Gem collection club i Mega book

inace znas i ti sam, pa bio si tamo gost, pa si uplatio i puko 2290€ zato sto nisi znao kako da radis .... i sada ti je krivo ... pa se odselio za ameriku :hahaha:
Nisu baš svi toliko glupi da ulažu u gajenje tropskih životinja na Južnom Polu, u proizvodnju magle i sl... :mrgreen:
Lepo ti nama kaži kako je bilo na toj sednici, a da je GEM tako jaka firma da ne može da kupi salu nego zakupljuje, to se vidi iz priloženog... Naravno da se tu organizuju i mnogo pametnije i korisnije stvari, samo tebe to slabo zanima - jedino GEM zna kako da razvija pohlepu kod članstva :hahaha:

ХАЈ-ХО, ГЕМ, ГЕМ: Мени су ствари постале алармантне када сам у тој хотелској сали била сведок у најмању руку чудног понашања људи у озбиљним годинама који су, наводно, већ дуже време у тој фирми. Они су скакали на све стране, били на чудан начин раздрагани, све време су аплаудирали сами себи вичући у глас како су се обогатили. Они који су дошли за посао, попут мене, били су збуњени. Госпођа С. Из Врања стално ми је говорила како се у тој фирми или организацији „осмех плаћа“, терала ме да се смејем. Искрено, мени су ти људи и цела ситуација деловали ненормално. Или, као добро изрежирана представа за „кандидате“ који су ту први пут, људе које је мука натерала да дођу тамо из разних крајева Србије у потрази за послом. На другом часу неки нам је човек након подужег говора о томе како нас очекује лагодан живот казао: „А све то можете стећи са само, само...“ Док су га остали „староседеоци“ подржавали вичући с њим: „За саамооо, сааамооо“. И онда је он тријумфално узвикнуо: „Две хиљаде триста евра“. Фрапирала сам се. То је била цифра коју ми треба да платимо да бисмо се обогатили.

Izvor.

ХАЈ-ХО, ГЕМ, ГЕМ: Мени су ствари постале алармантне када сам у тој хотелској сали била сведок у најмању руку чудног понашања људи у озбиљним годинама који су, наводно, већ дуже време у тој фирми. Они су скакали на све стране, били на чудан начин раздрагани, све време су аплаудирали сами себи вичући у глас како су се обогатили. Они који су дошли за посао, попут мене, били су збуњени. Госпођа С. Из Врања стално ми је говорила како се у тој фирми или организацији „осмех плаћа“, терала ме да се смејем. Искрено, мени су ти људи и цела ситуација деловали ненормално. Или, као добро изрежирана представа за „кандидате“ који су ту први пут, људе које је мука натерала да дођу тамо из разних крајева Србије у потрази за послом. На другом часу неки нам је човек након подужег говора о томе како нас очекује лагодан живот казао: „А све то можете стећи са само, само...“ Док су га остали „староседеоци“ подржавали вичући с њим: „За саамооо, сааамооо“. И онда је он тријумфално узвикнуо: „Две хиљаде триста евра“. Фрапирала сам се. То је била цифра коју ми треба да платимо да бисмо се обогатили.

Izvor.

Ja poznajem ljude koji su dali nmogo vise para recimo gradskom saobracajnom prduzecu da ga prime na posao pa je nakon izvesnog vremena DOBIO USPRAVAN SREDNJI PRST a pare otisle pa se pitam sta sad.Na nasim svadbama ljudi se opijaju , pucaju nazalost to se radi i na sahranama pa toli nije histerija i nemoral.Pitam vas dali covek u ovoj je...noj demokratiji moze da zaradi ako ne ulozi neku kintu.Ja sam pokusao internet berzu pa sam puko 750 evra pa zar to nije pljacka . Ogovarate taj GEM a upznao sam mnogo ljudi koji su bili obicni radnici a sada zive sasvim solidno a nije mi bilo jasno odakle.E sada znam, neka im je sa srecom kad su se snasli.

Svinja pojede Trabant ... Ha ha ziva istina ...

Imao sam jednog radnika sa sela koje je od obrazovanja jedva sakupio osnovne shkole ...
Odvaljivao je take zelene da to nije bilo normalno ...pogotovu kad je hteo da " ostavi utisak " na sugovornika ...

Ishlo je to tako nekoliko godina , dok nisam uzeo sezonski na posao jednog njegovog komshiju , koji brzo je svima nama razreshio u chemu je bila misterija u slucaju ovog prvog ...

Ovaj drugi je kazao kolegama o ovom prvom , da je njemu magarac pojeo bukvar josh u prvom razredu osnovne , a da to mesecima nije smeo da kaze ocu , poshto je magarac ushao u kucu ...

