Gem collection club i Mega book

Pancho Vanila uleteo u biznis.:rotf::rotf::rotf::rotf:Koja storija......:)

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Hitno mi treba savet u vezi biznisa.
Original postavio korisnik Panco Vanila: 06.11.2007 17:45 |
Biznis Ekonomija .Zaključano
Ocenilo 179 korisnika .pregleda 40921

Ljudi ja sam uspeo sam da se ufuram, pozajmio sam novac pod kamatu i sad krecem u posao.U pitanju je najveca svetska kompanija koja okuplja samo uspesne ljude i koja se zove GEM.Biznis ipak nije tako jednostavan kako sam mislio i zahteva iz pocetka bas veliki trud i rad.Mnogo toga mi nije jasno ali tu je ekipa iz GEM-a koja ce da pomogne da i ja postanem uspesan.
Dobio sam cetiri knjige i sad treba to da proucim.Jedino sam malo u frci kako cu sto pre da povratim novac koji sam ulozio ali svi me podrzavaju i kazu mi da to nece biti problem jer je ovo proveren posao i da ga ne nudim bilo kome nego samo najboljim prijateljima.Ne smem nuditi posao nikome sve dok ne zavrsim pohadjanje kurseva na koje idem svakog vikenda.Kazu da posao ide lakse porodicnim ljudima i onima koji su u pratnji neke zenske osobe.Trenutno sam u vezi sa jednom zenskom osobom koja je poprilicno starija od mene a i njen fizicki izgled je vrlo diskutabilan.Intelektualne sposobnosti su joj vrlo slabe tako da sam u dilemi da li da je uopste povedem na sledeci sastanakTu mi je malo frka posto nemam novca za te dodatne troskove u vezi nje a i blam me je jer nemam bas neko kvalitetno odelo koje je obavezno nositi svaki put.Imao sam gaf vec na prvom sastanku kad mi se odelo pocepalo, tacnije pantalone su mi pukle po savu pa nisam smeo da ustanem sa stolice dok su svi oko mene bili veseli i djuskali su a ja sam morao da sedim na stolici kao prikovan.Ona me je tad vec poprilicno iskompromitovala posto je zderala kao da je pobegla iz gladi i pravila mi je nemile scene jer se otvoreno vatacila sa nekim deduskarama.Kupio sam druge pantalone ali su ipak drugacijeg kroja i dezen stofa je drugaciji pa mi je odelo sad rasparno.
Na sledecem sastanku treba da odradim jedan mali performans koji su mi poverili celni ljudi iz GEM-a i bas sam u frci.

Pancho Pancho crni Pancho.....:rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
E vala svaka ti dala :hahaha: znaci tako stoje stvari.Joj znao sam ja oma da ces ga ti pronaci i razotkriti barabo jedna pernata.:lol:Pazi ja sam sumnjo da je to onaj sto se falio da se trpa sa dzukelom dzekijem i sa onim manijakom, onda sam pomislio da to nije opet XXM al sad sam garant siguran da je Coder 75 zapravo Pancho Vanila.:rotf::rotf::rotf:

Pogledaj samo al je napredovo u izrazavanju ( verovatno prepisuje iz onih knjiga):klap:
Koji je on lik pukle mu pantalone.....:hahaha: a devojka se ozderala i vacarila sa deduskarama.:super:E sad mi nije jasno ako je prico da je sa njim tamo bila sve elita i uspesni ljudi odakle onda te kako ih on zove deduskare.:rotf:
Znaci mrak film mogu zamisliti kako mu je bilo da gleda njegovu debelu devojanu kako krka......
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::r otf::rotf:

Evo jos malko pikanterija.:rotf::rotf::rotf:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Original postavio korisnik Panco Vanila: 07.03.2008 12:25 |
Ocenilo 197 korisnika .pregleda 43218

