Gem collection club i Mega book

Sto se hvatas za tih 2300 evra, zato sam i naglasio da postoje lose i dobre mlm kompanije. Isto tako znam ljude koji daju i vise novca da bi upali u neku firmu , gde ce opet moraju da cute i trpe sve jer znaju kako su dotle dosli. Pa samo da bi prodavao kokice na Adi u BG-u treba ti 5000 evra!?? I sta posle 2 meseca dodju ti svakakvi majmuni ispeglaju te i jos ti uzmu kokice... Pa sad ti reci koji biznis mozes zapoceti sa 1000-1500 evra, pored naravno kriminalnih radnji kojih se cesto hvataju ljudi u Srbiji ?

sa 1500 evra bih zakupio tezgu na pijaci i prodavao nesto. a ti i coder se pomirute da niste za biznis.
*** ako ste slučajno neurohirurzi ili anesteziolozi, Svajcarska vas ceka odmah.
:cool:

sa 1500 evra bih zakupio tezgu na pijaci i prodavao nesto. a ti i coder se pomirute da niste za biznis.
*** ako ste slučajno neurohirurzi ili anesteziolozi, Svajcarska vas ceka odmah.
:cool:
Ti kad budes punoletan, i kad budes imao 1500 evra, zakupi tezgu pa zaradjuj. Mozda ja nisam za biznis, mada ne verujem da to moze neki decko od 17 godina da kaze, privatnik sam 15 godina, i pored toga zaradjujem u GEM-u brdo para.
Stobom bas i nemam sta da pricam, rekao si sve .... "forum je za zajebanciju" - to su tvoje reci ...

Znaci postoje vishe tipova ljudi , ali hajde da nakratko zadrzimo na samo 2 koje su ovde u sukobu .

Prvi tip ljudi su ljudi koji cvrsto stoje na zemlji , razmisljaju logicno i trezveno , prihvatili su nacin zivota na mainstreamu , shto bi se reklo ushli su u bubanj i uzor su im poshteni i marljivi ljudi koji su benchmark u njihovim sredinama ...
Shvatili su oni davno da u drushtvu ima stroga hijerarhija , red , rad , disciplina i dosta obaveza ... i da zivot ne funkcionira po principu pljuni zalepi ...

Drugi tip su ljudi koji "plivaju ", razmisljaju strogo egoisticki i nerealno , ne prihvacaju drushtvene norme i autoritete , ne razumeju svet oko sebe ali retko i svet razume njih ..., bore se za nezavisnost a ustvari bore se sa samim sobom jer tesno im je u sopstvenoj kozi ... uzor njima je svako ko ima kamena ma kako god ga steko , a josh i vishe ako ga je stekao lako ...

Ovi drugi su u manjini i to oni shvataju vishe kao prednost nego kao hendikep ...
Vide oni da su razliciti , i neka su ... ali ono shto ne shvacaju je da svet je dizajniran za vecinu, a ne za njih manjinu ... a poshto oni polaze od teze da su oni pravi i normalni , dolazi do ovakvih situacija , bash ko na ovu temu ... , da nekoliko njih ubedjuje skoro sve ostale da nishta ne razumeju , nemaju pojma ... i tako dalje ...

Da bi ovi iz druge grupe egzistirali na nachin na koji hoce , a to je sa malo rada , bez obaveza i sa puno kinti , trebaju im ovi iz prve grupe koje bi nekako uvukli u posao i izvukli im pare ...

Nazalost , ovima iz druge grupe uspeva da ubede neke iz prve grupe da razmisljaju na njihov nacin sa ciljem da od njih otmu pare , koje njih jedino i interesira u tom odnosu ... jer shta bi drugo njih i interesiralo ..., pa oni organski preziru ljude iz prve grupe ...

Jedna trula jabuka ima shanse da pokvari ceo sanduk zdravih jabuka , dok obratno posmatrajuci , ceo sanduk najlepsih i najzdravijih jabuka nece moci uraditi onu jednu trulu jabuku nishta boljom ...

Vecina ljudi prihvaca zivot i date okolnosti kao determinante i prilagodjava se njima najbolje shto ume i ukljucuje licnu ambiciju za napredak u vec postojecem svetu ...
Ali ne i druga grupa ... oni bi da promene svet na nachin da svet njima sluzi , dok oni uzivaju u blagostanju ko bogovi ... a sve to bez prave vizije ili " BIG " ideje ...