Krio je on tako mesecima od oca , ali i nepovratno na samom pocetku negovog obrazovanja sebe unazadio i unakazio, poshto mesecima nije imao BUKVAR ...
Sudbina ...

Neam pojma shta sad radi ... mozda je gemovac ...ko zna ?

@ Coder 75

Druze tanji se neshto tebi provizija ... kako kazesh plan je 20 X 180 eurica = 3.600 evra ... znachi uzimash samo 180 evra po priklanom grlu ???

Kako je tebi krenulo , necesh ti docekati novu godinu u firmu ...

Evo da pitam josh jednom , treci put ... kako si ti siguran za isplate od firme posle treceg kruga ... el mozesh da shvatish pitanje ... ?

Da tebi nachmish kaze kako ce uskoro da ti izgleda racunica ...

20 X NULA evra = 0 ( NULA ) Evra ...

A to ce biti tako jer sve baljezgarije koje rishesh ovde cita i Mega Baja Prevarant Gemovac ... koji ce u jednom casu reci, " dosta milijona je zgrnula ova budala " , aj sad neko drugi ...

Arpad V i Codec 75

Zar vam nije zao svih tih jadnih sirotana koje uvlacite u vasu prevaru .I da li ste razmislili sta ce biti sa zadnjom linijom piramide kada vam vrh podigne sidro i ostanete svi bez ijednog dinara .Niste li razmisljali da ce ti ljudi u ocaju uraditi svasta.
Zasto?
Zato sto uzajmljuju tih 2290 eura od rodbine ,podizu kredite u bankama ,stavljaju sve i svasta pod hipoteku (jer nezaposlenima jedino tako daju kredite),neki ce cak i neku provalu uraditi da bi vam dao te pare a za sta se daje te pare, verujem da ni vas dvoje ne znate .
Zar nije tako.
Ali i to je tacno da nijedan pametan nece uci u ovu igru ,a naivaca i pohlepnih ima uvek alli i onih jadnih koji se hvataju na slamku ,jer vide u vama spas ,a ono cvrc na kraju .
Lake pare su prljave pare ,.mislim da ce u danasnje vreme biti tu i krvi pomalo,,zar ne gledate malo i u buducnost .
Na dnu piramide ce biti veoma puno ljudi bez para koji nece prezati ni od cega a kada piramida pocne goreti bice to isto tim putem samo obrnuta piramida .

Onaj ko se upetlja u tu muvacinu sam je u sebe opalio metak i on stize kod nekog pre a kod nekog kasnije.
Ovaj lik sto se tu frlja sa nekim ciframa a na onom drugom forumu jadikuje da mu je zena debela, da su ga trtili u tvorza i da je cabrirao kod lokalne poleguse je najveci luzer kog sam do sad video.Stvarno je tragican lik koji ovde baca prasinu u oci i nada se da ima jos njemu slicnih naivaca i lupeza koji ce da puknu 2 soma evra i da jos pricaju kako im je super.

Poslednja izmena:
Coderu otišao mozak i ne primećuje kako ga izkorišćavaju:whistling:

313188_127356387371739_100002921366259_154536_1857788156_n.jpg

Arpad V i Codec 75

Zar vam nije zao svih tih jadnih sirotana koje uvlacite u vasu prevaru .I da li ste razmislili sta ce biti sa zadnjom linijom piramide kada vam vrh podigne sidro i ostanete svi bez ijednog dinara .Niste li razmisljali da ce ti ljudi u ocaju uraditi svasta.
Zasto?
Zato sto uzajmljuju tih 2290 eura od rodbine ,podizu kredite u bankama ,stavljaju sve i svasta pod hipoteku (jer nezaposlenima jedino tako daju kredite),neki ce cak i neku provalu uraditi da bi vam dao te pare a za sta se daje te pare, verujem da ni vas dvoje ne znate .
Zar nije tako.
Ali i to je tacno da nijedan pametan nece uci u ovu igru ,a naivaca i pohlepnih ima uvek alli i onih jadnih koji se hvataju na slamku ,jer vide u vama spas ,a ono cvrc na kraju .
Lake pare su prljave pare ,.mislim da ce u danasnje vreme biti tu i krvi pomalo,,zar ne gledate malo i u buducnost .
Na dnu piramide ce biti veoma puno ljudi bez para koji nece prezati ni od cega a kada piramida pocne goreti bice to isto tim putem samo obrnuta piramida .

