Gem collection club i Mega book

Verovao ili ne ti si taj i zaista si smesan.:)
Upali taksimetar namazi se balzamom i daj jednu anticelulit ampulu debelguzoj.:)
Budi pristojan da te ne bi mama iz kuce izbacila, vidis da idu hladni dani.
Gresis covece, gresis. A i da ne gresis, ako je i tako, sta onda ??? :D
Aj pa se odlucite vise, dali sam ja pancho, xxm, cvorovic ili onaj sa slike ?? :D
Aj pa to mi objasni sada ... negde gresite .... :D

Gresis covece, gresis. A i da ne gresis, ako je i tako, sta onda ??? :D
Aj pa se odlucite vise, dali sam ja pancho, xxm, cvorovic ili onaj sa slike ?? :D
Aj pa to mi objasni sada ... negde gresite .... :D

Ne, ti si se zahebao kad si se proseravao madjarskim... moje mišljenje.
Ako je to tvoja fotka, to je mogao da slika samo neko koga si pokušao da učlaniš tj zajebeš. i taj ti je to debelo naplatio.***..
i šta te briga, sam tvrdiš da radiš pošten posao, nisi kriminalac. baviš se legalnim biznisom. i ja bih okačio moju fotku al ne smem ***, farmaceutska mafija.. taj rad
:D

Poslednja izmena:
Ne, ti si se zahebao kad si se proseravao madjarskim... moje mišljenje.
Ako je to tvoja fotka, to je mogao da slika samo neko koga si pokušao da učlaniš tj zajebeš. i taj ti je to debelo naplatio.***..
i šta te briga, sam tvrdiš da radiš pošten posao, nisi kriminalac. baviš se legalnim biznisom. i ja bih okačio moju fotku al ne smem ***, farmaceutska mafija.. taj rad
:D
hahaha, ti mislis da samo ja znam madjarski u Srbiji ? gde ti zivis ? mora da si iz Beoooooograda .... jaoj bolan ... :D

Postoji mnogo razloga da sam 99 posto siguran da jeste tvoja fotka. No, nebitno za temu. znaš i sam da fotku nisam pravio ja niti paperinos. i da nije tvoja vidiš šta gemovac uradi gemovcu? širi fotke po netu, odaje podatke o članovima... eeee ;)
Zasto da ne stavlja fotke na net? Pa nismo mi kriminalci kako si i ti rekao ... zar ne? slikamo se mi svaki put kad smo na seminarima, druzenju, slavama itd. Sta da radimo sa tim fotkama ? Smemo mi da ih okacimo na facebook, twitter ili sta jos .....
Nego, danas sam zaboravio jednu stvar : DOBRO JUTROOOOOOO !!!!!!!!!! :D

Pregled - Snoshaj-efendija

Snoshaj-efendija
Poruka:
10 (0.014 po danu)
Pozicija:
Tek Registrovan
Pol:
Žena Žena
Starost:
48
Datum registracije:
Novembar 24, 2009, 10:20:26 pm
Zadnji put prijavljen:
Februar 17, 2011, 03:28:19 am

Religija:
Hrišćanin

Kontaktirajte me :)

Zasto da ne stavlja fotke na net? Pa nismo mi kriminalci kako si i ti rekao ... zar ne? slikamo se mi svaki put kad smo na seminarima, druzenju, slavama itd. Sta da radimo sa tim fotkama ? Smemo mi da ih okacimo na facebook, twitter ili sta jos .....
Nego, danas sam zaboravio jednu stvar : DOBRO JUTROOOOOOO !!!!!!!!!! :D

Da, i obelodanjuje tvoje lične podatke po forumima. tvoje porodične prilike, školsku spremu i ime i prezime, čak i ime devojke. ako me baš vučeš za jezik.

Petar Snoshaj Radovic
snoshaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
snoshajka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Koji si ti na slici ?? Nebitno, ali nemas ni 18 godina, garant .... koji fakultet bolan, :hahaha:

snoshaj efendija
28.08.2007., 19:38
Da li vam se desilo da osoba sa kojom se spremate za sex KAZE nesto i da to ubije zelju u vama?
Meni se desilo da neposredno pre sexa doticna telefonira sestri i nesto se svadjaju i ova moja joj kaze: 'nemoj da sviraš u šuplje g.ovno'. Delovalo mi je tako seljacki da je ubilo svaku zelju u meni. :-?

snoshaj efendija
28.08.2007., 19:38
Da li vam se desilo da osoba sa kojom se spremate za sex KAZE nesto i da to ubije zelju u vama?
Meni se desilo da neposredno pre sexa doticna telefonira sestri i nesto se svadjaju i ova moja joj kaze: 'nemoj da sviraš u šuplje g.ovno'. Delovalo mi je tako seljacki da je ubilo svaku zelju u meni. :-?

pa da, to su moje zajebancije sa ljubav i sex... :) forum i jeste mesto za zajebanciju. :) samo što se meni ne može desiti da ti u inbox dobiješ moje privatne slike sa svim podacima kao što je dobila gomila ljudi sa ove teme. ali vdiš, mi smo korektni, što mo dobili dobili, niko ne obelodanjuje tvoje podatke. :)

pa da, to su moje zajebancije sa ljubav i sex... :) forum i jeste mesto za zajebanciju. :) samo što se meni ne može desiti da ti u inbox dobiješ moje privatne slike sa svim podacima kao što je dobila gomila ljudi sa ove teme. ali vdiš, mi smo korektni, što mo dobili dobili, niko ne obelodanjuje tvoje podatke. :)
A ti si dobio moje podatke ?? Ako jesi, objavi ih tu na forumu da vide svi, nema problema :D

ne, kao prvo nije moralno a i kažnjivo je po pravilima foruma. da li ti je poznata slika pored bazena vas jedno 15 tak gemovaca? znači li ti nešto reno klio crveni? eto čisto da vidiš...
Ja znam na koga ti mislis, ali ja nisam ta osoba. Kao sto mozes da vidis ta osoba je rodjen 1979, a ja imam u nicku broj 75, sto ne mora da znaci da sam ja 75. god kao sto i nisam .... tako da ne znas ti nista druze ...
ali cu bas da kazem kolegi da se poznajete, mada mislim da si ti jedna mladja zavidna osoba sa 20 god vrh glave :)

Ja znam na koga ti mislis, ali ja nisam ta osoba. Kao sto mozes da vidis ta osoba je rodjen 1979, a ja imam u nicku broj 75, sto ne mora da znaci da sam ja 75. god kao sto i nisam .... tako da ne znas ti nista druze ...
ali cu bas da kazem kolegi da se poznajete, mada mislim da si ti jedna mladja zavidna osoba sa 20 god vrh glave :)

Otkud ja mogu da znam koje je godište ta osoba? :D otkud ti znaš da je 1979...

Back