Nisu mi jasni ovi likovi koji mi tu sad nesto pametuju i drze mi moralne lekcije.
Gospodo ostavite me na miru i ne pokusavajte da me ucite nekom vajnom moralu i postenju.Zoran Djindjic je lepo rekao kome je do postenja neka ide u crkvu.Za ostale koji su iole pametni i koji zele nesto u zivotu da stvore mogu reci samo jedno GEM je posao gospodo za vas.Ovo sto pokusavam da vam objasnim je da u ovom poslu nema mesta za nesposobne i za sumnjicave ljude koji su zatvoreni za nove ideje.
Moji kriticari sa ovog foruma su zapravo kukavice nesposobne i glupe da bilo sta sami stvore. To sto oni ovaj moj posao sa GEM-om nazivaju mracnim poslom govori da nemaju pojma o sustini biznisa i zato ih jos jednom pozivam da bez ikakvih obaveza dodju i uvere se ko je uspesan a ko ne i ko sam ja a ko su oni.
Evo javno sam ostavio svoje podatke i telefon ( administrator je to u medjuvremenu izbrisao) zato sto su me nocu uznemiravale kojekakve budale koje ne mogu da podnesu da sam uspesan i da sam genije.Sve moje kriticare sa foruma pozivam da se i oni javno izjasne ko su i sta su.Evo jos jednom dajem svoje puno ime i prezime Josif Cvorovic a vi gospodo kriticari stavite isto tako vase ime i prezime ako smete.
Javno vas izazivam da se izvucete iz misijih rupa pacovi jedni.
Dodjite slobodno kukavice jedne za sledeci vikend u Veliku Planu, platicu vam trosak kotizacije i puta.Poslusajte iz prve ruke sta govore uspesni ljudi i pogledajte sta voze i vidite kako su svi u elegantnim odelima.Osetite i vi malo duh preduzetnistva i elite.
Za onog pametnjakovica kriticara sto se krije iza nick-a Goverment(saznacu uskoro ko je on) i koji je sa foruma iskopao da sam bio u dve godine zatvoru mogu reci samo jedno.Jeste bio sam u zatvoru , i ne stidim se toga , uostalom ja to nisam ni krio da sam bio u zatvoru dve godine.To je bilo pre u vremenu opste nemastine.Bio sam mlad povuklo me lose drustvo i desilo se to sto se desilo.Jeo sam govna ali sam svoj greh okajao prema drustvu i zakonu i sad sam ponovo slobodan covek.Moj pokojni deda Ilija je takodje bio u zatvoru ( pet godina na golom otoku)i to zbog politike jer je verovao u svetsku revoluciju i u Staljina.Rehabilitovan je 1958 i bio je posle jedan od uglednijih ljudi u kraju.Mi Cvorovici ne krijemo ko smo i sta smo.
Za nas se barem zna da smo uvek bili elita.
Uvek smo bili medju prvima i ispred svih a vi bednici i kukavice koji se uvek bojite necega novog i nemate jaja da se upustite u nepoznato crknite od muke.

Dakle sad znamo da je u pitanju gosn Josif Cvorovic.:klap:

:rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanj e::zcepanje::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Pancho Vanila uleteo u biznis.Koja storija......:)

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Original postavio korisnik Panco Vanila: 06.11.2007 17:45 |
Ocenilo 179 korisnika .pregleda 40921

