Dakle Coderu, registrovao sam se na ovaj forum samo da bih ti odgovorio (znam da je tema stara, ali ima novosti).
Ovu temu sam našao na krstarici googlovanjem, jer sam želeo da saznam nešto više o tvojim kriminalcima.
Danas je 20.06.2012 god., pročitao sam u Pressu da je cela tvoja kriminalističko-sektaška "fantastična" firma raskrinkana.
Da se predstavim: ja sam magistar jedne nauke, imam solidnu platu, hranim porodicu (i užu i širu, i mog klinca), moj IQ je 140 (proveren na nekoliko različitih testova), i sasvim je dovoljan da znam da bez motike nema leba, da znam da učim i savetujem mog sina da se kloni svakoga ko i malo prismrdi.
Zato nemoj da prodaješ muda za bubrege i svoja "genijalna" razmišljanja zadrži za sebe i tebi slične.
Pošto pišem post u radno vreme, svašta bih ti još napisao, ali nemam vremena, jer moram da radim i zaradim, u mom poslu "vreme je novac", a u tvom poslu "prevarene naivčine su novac".
Želim ti najiskrenije da zaglaviš debelu robiju, da vratiš pare svojim prijateljima kojima si hteo da budeš "dobrotvor" pa si ih učlanjivao u tu sektu, da pozdraviš sestru koja te učlanila, i da na robiji imaš bar 3-5 godina da razmišljaš od čega živi ostatak poštene Srbije koja se ne lakomi za leba bez motike. Takođe, to je dovoljno vremena da u pauzama vađenja krompira pročitaš Sveto Pismo i shvatiš kako treba da živi pošten pravoslavni vernik.
Još ima nade za tebe.....
Pozdrav