Gem collection club i Mega book

...Kad vidite nekog iz svog okruzenja da odjednom menja izgled (odelo, kravata...) i ponasanje (japi fazon) slozite mu pricu kako vam terba kinta,kako bi svasta radili za kintu i eto njih sa pozivnicom za nekoiko dana :lol:
Mislim, sta da ti kazem "ozbiljna firma"ima 8) :grin: :twisted: svoje "kriterijume"

...a da li neko zna gde se sad okupljaju, bili su u nekoj banji, pa u hotelu u Velikoj Plani ( sve same vukojebine) i neznam da li su i dalje tamo :?:

Ukoliko ste stvarno zainteresovani da odete na sastanak, a ne pričate tek da bi nešto pričali, možete na internetu da se prijavite za posao u GEM-u, ima tih oglasa na jobs.urbae.com samo se naravno traže marketing saradnici ili menadžeri u svim gradovima.Tamo gde navode da je minimalna mesečna zarada 540 €, to je GEM. Baš bih voleo da Dell-Boy i Bojan P odu na sastanak, jer su najažurniji na ovom forumu a nisu videli ono o čemu pričaju, pa bar da imaju kompletan utisak.

Ovi su gori od sibicara, od kad je svijeta sibicari dizu pare budalama , a koliko vidim i GEM ne zaostaje za njima...

Znam minimum 10 likova koji su se uclanili i dali lovu ovim prevarantima...i mogu reci da ni jedan od njih nije plenio inteligencijom...jednom rijecju tupsoni.

Tu kao i u ostalim slicnim prevarama kajmak kupe samo oni sto organizuju prevaru.

Nije valjda da će nam trebati pljeske posle poslovnog ručka?

Da, taj poziv stvarno kasni već dobrano. Nego da mi damo oglas?

"Ozbiljna poslovna trojka s ogrominim familijama, brojnim prijateljima i poznanicima traži OooooooooGEM sponzora.

Šifra: Deset novih članova nedeljno u narednih godinu dana. Garantovano!"

Pajamaco? DellBoy?

Ne kazem ja, mozda ima negdje nekog Ooooooooo...gemOVCA koji je uspio da namlati neku dobru lovu al taj verovatno ne izlazi iz kuce jer je zapalio siru i uzu familiju, komsiluk, prijatelje, poznanike itd.itd....tako da sad trosi lovu samo na kucne dostave :)

p.s.
mada ,da budem iskren ne verujem bas da ima neki takav... :roll:

Back