Ljudi ja sam uspeo sam da se ufuram, pozajmio sam novac pod kamatu i sad krecem u posao.U pitanju je najveca svetska kompanija koja okuplja samo uspesne ljude i koja se zove GEM.Biznis ipak nije tako jednostavan kako sam mislio i zahteva iz pocetka bas veliki trud i rad.Mnogo toga mi nije jasno ali tu je ekipa iz GEM-a koja ce da pomogne da i ja postanem uspesan.
Dobio sam cetiri knjige i sad treba to da proucim.Jedino sam malo u frci kako cu sto pre da povratim novac koji sam ulozio (e, da je samo malo, nego malo mnogo očajna ta frkica ispade) ali svi me podrzavaju i kazu mi da to nece biti problem jer je ovo proveren posao (nego šta! Provereno izgubiš sve, a što te biju zelenaši to mu dođe value added feature) i da ga ne nudim bilo kome nego samo najboljim prijateljima.Ne smem nuditi posao nikome sve dok ne zavrsim pohadjanje kurseva na koje idem svakog vikenda.Kazu da posao ide lakse porodicnim ljudima i onima koji su u pratnji neke zenske osobe.Trenutno sam u vezi sa jednom zenskom osobom koja je poprilicno starija od mene a i njen fizicki izgled je vrlo diskutabilan.Intelektualne sposobnosti su joj vrlo slabe (kako bre to da gazda na 300 radnicI mora da šeta neku tamo priglupu babetinu?! Pa to je zločin protiv čovečanstva!! Eeeej, tako lep, pametan, visok i zgodan momak kao naš Koder 75, što nam ga je sam Bog poslao za ponos i diku i celoj Krstarici i Srbiji i Evropi, i ženskice to da ne primete, nego im neka tamo priglupa baba što se tu vaćari sa kojekakvim penzionerčinama otela premiju ispred nosa!!! Ako, ako, ješće se one žive kad saznaju kako je Koderčini kren'o bizMis, al 'će bude kasno Šojitju, 'el tako bata Koder?) tako da sam u dilemi da li da je uopste povedem na sledeci sastanakTu mi je malo frka posto nemam novca za te dodatne troskove u vezi nje a i blam me je jer nemam bas neko kvalitetno odelo koje je obavezno nositi svaki put.Imao sam gaf vec na prvom sastanku kad mi se odelo pocepalo, tacnije pantalone su mi pukle po savu (nepravda, reče Kalimero, al' ako, to je naš heroj Koder zaboravio jer je prvog dana već zaradio 500€ :rotf:) pa nisam smeo da ustanem sa stolice dok su svi oko mene bili veseli i djuskali su a ja sam morao da sedim na stolici kao prikovan.Ona me je tad vec poprilicno iskompromitovala posto je zderala kao da je pobegla iz gladi i pravila mi je nemile scene jer se otvoreno vatacila sa nekim deduskarama (Sram je bilo! Preljubnica jedna brakolomna!!! Jel ste venčani, ili onako, živite što se kaže "u divljem braku"? Mi smo svi ovde emancipovan svet, slobodno nam ti reci :hahaha: ) .Kupio sam druge pantalone ali su ipak drugacijeg kroja i dezen stofa je drugaciji pa mi je odelo sad rasparno.
Na sledecem sastanku treba da odradim jedan mali performans koji su mi poverili celni ljudi iz GEM-a i bas sam u frci.

Pancho Pancho crni Pancho.....:rotf::rotf::rotf::rotf:
Šta će s Pančom biti, Pančo htede stolar biti...
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Paperinos ti si genije! Živ nam bio i veliki ti poraso! Svaka ti dala! Nemo' ovolko da ga za'ebavamo može čoveku da pozli, misliš da je njemu lako kad mu kopamo po ranama? Jadničak ne ume ni da laže kako treba, dužan do guše, garant su počeli i da ga biju što ih je navuk'o (il' bar pokušao da ih navuče...). Znate šta mi pada na pamet! Čovek nije mog'o da dobije kredit jer mu mnogo mu dobro ide sa tom firmicom od 300 ljudi, pa nisu 'teli da mu pozajme samo siću od 2290€ :per:), pa je zato mor'o da pozajmi pare uz kamatu od 20% mesečno, šta mislite drugari? I mi se sad tu zezamo, a njega pojede očaj, ne mož' ni za kamatu da zaradi, a tek glavnica, o tome ne sme ni da misli :sad2: , jadničak, srce mi se cepa kad pomislim kako je njegovoj napaćenoj duši :sad2: strašno, užas jedan bez nade i bez izlaza...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Uh, kako ste vi pametni :D vidim tu dosta smajlija, cemu to? zar niko nema toliko muda da se nadje samnom? Pa da vidimo ko je panco i cvorovic, itd ... A samo da dokazem da nisam ni jedno ni drugo .... egyétek meg az összes faszomat ti köcsögök !!! Na, ezt ki érti ? Zar ovo zna panco ili cvorovic ? Mekkora egy utolsó kis seggdugaszok vagytok ti ... foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!!

