Gem collection club i Mega book

Hajde da dodam i ovo... , da je pricha da se sa samo 2290 evra investira u prekrasnu mogucnost za buduce velike zarade ... i da investicija ima karakter radnje na glavnu ulicu ...

Koja radnja , koja mogucnost , koji bakraci ... , koji je to biznis , a da u sebi nema prefiks " PREVARANTSKI " ... koji moze doneti (samo na obecanju ...) tako veliki prinos povrh ulozenih para ... i na ulozenih SAMO 2290 svako moze da zgrce milione ...

Hajde neka se svako upita koliko je 1m2 najboljeg poslovnog prostora tamo gde zivi , i eto odgovora za ovaj fenomen ...

U Skoplju najekskluzivniji poslovni prostor je stigao 5050 evra po kvadratnom metru i za 2290 , ne moze vala da se kupi ni pola kvadrata ...

Svi koji stvarno nemaju pare ali i pamet ..., se lako polakome da sa " investicijom " od , ni pola kvadratnog metra ( 2290 evra ...) , sa malo rada ce obezbediti prinos i profit kao MERCATOR od 5000 m2 u centru Beograda ...

Nazalost , najgluplji ljudi koji ovo shto ovde pishemo kontra prevaranata na celih 170 stranica nikako ne mogu razumeti shto zbog njihove neobrazovanosti , a shto zbog njihove muke i pohlepe ... u drushtvu su najbrojnija grupa ...i kao takva su idealna ciljna grupa za operacije , raznih secikesa ...

Poslednja izmena:
Hajde da dodam i ovo... , da je pricha da se sa samo 2290 evra investira u prekrasnu mogucnost za buduce velike zarade ... i da investicija ima karakter radnje na glavnu ulicu ...

Koja radnja , koja mogucnost , koji bakraci ... , koji je to biznis , a da u sebi nema prefiks " PREVARANTSKI " ... koji moze doneti (samo na obecanju ...) tako veliki prinos povrh ulozenih para ... i na ulozenih SAMO 2290 svako moze da zgrce milione ...

Hajde neka se svako upita koliko je 1m2 najboljeg poslovnog prostora tamo gde zivi , i eto odgovora za ovaj fenomen ...

U Skoplju najekskluzivniji poslovni prostor je stigao 5050 evra po kvadratnom metru i za 2290 , ne moze vala da se kupi ni pola kvadrata ...

Svi koji stvarno nemaju pare ali i pamet ..., se lako polakome da sa " investicijom " od , ni pola kvadratnog metra ( 2290 evra ...) , sa malo rada ce obezbediti prinos i profit kao MERCATOR od 5000 m2 u centru Beograda ...

Nazalost , najgluplji ljudi koji ovo shto ovde pishemo kontra prevaranata na celih 170 stranica nikako ne mogu razumeti shto zbog njihove neobrazovanosti , a shto zbog njihove muke i pohlepe ... u drushtvu su najbrojnija grupa ...i kao takva su idealna ciljna grupa za operacije , raznih secikesa ...

амин:worth:

Ел могу и муда ел баш морају да бидну буреги?
Ako zelis da ga ugostis po njegovom ukusu pribavi samo WC solju a on ce je sam priklati i posluzii se sa iznutricama za koje je rekao da ih obozava.
Posto ce zasigurno povesti i Arpada potrudi se da u blizini nemas neke svinje jer se lako moze desiti da mu strada Trabant pardon BMW.
PS>Nemoj da se zaprepastis ako ga vidis samog a on ti kaze da je dosao sa Arpadom....to je kod njega potpuno normalna pojava jer on odavno nije sam.:rotf:

Gospodine ili gospodjo nachmish vi ovo sve pisete iz ogorcenja sto niste dobili priliku da postanete clan ovog kolektiva ili ste dobili otkaz zbog toga sto ste prekrsili pravila poslovanja,a nekoga ocenjivati bilo kakvom ocenom vi niste dovoljno obrazovani za to.Sto bi znacilo da vas intelektualni nivo odnosno vas IQ kvalitet nije veci od 60 indexnih poena sto je ispod svakog nivoa.

