hmmm, mozda i nisam pogresio u startu.
Moj cale je vec tri godine u tom poslu , a ti si verovatno neki na nizem nivou koji mora jos puno da radi da bi se dokazao.
Ne moze niko da ga izbaci a pogotovo nece da leti iz posla dokle god ima Talibane ispod sebe koji navatavaju nove pacijente i zato nemoj da tu lupetas.