Ovde se forsira od predstavnika druge grupe pitanje shta se uopshte moze poceti sa 2290 , 1500 ili 1000 evra , a glavno pitanje je neshto sasvim drugo :
... Zar oni stvarno misle da ono shto prodaju i nude , a prethodno su kupili ...je carobna formula koja funkcionira tako lako i savrsheno i uz to toliko jeftino koshta ...
Hokuspokus i svako moze biti General , Admiral , Milioner ... e ne moze ...

Ma ne misle oni nishta ... do samo kako da otmu love od ovih iz prve grupe ...

Vecina ovih iz druge grupe ne uspeju u njihovom naumu , pa utoliko i teze posle im pada povratak u " surovoj realnosti ".
Njih ne treba zaliti uopshte iz razloga vidjenim i znanim na forumu ...

Jocika opet ne citash kako valja ...
Znachi rekoh ima vishe tipova ljudi ... sa osvrtom na 2 tipa koji su se ovde sukobili ...
Pusti ti nachmisha , to jest mene ...pogotovu danas ..., to je dibidus manjina od nekih 0,01 - 0,1 ljudi , kojima pretpostavljam da znash koje su glavne karakteristike ... znaci svakako neka treca sorta ...
Uopshte ni ne krijem da sam izniko iz prve grupe posle godina i godina teshkog rada ... zato sam i na stranu na kojoj sam , u ovom sporu ...

A ti opet sanjash otvorenih ociju , ... josh malo pa druga grupa vecina kazesh ... da da josh malo pa ce ceo svet da stane u red sa 2290 , a ti cesh iz tvoje selendre da uclanjujesh i diplish kinte ... idi begaj more ...

Jocika opet ne citash kako valja ...
Znachi rekoh ima vishe tipova ljudi ... sa osvrtom na 2 tipa koji su se ovde sukobili ...
Pusti ti nachmisha , to jest mene ...pogotovu danas ..., to je dibidus manjina od nekih 0,01 - 0,1 ljudi , kojima pretpostavljam da znash koje su glavne karakteristike ... znaci svakako neka treca sorta ...
Uopshte ni ne krijem da sam izniko iz prve grupe posle godina i godina teshkog rada ... zato sam i na stranu na kojoj sam , u ovom sporu ...

A ti opet sanjash otvorenih ociju , ... josh malo pa druga grupa vecina kazesh ... da da josh malo pa ce ceo svet da stane u red sa 2290 , a ti cesh iz tvoje selendre da uclanjujesh i diplish kinte ... idi begaj more ...
Pricali smo o MLM, a ne o 2290. Oni koji su u 0.01% neka begaju sa foruma more ....
Dobro jutroooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Znash , poshto sam ja u grupi od 0,01 a to je dibidus manjina , trazim ja nekog prijatelja sebi ravnog pa makar i ovde ..., ali kako vidim , ovde sve cemer i jad ... kazem mrka kapa ...

Nego shta bi sa sestrom koja je tebe uclanila i onim koju je nju uclanio , jel oni mrse shta od tvoje strukture ???

Ako je to pravi MLM koji funkcionira po propisu i onako kako vi kazete , treba njima da stigne i sms od uplata sa izveshtajem za visinu provizija koje trebaju da uzmu , dok se oni negde debelo odmaraju od nerada ...

E sad dali je tako ... ja mislim da nije ... , jer kad se prestaje sa djipenzi mipenzi o lustere , baje kupe sve pare za sebe ...a Jocika ovde talasa li talasa i pricha nam priche o sharenom vrapcu ...

Ako , samo tako ... zato smo nas vecina ovde na forum ... jer ,nema razbibrige do forumske razbibrige .

Sta reci o Coderu a da ne bude smesno.:)U pitanju je staklena kopija koja treba da asocira na dijamant.Kao sto gem nije posao tako i ovaj staklenac nije dijamant.
Prevara je providna poput stakla a sve to opet ima smisla kad se uzme u obzir da Coder za svog trbanta smatra da je BMW za debelguzu zenu da je lepotica, svaki dan mu se prividjaju uplate...Koljac WC solja i ljubitelj iznutrica koji kupuje serume protiv celulita i kopije parfema na Limundu i uz to biva suspendovan zbog par desetina dinara koje nije bio u stanju da uplati.
Sve mi je to jasno ali mi nije jasno sta mu je trebao onaj taksimetar?

