Gem collection club i Mega book

ACCA.postoje ljudi bas ekonomisti koji su dali sud o ovome.Daj mi malo vremena i dobices njihova imena.A sto se ostalog tice ti imas svoj cilj,imam ga i ja.O dubini cemo kasnije niste ni ovo savladali.Pisacu vam o tome.SKVO Svidelo mi se opaka si.Lako je tebit ti vidis moj lik,a ja tvoj nisam video.Posle cu ti reci ko sam,rano je,polako.

Poslednja izmena od moderatora:
novi sam na forumu i tema me se i osobno tiče. ja sam u hrv krajem 2001 uplatio novce i krenuo sa poslom. zaradio prve tri provizije po 540e, prijatelji bili oduševljeni. počela je hajka u tisku i praktički nisam mogao da više sa ljudima razgovaram o poslu (a je posao), da me ne gledaju kao nekog prevaranta, pa sam na kraju odustao, kajem se zbog toga. dojam o gem-u je po meni čisto pogrešan, jer ako posao opstaje na našim prostorima toliko dugo (uz sve natpise u novinama i akcije državnih organa) onda je ili predobro koncipirana prevara ili je sve čisto. čini mi se da pošto nitko iz gem-a ne guli zatvorsku kaznu, znači da je čisto. uostalom kad je to država javno rekla da je u krivu. nisu ni oni blesavi pa da se otvore za tužbe... meni je jedino žao što su jezičavi ljudi upropastili nekima posao. prijatelji koji su sa mnom tada krenuli u posao su samo postali još bolji sa mnom, dok ima ljudi (sa kojima nikad nisam razgovarao o poslu) koji me čudno glredaju. XXM budi samo uporan i ponudi suradnju ljudima do kojih ti je stalo, jer oakvih hahara koji vise po forumima po cijel dan će uvijek biti.

DrCka.Hvala ti na podrsci.Ja ove ljude razumem,ali oni ne razumeju jer se nisu dovoljno upoznali sa poslom.U sustini i oni su svesni da njihove optuzbe nemaju osnova.Sve se svodi na prazne komentare.I sada neko mene treba da ubedi da to ne valja,a ja dobijam pare i ljudi koje ja uposlim.Desilo se mozda par losih primera,ali to je posledica slabih ljudi.Sve shvatam,ali jedno ne.Da ovi ljudi tek tako prihvate necija izlaganja na forumu i na osnovu toga ubedjuju druge,a ja znam da nije tako nego suprotno.Neko se razocarao i nije ispratio posao do kraja i onda mu je neko drugi kriv.Ima takvih primera,ali na zalost ima i onih koji to prihvataju i veruju iz sve snage,a ne veruju onima koji pare dovijaju.ja nikada necu odustati jer znam i siguran sam da ovo nije prevara.

Teatralni "poslovni sastanak" u kvazi Americkom stilu "glup si al` evo zaradi u jeftinom odelu", sa bledim osakacenim Budisticko-Zen forama "Ti si pozitivan... tashi-delegh pa bice i para". Filozofija nije neka velika matematika, jedino sto Moras da navuces tetku, Kuma... Al` zato je u blizini Manastir pa se u prolazu pokajes.

Ko uzima pare tesko ga mozes ubediti sa tvojim recenicama.Uostalom ima zanimanja koliko hoces,pa ti sam izaberi i zadovolji se sa sa svojom zaradom.Nije ovo za svakog.Vazno da je legalno,da niko ne zabranjuje,da se obrce para i to sve bez obzira da li se nekom svidja ili ne.Sta me briga sta ti mislis.Postoje ljudi koji misle kao ja,dakle idemo dalje.

Banka ne prodaje nista.Znaci posluje sa maglom i jos uzima kamatu na to,Izmislili sto cuda,uzimaju proviziju,naplacuju razna odrzavanja.Sta je to.Ima firmi koje rade razne transakcije,posredovanja,pa nema proizvoda.Sve se svodi na poslovanje.Sta je to.U taksi udruzenjima postoji neka vrsta samofinansiranja,koja nije nigde registrovana.Takozvana kasa.Tako je oni nazivaju.Uleti svako sa parama izvlace ko je kad po redu i uzimaju novac.I svima lepo,a nema proizvoda.Gde je tu porez,fiskalni racun.Nema,pa nikom nista,a oni se snasli za pare.Pa tako i gem.Obrt novca,a legalno,dozvoljeno,{da nije bilo bi ukinuto}i jos potice iz EU a i tamo je dozvoljeno.Znaci sve je to OK,samo je problem oko shvatanja.
A da bi covek shvatio nesto mora da bude nepristrasan,da dobro upozna i drugu stranu,bez obzira da li se slaze ili ne,pa tek onda da sudi i presudjuje.