Pricati o ciframa a ne proveriti o cemu pisete i nemate pojma o cemui se radi jednako lupetanju na pamet. Demanti!! da li vam je poznato da na svetskim berzama pa i onim manjima za ulozenih 100 dolara mozete za kratko vreme naravno uz faktor srece zaraditi nekoliko stotina hiljada dolara. Koment na kvadratni metar poslovnog prostora!!!! pa to je tek prevara i otimacina.

Ako zelis da ga ugostis po njegovom ukusu pribavi samo WC solju a on ce je sam priklati i posluzii se sa iznutricama za koje je rekao da ih obozava.
Posto ce zasigurno povesti i Arpada potrudi se da u blizini nemas neke svinje jer se lako moze desiti da mu strada Trabant pardon BMW.
PS>Nemoj da se zaprepastis ako ga vidis samog a on ti kaze da je dosao sa Arpadom....to je kod njega potpuno normalna pojava jer on odavno nije sam.:rotf:

Moje misljenje o vama sam stvorio citajuci vase gluposti, a glasi BOG JE BIO NA GODISNJEM ODMORU KADA JE VAMA TREBAO DA DODELI VASPITANJE I KULTURU. A sto se tice moje ishrane i gospodina Codera nesekirajte se mi smo pravi gurmani jedemo sta hocemo i gde hocemo, a sto da ne i pojedine iznutrice pa to su tek specijaliteti u srbijanskoj kuhinji.

Postovana Jelena ,moram vam reci da ovo nije kriminalna organizacija niti sekta nego kolektiv koji radi na najhumanijim principima. Ovi sto pisu negativne stvari su ljudi koji nikada nece dobiti priliku da rade u ovoj firmi ili su bili clanovi kolektiva pa su izbaceni zbog nepostovanja pravila.

Vec nedeljama po Sumadiji kruzi prica o neobicnim skupovima koji se sredom i nedeljom odrzavaju u Hotelu na Oplencu. Naime sredom u nocnim satima i nedeljom u jutarnjim iz svih delova Srbije lepo skockane gospodje i gospodini se okupljaju u ovom hotelu.Kako je nekolicina iz mog drustva cula da se okupljaju neki sektasi, zagolicani ovom pricom nas 8 smo krenuli u istragu :). Kako nam je Topola u komsiluku, dve uzastopne srede i jednu nedelju posto nas je mrzelo da ustajemo :), smo odlazili na Oplenac.Ono sto je moglo da se primeti na prvi pogled su tablice:LE,ZR,NI,VR,NS,BG,KG i.td i primetno je bilo da su automobili koji su se nasli prvoga puta na parkingu bili drugi odnosno treci put kada smo odlazili.Strategija nam je bila da otkrijemo o cemu je rec. Usli smo nas 4 u Hotel kao da idemo u wc, hol je bio polupun dok je sala hotela bila popunjena.Svi su bili lepo skockani i nosili su neke ID kartice, dok smo se navodno vracali iz WC predlozila sam da odemo u salu da popijemo pice. Ostali deo ekipe je setao po stazama oko Hotela.Oni su promenili takodje spontano svoju misiju :) i prisli su nekoj sali koja je odvojena od Hotela.Mi smo seli za sto, svi su nas gledali nekim cudnim pogledima, verovatno zato sto nas nisu znali i zato sto smo strcali od mase jer su svi bili lepo obuceni kao za nekakvu proslavu mature, a mi u nekom dnevnom sportskom izdanju.Na prvi pogled i za taj prvi susret koji je bio produkt nase znatizelje i generalnog negativnog stava prema sektama, nije nam nista bilo neobicno, osim sto su vizuelno svi se razlikovali po tome sto su imali razlicita obelezja na reverima, nekakve znacke, id kartice plave zlatne obicne.Kao po komandi otisli su negde, mi nismo isli naravno za njima da ne bi bilo upadljivo, ali nam je drugi deo ekipe kada smo se skupili da krenemo sa Oplenca rekao da su u sali te da su ih malo posmatrali kroz prozor od te sale. Skandiranja nekakvi povici, prazne price o nekakvim ogromnim zaradama koje su iznosili u kratkim izjavama govornici koji su se smenjivali je ono sto su oni videli.Dolazili smo dakle i u sledecu sredu i jos jednu nedelju u skracenom broju.Samu sustinu i njihov organizacioni sklop i namenu nismo mogli da provalimo, osim detalja gore navedenih, ali kako smo svi pojedinacno pretrazivali po internetu sta bi to moglo biti, naleteli smo na ovaj forum i povezali da se radi o svemu sto ste svi vi naveli u svojim stavovima.Dakle sada se oni okupljaju u Topoli na Oplencu .Drug koji je iz Topole a koji je sa nama u ekipi , kaze da je prepoznao nekolicinu ljudi iz ovog grada i kraja na tom skupu, sto znaci da je ova vrsta posla vec uveliko i u Sumadiji.Toliko od mene, nadam se da ce nekome koristiti sve ovo.
Hvala Vam lepo za info, vidi se da se sirimo i da smo svaki dan jaci i jaci !!!! OOOOO GEM !!! :D