Uh, kako ste vi pametni :D vidim tu dosta smajlija, cemu to? zar niko nema toliko muda da se nadje samnom? Pa da vidimo ko je panco i cvorovic, itd ... A samo da dokazem da nisam ni jedno ni drugo .... egyétek meg az összes faszomat ti köcsögök !!! Na, ezt ki érti ? Zar ovo zna panco ili cvorovic ? Mekkora egy utolsó kis seggdugaszok vagytok ti ... foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!!

E sad mi je sve jasno, da jasnije ne mož' biti! Pa dal' ti čoveče božji stvarno misliš da ispijanje kafice sa takvim poslovnim genijem kao što nam je Pančo Vanila, alias Koder 75 the BizMismen vredno avionske karte do Srbije? Pa što mi nisi na vreme rek'o, za te pare si mogo' da kupiš kartu dovde, pa bi ti moji drugari i ja našli nešto na crno, da zaradiš koju paru i da se tu ne blamiraš? Ja uvek pomažem nevoljnicima, ali ti ga brate pretera. Znaš šta, lepo ti pravac policija, sve priznaj, izjadaj se, pa kad i' povataju vratiće ti pare, a mogu oni lako da ti skinu i te zelenaše s vrata. Da se pojavim ne bi smeo ni pogled da podigneš, al ne bih te tukao, gre'ota bi bilo, em očajan, em ga biju zelenaši... Pravac policija i sve priznaj! Nisi se ti rodio za taj lopovski biZmis, bolje će ti biti na klupi za svedoke nego na klupi za optužene!
A mogu i da ti dam br telefona, samo će mi ti biti mnogo skupo da ćaskamo, papreni su međudržavni pozivi, pa još kad zoveš drugi kontinent, bolje ti čuvaj te pare (ako ima šta da se više čuva!) za crne dane, nećeš hleba imati da jedeš!

A onaj tvoj malecki faszomat(ić maleni, što ga tražiš mikroskopom, a uzimaš pincetom :hahaha: ) pa nama nudiš za jelo, to daj toj tvojoj bakici što mi te tamo kompromitovala da se malo zabavi, pazi samo da ne zagrize previše, sam si reko da je mnogo alava, mož' se svašta desi, ona odgrize, pa joj se usladi, i onda proguta, pa šta ćeš onda bez svog faszomata za ponos i diku crni čo'če?
Vid' ti bezobraznika, on otkuc'o ponudicu na Mađarskom, pa sad misli da smo mi nepismeni, eeee, tu si se crni koderčino malo za'ebo! Da viš ti kako mi i to znamo, pa što ne bi i Pančo Vanilica? Prosto promenio čovek ime i sad se zove Koder 75, prosto :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Koder otkuca "egyétek meg az összes faszomat ti köcsögök !!! Na, ezt ki érti ? Zar ovo zna panco ili cvorovic ? Mekkora egy utolsó kis seggdugaszok vagytok ti ... foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!!" i sad smo mi u čudu, šta li bi to moglo biti? Eee, bata Koder, da nisi bež'o iz škole bio bi malo pametniji, pa 1) ne bi pao u kandžice GEMu prebogatome i 2) ne bi mislio da si jedini koji ume da piše i čita Mađarski ;)

I još malo da se porazgovaramo, ki ljudi, ono "foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!!" mu dođe kao pretnja u pisanoj formi, znaš batice, a? I za to se ide iza bravice, što će biti strašno, ajoooj :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Sok szerencsét Pančo Koder!