Banka ne prodaje nista(banka nudi uslugu i novcane pozajmice a ne hleb i mleko).Znaci posluje sa maglom (pare su magla:roll:) i jos uzima kamatu na to,Izmislili sto cuda,uzimaju proviziju,naplacuju razna odrzavanja.Sta je to.Ima firmi koje rade razne transakcije,posredovanja,pa nema proizvoda(opet se nudi usluga, kao npr. frizer, za neuke).Sve se svodi na poslovanje.Sta je to.U taksi udruzenjima postoji neka vrsta samofinansiranja,koja nije nigde registrovana(jer nije regularna).Takozvana kasa.Tako je oni nazivaju.Uleti svako sa parama izvlace ko je kad po redu i uzimaju novac.I svima lepo,a nema proizvoda (a nema ni zarade, samo se obrce novac-10puta das 5e, 11og pokupis 50e).Gde je tu porez,fiskalni racun.Nema,pa nikom nista,a oni se snasli za pare (nisu se snasli vec obrcu iz supljeg u prazno).Pa tako i gem.Obrt novca,a legalno,dozvoljeno,{da nije bilo bi ukinuto}i jos potice iz EU (Sta? Novac potice iz EU, a ja mislio od lokalnih nesrecnika) a i tamo je dozvoljeno.Znaci sve je to OK,samo je problem oko shvatanja.SAMO!
A da bi covek shvatio nesto mora da bude nepristrasan,da dobro upozna i drugu stranu,bez obzira da li se slaze ili ne,pa tek onda da sudi i presudjuje.
Ja presudjujem da si ti poprilicno neuk, i razmisljas na nivou deteta. Malo podsecas na onog sto je tvrdio da su bolnice i drzava piramidalne institucije.:dash:

Banka ne prodaje nista.Znaci posluje sa maglom i jos uzima kamatu na to,Izmislili sto cuda,uzimaju proviziju,naplacuju razna odrzavanja.Sta je to.Ima firmi koje rade razne transakcije,posredovanja,pa nema proizvoda.Sve se svodi na poslovanje.Sta je to.U taksi udruzenjima postoji neka vrsta samofinansiranja,koja nije nigde registrovana.Takozvana kasa.Tako je oni nazivaju.Uleti svako sa parama izvlace ko je kad po redu i uzimaju novac.I svima lepo,a nema proizvoda.Gde je tu porez,fiskalni racun.Nema,pa nikom nista,a oni se snasli za pare.Pa tako i gem.Obrt novca,a legalno,dozvoljeno,{da nije bilo bi ukinuto}i jos potice iz EU a i tamo je dozvoljeno.Znaci sve je to OK,samo je problem oko shvatanja.
Ovakvo lupanje davno nisam cuo od nekog finansijskog maga.:worth:

Ma pricajte sta hocete,dok pare dolaze,a niko ne zabranjuje ja sam zadovoljan.Vi ste se nalupetali od 2006 ,ali gem radi li radi.Sada je 2009. ljudi zadnjih 6-7 godina uzeli pare i uzimaju, a vi i dalje jedno te isto.I koje u pravu,Vas par koji visite i imate na hiljade javljanja.Ocigledno je to vas posao.Gem donosi dobit,a banke stetu ljudima.Sve naplacuju.Pa ti vidi.Ko se sa njima vata u kolo grca ce kao sto grca vise od pola Srbije.Jako poslovanje.Otimacina.Gem daje ljudima mogucnost zarade i vadjenje iz problema u kojima ih drugi uvaljuju.

:eek::lol:
Drži se ti gem-a:mrgreen:

Pa naravno,neces valjda ti da me usmeravas.Tamo se vidi uspeh,tebe ne poznajem,ko zna kakav ti je status.Naravno to je tvoja stvar i ja to postujem.Opet kazem,dokle god ima para i novac se dobija ja sam zadovoljan.Sale su pune nema zasicenja,svi rade {neko manje neko vise},ali u svakon slucaju zadovoljni.Investicija se brzo vrati, a ostatak kaplje.Ja sam preokupiran gradjevinom pa nisam brz,ali ima ljudi kojima treba brzo novac i rade brzo.
EFENDIJA Moj uspeh ti mozes samo da sanjas,sa tvojom platom od 300 E i dva kredita neces daleko da doguras.Ja imam cime da se dicim,a ti ...... tvojom neuspehom.Vidi gde zivis i kako zivis pa ce ti sve biti jasno.

Pa ne mislim bukvalno za 300 E.Za neku kao normalnu platu,a sad kolika je to varira.A ono za palme,pa nemam ja para da idem svaki dan na Havaje.Gradjevina mi dobro ide,a gem sam zbog dobrih ponuda zapostavio.Imam samo jednu uplatu.Bice posle jos,polako.Sve pare,i kucu koju sam napravio iskljucivo su od preduzimackog posla.A nisam mislio da banke ne znaju da rade,nego drpaju ljude sa kamatama i kreditima.A ovde je ipak drugacije.
PS. Umesto dva crnca,dve crnkinje.

Back