- Poruka
- 574
Znas sta ja mislim da su njega tamo u bajbokani robijasi kolege razbusili bas onako udarnicki i da im je on bio glavna riba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj mail da ti posaljem izvode iz banke
Od svih racuna koje on poseduje moze vam pokazati samo one o dugovanju.U zemlji gde ekonomija grca u dugovima i gde je proizvodnja minorna piramidalni prevaranti su u vrlo teskoj situaciji jer narod je bez novca za te piramidalne kombinacije.Ne mozete zamisliti u kom su kosmaru ti likovi koji su na raznorazne nacine uleteli u te budalastine i kakav je to delirijum kad vide da od obecane mega turbo zarade nece biti nista.
Postoji neki sablon koji se moze primetiti kod svih tih likova a to je da su svi do jednog luzeri i visestruki povratnici u tim budalastinama koje oni nazivaju biznisima.
Ko se jednom upeca u te prevare gotovo je izvesno da ce po debaklu u prvom "biznisu" uleteti u drugi a kad pukne u drugom ulece u treci.To se moze poistovetiti sa efektom zivog peska u koji kad se zapadne nema izlaska i taj nesrecnik onda za sobom povlaci nove zrtve koje po efektu lancane reakcije i epidemije sire krug onih koji su se zaglibili i inficirali virusom propasti.
Iz tih razloga takve likove treba eliminisati iz vidokruga poput gubavaca da ne bi zarazili zdravi deo drustva .
Dakle Coder 75 je izgubljen slucaj njemu spasa nema ali zato treba spreciti da tu svoju bolest prosiri na zdrave.
ne vidim ni jednu e-mail adresu a ni jedan broj telefona, pa da se cujemo ili eventualno vidimo mi licno!!! mozemo mi pisati tu sta god zelimo, ajde pa ko mi je najblize da dodjem do njega i da mu pokazem moje zarade uzivo, a ne da vas ubedjujem tu preko foruma se moze svasta pisati.
sa ovim vanilom ne znam sta zelite, ali ok, bicu ja vanila.
Mile sa Klise, aj da se vidimo u NS, tebi veruju tu forumasi, imas skoro 20.000 postova, dodjem ja do tebe i pokazem ti ja moje zarade, sta velis ?
Ovih dana dolazim za NS, svraticu do Savske ulice da ti pokazem i dokazem moje zarade.Mile Bajšev,jedan jedini na svetu koji se zove i preziva ovako ,nađi me na fejsu ,u telefonskom imeniku,skajpu ,svuda sam sa svojim imenom i prezomenom.
Ima ih vise .. preko 150Koja je to rasa konja.![]()
Ne, stizem sa BMW 530![]()
Neka, imam ja para, ne brini ti za menePazi Pancho kad parkiras konja cena parkinga je 10 centi![]()
Od svih racuna koje on poseduje moze vam pokazati samo one o dugovanju.U zemlji gde ekonomija grca u dugovima i gde je proizvodnja minorna piramidalni prevaranti su u vrlo teskoj situaciji jer narod je bez novca za te piramidalne kombinacije. Ne mozete zamisliti u kom su kosmaru ti likovi koji su na raznorazne nacine uleteli u te budalastine i kakav je to delirijum kad vide da od obecane mega turbo zarade nece biti nista.
Postoji neki sablon koji se moze primetiti kod svih tih likova a to je da su svi do jednog luzeri i visestruki povratnici u tim budalastinama koje oni nazivaju biznisima.
Ko se jednom upeca u te prevare gotovo je izvesno da ce po debaklu u prvom "biznisu" uleteti u drugi a kad pukne u drugom ulece u treci.To se moze poistovetiti sa efektom zivog peska u koji kad se zapadne nema izlaska i taj nesrecnik onda za sobom povlaci nove zrtve koje po efektu lancane reakcije i epidemije sire krug onih koji su se zaglibili i inficirali virusom propasti.
Iz tih razloga takve likove treba eliminisati iz vidokruga poput gubavaca da ne bi zarazili zdravi deo drustva .
Dakle Coder 75 je izgubljen slucaj njemu spasa nema ali zato treba spreciti da tu svoju bolest prosiri na zdrave.
Cekaj dok nakupi sena i dok mu se parip ne odmori.treba osedlati BMW....![]()
Na Don Quixote-a naravnoTo je bre neka nova vrsta magarca, Assinus Magaricus Coderus BMWus, da ti lepo pozoveš nekog biologa da pregleda tu plemenitu jahaću životinju radi kasifikacije, zamisli, nova podvrsta magarca!!! A Mr Koder jaše li jaše jedinog primerka na celom svetu!!! Biće poznati po celom poznatom svemiru! Jeli Mr Koder, jel više ličiš na Don Kihota, ili na njegovog vernog Sanču Pansu?![]()
![]()
Ima ih vise .. preko 150![]()
Sta je sa vama, zar ste bas toliko ljubomorni na biznismena koji je nasao pravu firmu gde zaradjuje, a vi bednici bili na sastanku i rekli ne ili uopste nemate pojma o cemu pricate ...Da li palis magarca sa kurblom![]()
TAKO JE FELINE"GAY" MOMCE!! Tako je !!!![]()
![]()
A sto se ti brines za mene ??![]()