Poslednja izmena:
1. foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!! - znaci nemate pojma, samo znate da zajebavate ljude.
pa covece, bar koristi google translate ako znas sta je to, bednice. Sto bi ja bio iz druge drzave ? Zar ni toliko kulture nemas da znas da pored srpskog jezika postoje i drugi u Srbiji ??
Ajde ti Feline gay momce, javi se meni na private, ja mislim da si ti u mojoj blizini ovako geografski pa da se vidimo ti i ja. Ne da te prebijem ko vola, ma neeeee .... to necemo, necemo valjda da pretimo .... nego da te izudaram sa ciframa i evrima malo po glavi kretencino :D
A ti ko nije bezao iz skole si naucio da je Madjarska na drugom kontinentu jeli ?:dash::rotf:
bolje da ne pises nista, ovako se odajes samo, svima je jasno koliko si glup. :bye:

Poslednja izmena:
Re: Gem collection club i Mega book
Uh, kako ste vi pametni vidim tu dosta smajlija, cemu to? zar niko nema toliko muda da se nadje samnom? Pa da vidimo ko je panco i cvorovic, itd ... A samo da dokazem da nisam ni jedno ni drugo .... egyétek meg az összes faszomat ti köcsögök !!! Na, ezt ki érti ? Zar ovo zna panco ili cvorovic ? Mekkora egy utolsó kis seggdugaszok vagytok ti ... foggalmatok sincs miről van itt szó, csak a másikat tudjátok baszogatni!!

I tako, već si bio u apsu? Povuklo te loše društvo kažeš? Dve godine? Jeste biila opšta nemaština, samo da si krao baš najnužnije (hranu i da nešto obučeš ako ni to nisi imao) oprostili bi ti oni, pa ko će nekog u tim godinama da šalje na dve godine za npr par vekni hleba i zimsku jaknu koju je ukrao da ne umre od hladnoće? Nije to bilo zbog nemaštine bato moj, znaš ti lepo.. Ti se drugime i ne baviš, kako vidim imaš iskustva, pa dobro će ti doći i ubuduće, samo su te 2 godinice otežavajuća okolnost, znaš - već jednom lež'o i i opet nastavio...

U tvojoj blizinici ako se računa u odnosu na razdaljinu do sunca genije, znaš li kolka je razdaljina kad se putuje 10 sati avionom? A ovde i ne primaju one što su ležali iza brave kao mr Čvorović alias Pančo Vanilica :hahaha: . Ne brini, dok meni dođe odmor ti ćeš već pod ključ, ako sad ovde sve priznaš doneću ti cigare, a ako se još i pokaješ, onda i čokolade, minimum 2 kila, 'oćeš?

U tvojoj blizinici ako se računa u odnosu na razdaljinu do sunca genije, znaš li kolka je razdaljina kad se putuje 10 sati avionom? A ovde i ne primaju one što su ležali iza brave kao mr Čvorović alias Pančo Vanilica :hahaha: . Ne brini, dok meni dođe odmor ti ćeš već pod ključ, ako sad ovde sve priznaš doneću ti cigare, a ako se još i pokaješ, onda i čokolade, minimum 2 kila, 'oćeš?
Hocu naravno, sve priznajem :D a jeli da nije noc sada kod tebe ? idi pa spavaj, ili jos bolje, PROBUDI SE !!! :d
Go to sleep my friend, it's late night in your country, right ? Don't write here things, to proof how you stupid are :D

Poslednja izmena:
Pogledajte kako se XXM preobratio i podavio rep, pa lepo priznao, kad li to da očekujemo od našeg bata Kodera 75? Koderčino, aj skapiraj čoveče da si puk'o k'o zvečka, i gotovo, ima još da se smejemo, al šta da ti radimo kad se sam nameštaš

Priznanje bivšeg vrbatora za GEM XXM-a koji je ukapir'o neke stvari al' malo kasno! Čitaj ovo koder75 i ne laži sebe!!! Pokaj se!
:hahaha: :rotf::rotf::rotf::hahaha:

XXM
nepokolebljiv
Zainteresovan član

Učlanjen: 24.11.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 3
Re: Gem collection clab i Mega book
Original postavio Oggy
RESPECT