Sta reci o Coderu a da ne bude smesno.:)U pitanju je staklena kopija koja treba da asocira na dijamant.Kao sto gem nije posao tako i ovaj staklenac nije dijamant.
Prevara je providna poput stakla a sve to opet ima smisla kad se uzme u obzir da Coder za svog trbanta smatra da je BMW za debelguzu zenu da je lepotica, svaki dan mu se prividjaju uplate...Koljac WC solja i ljubitelj iznutrica koji kupuje serume protiv celulita i kopije parfema na Limundu i uz to biva suspendovan zbog par desetina dinara koje nije bio u stanju da uplati.
Sve mi je to jasno ali mi nije jasno sta mu je trebao onaj taksimetar?
GEM nije posao, vec poslovanje (business) 21. veka!
Ja nemam pojma ko je taj na limundu ali nije ja. :D

poslovanje koje se zasniva samo na tome da nekoga uvuces u lanac da bi zaradio. pa ***.. Kad si tako obucen, zasto ne naučiš nekoga da pravi nešto, zna da vodi knjigovodstvo, nauči sve o porezima, otvaranju firmi, trgovini..
vase poslovanje je samo da neko da pare da bi vi izvukli svoje, ne *****j više.

GEM nije posao, vec poslovanje (business) 21. veka!
Ja nemam pojma ko je taj na limundu ali nije ja. :D

Pod poslovanjem podrazumevas prevaru a taj biznis je ipak od PAMTI -veka .
U drugom delu se slazem sa tobom da nemas pijma :) a na limundu si ipak bio ti i to je apsolutno jasno i tako ce ostati sve dok ne pocnes da tvrdis i na ovom forumu da to nisi ti i dok se ne registrujes pod nekim drugim imenom.
Koliko si ostao kratak ovim likovima na Limundu 180 dinara ? e crni nesretnice na cega si spao sibicaru jedan.

Pod poslovanjem podrazumevas prevaru a taj biznis je ipak od PAMTI -veka .
U drugom delu se slazem sa tobom da nemas pijma :) a na limundu si ipak bio ti i to je apsolutno jasno i tako ce ostati sve dok ne pocnes da tvrdis i na ovom forumu da to nisi ti i dok se ne registrujes pod nekim drugim imenom.
Koliko si ostao kratak ovim likovima na Limundu 180 dinara ? e crni nesretnice na cega si spao sibicaru jedan.
Cemu pricas paperinose ? Samo vam se smejem ljudi, kako ste vi bez mozga .... :hahaha:
Sto se vi sekirate za mene ? koji bre limundo ?? sta pricate ?

Ja evo gorim od zelje da nadjem nacina da kupim te fotokopirane knjige ...

Kao covek koji je diplomirao na ekonomiji , Marketing Manegament , bash bi voleo da vidim el se rodio veci strucnjak od defacto gurua marketinga Filipa Kotlera , od koga se josh malo pa pola veka prepisuju svi udzbenici iz marketinga svugdje u svetu ...

Shto se psihologije uspeha tiche , mag je i osnovopoloznik zna se ko , Dale Carneghie ...

Cisto sumnjam da te gemovske knjige ishta originalno i novo donose u gornje 2 oblasti ... ( marketinga i psihologije uspeha ... )

Tako da ako su te 4 gemovske knjige sva mudrost sveta , ja kazem fuuuj ... za clanarinu od 100 dinara u svakoj biblioteci moze se iznajmiti i procitati originalna , izvorna i proverena literatura , bez ikakog foliranja i majmunisanja ... i svako ko to uspe da istrchi bice sigurno pametniji od svakog gemovca i pride imace u dzepu 2290 eura shto ih nije dao secikesama ...

Ajmo drugom logikom ...
Da u te gemovske knjige i ima neshto pametno , to je zato shto je prepisano od amo tamo , ali kada se zna da seminare tamo izmedju ostalih drzi i JOCA GADAFI tojest Coder 75 , koje sve nas ovde zabavlja mesecima svojom iskricavom inteligencijom ... onda zali boze i para i mozga tih ovaca shto pohadjaju gemovsku " shkolu zivota " tojest talibanske seminare ...

Ja mogu da se kladim da su kod svakog gemovaca knjige ganc nove i teshko da ima iko ko je to procitao do kraja jer marketing je vala dosta slozen ... a u isto vreme tvrdim da su kod retko kog gemovca shavovi od odela citavi od onolkog djipanja i talambasanja po lusterima ...

A Joca u maltene svakom postu ponavlja ... da se on nama smeje ...

Smejem se ja vama tamo u kolektiv , odreda mashin bravarima , kuvarima i elektrotehnicarima shto mislite da ste otkrili toplu vodu , a ni razumeli niste prepisane knjige ...

Back