Kao prvo koliko mi je poznat sistem Gema to uopste nije piramida a ni sistem lanca.prvo se dobro informisite pa onada baljezgajte gluposti.I pitam vas dali je posteno raditi i zaraditi neku crkavicu u rudniku gde ljudi crnce ko stoka a dobiju nekih 30.000 hiljada din. ili raditi kod privatnika za 16.000 din. Cinimi se da nedovoljno pazljivo citate moja pisanja, napomenio sam da je mojih nekoliko prijatelja dalo od 3000 pa do 5000 evra da bi dobili neki posao pa su dobili srednji prst a pare nestale. Cini mi se da ste vi obicni dupeglavci koji samo kritikuju a sami nista bitno u zivotu niste postigli i zivite od tatini i maminih prihoda , veza i vezica i protekcija.

Onaj ko se upetlja u tu muvacinu sam je u sebe opalio metak i on stize kod nekog pre a kod nekog kasnije.
Ovaj lik sto se tu frlja sa nekim ciframa a na onom drugom forumu jadikuje da mu je zena debela, da su ga trtili u tvorza i da je cabrirao kod lokalne poleguse je najveci luzer kog sam do sad video.Stvarno je tragican lik koji ovde baca prasinu u oci i nada se da ima jos njemu slicnih naivaca i lupeza koji ce da puknu 2 soma evra i da jos pricaju kako im je super.

Stvarno ti je kultura na nivo, nazivati nekoga ovako ili onako PA JESILI NEKAD STAO PRED OGLEDALO.

Stvarno ti je kultura na nivo, nazivati nekoga ovako ili onako PA JESILI NEKAD STAO PRED OGLEDALO.

Nema potrebe da se uzbudjujes. Opet cu ti ponoviti, JESTE PIRAMIDALNA ŠEMA jer si dao 2300 evra koje su otišle na gore, deo onome ko te učlanio a najveci deo onim koji su tog učlanili.
Tako ćeš i ti dobiti (/možda) deo od onog kog si ti učlanio ali opet, deo od para kog si ti učlanio ide na gore.
Zašto ti ne daju 2300 evra od svakog kog dovedeš? Ne nego tebi daju mrvice a sebi uzimaju najveci deo od love koju donese ovca koju si ti doveo.
:whistling:

Ima jedna mudra izreka koja glasi Sa barabom barapski sa gospodom gospodski.Pred ogledalom redovno stojim i vrlo sam zadovoljan i ponosan onim sto vidim za razliku od VAS-eg cenjenog prijatelja koji se po ko zna koji put na onom drugom forumu ispovedio da mu se gadi sopstveni lik i da se redovno sa njim raspravlja.Ima tu neka kvaka koja se zove savest pa bez obzira koliko je imao malo taj crv grize svakog a ponajvise varalicu.

Ima jedna mudra izreka koja glasi Sa barabom barapski sa gospodom gospodski.Pred ogledalom redovno stojim i vrlo sam zadovoljan i ponosan onim sto vidim za razliku od VAS-eg cenjenog prijatelja koji se po ko zna koji put na onom drugom forumu ispovedio da mu se gadi sopstveni lik i da se redovno sa njim raspravlja.Ima tu neka kvaka koja se zove savest pa bez obzira koliko je imao malo taj crv grize svakog a ponajvise varalicu.
Ne mislite valjda ne mene gospodine? Kao sto sam rekao, ja sam prvi put na ovom forumu i to sa nickom coder75, a ne koder 75, Coder 75, pancho vanila, cvorovic, XXM i sta vec.
Rekao sam sve sto mislim da sam trebao reci, mozda cak i vise, kada je neko vredjao, i ja sam vredjao, dobio sam i opomenu, 3 dana nisam bio na forumu.
Boricu se i dalje za moju istinu jer znam da ne lazem i da je sve tako kako sam to rekao. Naravno da je to neverovatno, a ja ovim putem pozivam sve moje kolege da se jave na ovom forumu a ne samo da pricaju koje stvari mogu procitati a ne kazu nista za svoju istinu.
Nije problem ako to ne verujete, mi zaradjujemo kakoo smo i rekli.

@nachmsih

jeste, 20*180€, zasto je to tako ? Kao AM zaradjujes 180€ ali posle svake uplate pa ti racunaj ... :D
Prijatno

Arpad V i Codec 75

Zasto?
Zar nije tako.
Nisam Codec 75, coder75 pise ako mozete da procitate...
MI nikoga nismo uvukli ni u sta. Radi se o prevari kada nesto obecavaju, naprimer plate i ne dobijete. U nasem slucaju to nije tako. SVI su dobili i dobice plate na vreme ! :) Jer tako je to bilo, tako je to sada, i tako ce to pre svega i BITI !! :D
Ko ne zeli, ne mora sa nama, odluka je na njima!
Pozdrav

Back