A sta ako ti nisi u pravu ? Covece, jel ti razumes da ja zaradjujem vise hiljada evra mesecno ??? O cemu pricas onda brate ???

Moje misljenje o vama sam stvorio citajuci vase gluposti, a glasi BOG JE BIO NA GODISNJEM ODMORU KADA JE VAMA TREBAO DA DODELI VASPITANJE I KULTURU. A sto se tice moje ishrane i gospodina Codera nesekirajte se mi smo pravi gurmani jedemo sta hocemo i gde hocemo, a sto da ne i pojedine iznutrice pa to su tek specijaliteti u srbijanskoj kuhinji.

Koja gafcina, dakle ipak ste "tim" gurmana :) a i sad si se razotkrio i za iznutrice.:) E crni Panco, Cvorovicu, Coderu, Arpade....:)

Sve su samo taki u kolektivu , likovi par ekselans ...

To je kolektiv bre , nije alajbegova slama ...tamo neka korporacija , holding ili konglomerat ... ma neeeee , to je : KO - LEK - TIV ...............KOLEKTIV !!!

A rone li suze Coder i Arpad u jednom glasu ; BUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAA , moderatore Jelena , pa molim vas vidite shta prichaju o nashem kolektivu ovde neki shto koriste onu stvar u glavi shto se zove mozak ...pa ne moze to tako ...

Epa Forum nije sredina ko gemovski sastanak u shumi gde je koncentracija ljudi bez mozga na kritichnom nivou , i prikoljava se nejac za 2290 ko shto Pancho prikoljava stoku...

Sada ima i najnova fora ... pa tamo da ti cveta sve sama humanost , filantropija i kake ne vrline , a mi se sprdamo ...

Da , da... i Dafinu su kujali u nebo i prozvali najvecom srpskom majkom , a uvila je u crno desetine hiljada ljudi ...to sigurno iz humanosti i filantropije ...isto ko Jezda ...