Sto se tice ovog svezeg mesa koje je doslo da nas "ponovo" prosvetli, nek procitaju malo u nazad-sve je vec receno:
i da ne razumemo to poslovanje(obicno jer smo jadni\bedni\nemamo nikog\glupi\itd.), i da prvo treba cuti predavanje (neka visa sila koja se ne moze otkucati na zemaljskoj tastaturi), da ne razmisljamo u kutiji ili van nje, da je to prilika (koju retko ko iskoristi, a sve zbog osmisljenog plana i\ili same konstrukcije sistema-PIRAMIDE), sad vidim da uvode i Boga u celu stvar pa ce uskoro biti GEMovci vernici a ostali nevernici.

Al ubedljivo su mi najbolji ovi sto kazu "ja sam prve nedelje zaradio 18.349eur"...ti da su videli tolike pare(a ne imali) znali bi da li ce da pricaju o tome ili ne
Ja nisam nikoga sreo da je toliko zaradio.Mislim da je to reklama. Dosta ljudi uvelicava stvar da bi napalio sledeceg i dao mu elan za rad.Ne mozes ti tu da se obogatis,ali ljudi se pale na te cifre.Video sam ljude obucene ko seljacine,ali obrnuli par krugova,a sa druge strane neki koji su propali.Tacno je da je to piramida.To sam ja njima odmah rekao.I da bi to funkcionisalo moraju ama bas svi da rade,inace nema posla.

A sad aplauz za sve koji još veruju u GEM!

:klap::klap::klap::klap::klap:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Da vidimo sta kaze gosn Panco Vanila......:rotf:

Korisnik Panco Vanila
Godiste 1975
Zivotne price
Original postavio korisnik Nastorino: 05.12.2003
Zivot, Drustvo.Zaključano
Ocenilo 2380 korisnika .pregleda 135879

Znam da ti nije bilo lako u zatvoru ali veruj mi ja sam u zatvoru uspeo da zavrsim srednju skolu koju sam bio napustio i da postanem barem moler.Posto sam bio punoletan, tacnije mladji punoletnik a kazna mi je vec bila smanjena nisam imao nikakve povlastice tipa vikend ili tome slicno.Nisam imao nikakvu vezu niti stelu i jedino sto sam uspeo je da mi roditelji nadju neku baba devojku(Madjaricu) koja mi je dolazila u posetu jednom mesecno.Veruj mi bila je ruzna kao grob i debela kao svinja ali za robijasa je svaka dobra.Problem je nastao posle jer nisam mogao da je se otkacim .Znala je neke stvari o meni i ucenjivala me je sa time.Duzan sam joj i neku uslugu koju je ucinila da mi se zatvorska kazna znacajno smanji tako da sam u sah mat poziciji.
Vremenom sam se navikao na nju i eto tako vidjamo se povremeno vodim je sa sobom kojekuda i ono zivot se sveo na svakodnevicu.
Sam se sebi gadim kad pomislim sta su mi tamo u zatvoru radili ali sta da ti kazem covek sve prezivi i navikne se na svako zlo.
Zatvor me je naucio da gledam samo sebe i da ljude gazim na sve nacine.Covek dok ne oseti sta znaci biti ponizen ne zna da se nosi sa zivotom.Sad kad je sve proslo cini mi se da bih mogao i dusu prodati i unesreciti celu planetu samo da meni bude dobro.Naravno to ne smes reci tako javno kao sto ti cinis, moras se islifovati i potisnuti taj osecaj ako mislis da uspes u naumu.
Ja sam uspeo da potisnem bes i da iskontrolisem emocije i sad mogu da krenem u lov na naivcine.

Pancho :eek::roll: tesko li se tebi.