Ma, jesam zagrejan u svakom slucaju jer su zarade primamljive. Ali ne trcim. Ja sam samo hteo savet i licna iskustva drugih, narocito onih koji SU BILI ili su i dalje u tom "poslu", jer verujem da samo oni mogu da iznesu pravi utisak i misljenje. Ali, meni i dalje nije jasno, ako su ih pohapsili, kao sto je napisao "mrjn", pre tri godine, otkud to da i dalje funkcionisu. Da li su bili osudjeni, da li su "odlezali svoje". Procitao sam sa Foruma da su sada u Termalu u M. Banji - od kada su tamo, je li to tamo legalno. Ma nije mi jasno kako to i dalje traje ako je nezakonito. Pa, ne moze da se takav skup ljudi sakrije. Stvarno ne znam sta da mislim.
Bicu na Forumu oko 23,00. Pozdrav !
Najveci problem sto se tu ne gubi samo novac!Gubis prvo prijatelje,ustvari pocinju da te izbegavaju,blizu rodbinu,a na kraju sto je najgore gubis najmiliji,pogotovu ako se zaduzis onda je pravi problem.Bio sam u Velikoj Plani pa sam zatim uplatio 2290 €,nisam uspeo nikoga da ubacim sto mi sad nikako nije krivo,jer sam ja kasnije puko finansijski sto je i dovelo do raskida braka.Moj savet je da ides i da vidis ali nemoj da se uclanis,budes li nekog uclanio ili bolje reci prevario proklece te dok bude bio ziv.Iskreno mislim da moze da se zaradi ali na tudja ledja,zato dobro razmisli jer tamo treba da dovede druga,prijatelja,poznanika ili nedaj boze brata ili sestru!

Panco Vanila alijac Coder 75 , Cvorovic, i naravno Feder:rotf: ovaj ne sme da se zaboravi kao sto necemo zaboraviti ni Arpada su plejada likova koje nam je ovde prezentovao Ne-uspesni gemovac iz jedne male sredine.
Dok se mi sa njim ovde zezamo i sakupljamo njegove bisere on je u teskom bedaku jer je ocito upao u frku zbog silnih neuspeha i gafova koje je ovde isprosipao.
Obrukao se do neba a presao je put od ozbiljnog pedesetogodinjaka do omladinca potrcka koji voli da prikolje WC solju zbog iznutrica a u medjuvremenu tjunira svog Trabanta koji je zamalo pa BMW.
Dakle krenuo je u stratu u kontra smeru to jest u rikverc.
Sve se vise brinem da nam se uskoro ovde ne predstavi kao klindzov pionir koji frlja klikere i masta o letu na mesec uz pomoc pedaloaviona:rotf:

Poslednja izmena:
Da Paperinose mi razotkrismo slucaj velikog biznismena iz malog sela i ne znam shta mu je sve to blamiranje uopshte trebalo ... , ali sve neshto si mislim da ce ziher sutra ujutro biti opet DOBROOOO JUTRO i novih izveshtaja o masnoj zaradi ... ali cek cek , pa da ...mora da je to slucaj ...da pored iznutrica nash Coder sigurno uzima poneshto cvaraka i malo masti pride ... kao iskusan koljac ...i sigurno je to ta njegova MASNA zarada ...

Dosta jako je i pismo do moderatora gde paz sad ... Mi ovde negativno nastrojeni sprdachi mora da smo zli poshto nismo imali tu shansu da im udjemo u KOLEKTIV ( ma koja li je to smeshna formulacija KOLEKTIV majko mila ...puci cu od smeha ...) ili smo sigurno najureni shto nismo poshtovali principe poslovanja KOLEKTIVA ...( a u KOLEKTIVU se posluje iskljucivo po NASA standardima i jachim ...)

Auuuuuuuuuuuuuu , i Coder 75 sa ovim novo starim Arpadom vala razotkrishe i nas ...

Koje laprdanje majko mila ...

A ipak mislim da su ljudi ko Coder ( i sve ono ostalo shto mu dodje Coder ) idealni za reklamne agencije ... mislim koji je to luzer , nema dalje da ga metnesh u spot za izbore ... pa sa garancijom se ide u opoziciju , jer ne moze da se omashi zadnje mesto na rezultate izbora ...

Paperinose , shta mislish , jel Coder pored iznutrica , uzima i rabi sok od prostate ?

Trabant 530 D...
Ko shto kaze Coder 75 , nije bash ovaj na slici defacto njegov ...ali to je to... , taku pilu on tera s time da njegov Trabant ima spojlere , original BMW farbu i tako dalje neke dodatne opreme ... verovatno misli na rezervni tocak i dizalicu ... nije to malo ...
A mozda je i bash Coderov Trabant 530 D , poshto ima madjarske tablice , a on neshto kao drobi na madjarskom ...

huer0y.jpg

Back