Poslednja izmena:
A tek ova odvala za gemovce.:rotf:

Kapetan Leshi
za gem bljuvatorsku prevaru veoma
Zainteresovan član

Učlanjen
17.11.2005.
Pol
muški
Reputaciona moć
6
Re: Gem collection clab i Mega book
Da, a styling in je sledeci:
Cipele - Cezzare Pazarotii
Odelo - Dolce i Gurbetana
Kosulja- Pierre Nakaraden

:rotf::rotf::hvala::rotf:

Cova sa takvim pogledom na zivot uopste nije za zaljenje.Potpuno sam siguran da je u pitanju neko ko bas i ne ferma mnogo nacine na koji ce nekoga da opeljesi.
Kolko vidim u pitanju je neka mnogo pokvarena hulja kojoj nista nije sveto i ko bi i preko mrtvih gazio samo da se love docepa.E dobro mu ide madzarski:hahaha: to ga izgleda poducila ona njegova:hahaha: Prva ljubav.:zcepanje:Kolko je to bezobrazan cova , spasla ga zena duze robije a on joj tako vraca.Verujem da su ga tamo robijasi razvlacili ko armoniku dugmetaru i da mu je stalno ispado sapun dok se tusirao.:rotf:
Josif Cvorovic:hahaha: alijas Pancho Vanila, Coder75:rotf:

Ovo sa 'apsom ti je najjače, pored postova našeg pernatog prijatelja... ko dugmetaru, jaooooj!!! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Al si zloban, pa zar ne vidiš da ga navlačim da pizdi za kaznu što je takav. Njega istina sad boli, razjeda ga kao kiselina, a ja se lepo nasmejem kad počne da lupa gluposti i pokušava tu da vređa. Zašto da se mi stresiramo zbog njegovih glupih fazona kad je kao stvoren za satiru, šteta nije Nušić živ da ga ovekoveči u nekom romanu, da mu se smeju i za 200-300 godina :hahaha::hahaha:

Najjače je kad je neko tol'ko "pametan" da ne ume ni da laže, a ovamo pokušava da proda rog za sveću, a da se ponaša kao obična prevarantska hulja to se vidi iz aviona... I za prevaranta treba talenta, samo je on talentovan jedino da sedi u ćuzi, a to mu ne gine... :rotf:

Ma nisam ja nesto ni mislio da je on neki genijalac cim je u tom gemu al da je tolko providan to nisam mogao da zamislim.Znas svi su na isti kalup iz pocetka kao finjak kultura i sve ostalo a kad ih razotkrijes onda drvlje i kamenje.Isti fazon ko i sa XXM-om i onim likom sto se trpa sa Dzekijem.:hahaha:
Ovaj na isti fazon sve radi , al najludje mi je sto ga je pernati Pajo razotkrio i otkrio ko je i sta je.Crkoh od smeha slusajuci ono zezanje sa telefonom.Cvorovic je stvarno lik za pamcenje ko i ovaj nas ovde Panco Vanila:per:.Pazi samo i on je teo da djipa po stolovima al mu pukose caksire:zcepanje: a ona njegova debela je zderala ko nenavidna dok je on moro da gleda kako se vataci sa deduskarama.E sad zamisli njega sa onim prugastim zatvorskim odelom kako opet djipa po celiji dok robijasi masate svoje palije da ga razbuse ponovo na trecu specijalu.:rotf:Ne vredi od sudbine se ne moze pobeci lepo nas narod kaze kome je sudjeno da bude .eben njemu gace same spadaju a u slucaju Codera njemu pucaju caksire.....Ima tu neke sudbine i kolko vidim njemu se smesi ponovo bajbokana.

Poslednja izmena:
Pa da je on samo malo pametniji ne bi se navu'ko na GEMovske pričice, pa sad ne bi bio u situaciji da juri ovce po forumima dok ga mi 'eb'mo u zdrav mozak, a on ne ume ni da odgovori... Kad neko vidi kako on pizdi ko nenormalan, i šta je pernati sve iskopao o geniju bizMisa odm ima da jurne u GEM, pešaka... :rotf::rotf: :hahaha::hahaha:

A bajbok i sapun i tako to, sa tim on već ima iskustva kol'ko mu duša želi :hahaha:

Poslednja izmena:

Back