Gem collection club i Mega book

Ovo je antologijska odvala gde je XXM tada jos uvek uspesan biznismen hteo da vodi na cevape...:)

mladidemokrata
ukrotitelj hrCHAKA
Primećen član

Učlanjen
21.05.2007.
Pol
muški
Reputaciona moć
0
Re: Gem collection clab i Mega book
Original postavio XXM
SIROTINJO U SREDU PLATA VODIM NA CEVAPE.OD GEMOVIH PARA.BICU SA VAMA 100 GOD.

A onda ga je Mladjanidemokrata sasekao:rotf:Unistio ga je i odvalio od zivota.Ovo je sah mat u nekoliko poteza.

Bruko i sramoto posla...nista od tebe biti nece Talibanu jedan.
Zar je to nivo...cevapi i luk...da kandises na luk dok ljudima pokusavas da prodas fantastican posao.
Eto kako se Taliban sam demaskira i pokaze u pravom svetlu.
Nemas ti ni trunku slifa i nivoa.
Uz Kinesko odelo i bele carape kad se nakrkas cevapa od bajatog mesa i pocnes da zaudaras na luk kao tvor neces proci sa spikom ni na pijaci u Ripnju.
Za jednog sljakatora na mesalici luk i cevapi su verovatno superpremija.
Inace na Bezaniji u produzetku Tosinog Bunara sam predvece video mesalicu
Lifam na jednom krs triciklu na kojm je crnom farbom nasvrljano
XXM..... covece da to nije mozda tvoja biznis alatka ili ortak sa kojom mlatis lovu u gradjevini.
Lik se zamotao u neke krpuljine, na glavu nabio najlon kesu dok juri sa makinom APN 4.
Verovatno juri u Veliku Planu....da tamo natovari onu silnu lovu koju ces da navatas.

Poslednja izmena:
Za taj izraz duzni ste da ga vratite na ovaj forum , dajte da napisemo peticiju za povratak mladjanog.

Secate se one urnebesne komedije gde je XXM do tada ugledan i odmeren sve sa odelom i skupim cipelama poceo da preti maldjanom da je on zapravo bradati cetnik :) da je tetoviran :)

XXM rece "BRALE NECEMO TAKO.
OJ,DJUJICU VOJVODO S DINARE............................................":):):):)

A mladjani ga jos jednom sasece u korenu.

Znaci ti ces umesto odela na Talibanisanje da ides u uniformi ili narodnoj nosnji.
Znas sad si me razocarao....kako mislis da se kacis o lustere sa bradom onako u opancima siljkanima.
Kako mislis da freneticno tapses sa subarom na glavi i nozem za pojasom...da ne pricam o bombama koje ti vise za pojasom i onim ukrstenim redenicima preko grudi.
Covece ti si opasnost..sta mislis da ti se slucajno otkaci koja "kruska" i da ne daj boze padne medju onolike tvoje clanove i saradnike.......pa napravio bi pokolj..... :):):):):)

Ova epizoda je bila urnebesna komedije ivec sam zamisljao kako se XXM bradonja okacio o luster a o pojasu mu vise bombe.....smejao sam se kao lud.:):):):)

Poslednja izmena:
Ja bi pored legende na temu , m. demokrate , voleo da se tu vrate i XXM , Gem samo Gem ( rotvajler ...) i Coder 75 , ako ne radi biznisa koji jedni teshko mogu da objasne a drugi da shvate ,... ondak radi drushtva ,peripetija i zezanja .
U slucaju da ovde ne bude pretstavnika obe strane ,nema o cemu vishe da se pricha ...

Napomenuo sam da pamtim svakake budalashtine za kupljenje lake pare ko GEM ...
Neznam dali je u pitanju blla shira balkanska kampanja ili se to nekako dokotrljalo do Makedonije ,... budalashtina se zvala GWC >>> Golden World Club ...
Negde 1995 nama dolaze starosvati i okolo naokolo poceli pricu oko neke kartice za popuste ... mislim da je slicna budalashtina danas Lyoness , ali nisam siguran ...
Starosvati su znali da moja firma distribuira robu na veliko i imala saradnju sa stotinama radnji .

Pricha je bila za magicnu karticu za popuste ...
Ako ja distribuiram robu X za 100 dinara svima , ko ima karticu GWC za njega eto popusta 2-3 % pa ga dodje 98 ili 97 >>> znaci jeftinije ...
Taj popust daje moja firma mojim kupcima ali kako kazu bice vishe posla meni zbog obrta i kartica ???
Pitam ja nji , shta ce mi kartice , ako ja dam svim mojim kupcima dopunski popust eto veceg obrta ...
A oni meni da ali imacesh proviziju od svake kartice za popust koju prodash ...
Cena ako se ne varam 95` za karticu , 1300 nemackih maraka ...
Klasicna prica ... tamo u Slovacku to tako funkcionira da ima 20.000 radnji u sistem i milioni korisnika , bla bla bla bla ...slike katalozi ... normalno nisam nishta pricao dalje ...

Moja firma poklanja popust na robu mojim kupcima , a kupci dobijaju popust od mene samo sa karticom od 1300 DM od GWCa , a meni za moje priklane kupce za karticu provizija ...
Ako se dobro secam bila je i potroshacka kartica od 450 DM za krajnje kupce koje bi prodavali gazde radnje njihovim potroshacima ...
Pricha je bila , pitanje vremena kada sa korishcenjem raznih popusta povratish ulozene pare i posle samo pazarish jeftinije i shparash .....................
Objasnjenje da na taj nacin ja secem granu na koju sedim , nije doprlo do starosvatice ... i posle su ishle one klasicne njihove fore >>> "ALI KAKO TI TO NE SHVATASH ...PA NIJE VAKO , NIJE TAKO " i vrti vrti pricha samo oko provizije za prodate kartice za koje bi dala dupe , samo da ih uvali............
Starosvatica je uspela da uvali samo jednu karticu dalje i nije povratila investiciju od 1300 DM .

Propao projekt vrlo ubrzo ...

Vaskrsao je posle godinu dve pod imenom Klub 21 ... pa i to propalo ...
Tamo je bila kvaka jeftini krediti , ali samo clanovima ...clanarina nije bila neshto puno , ali platili je puno nji ...

Bilo je i apartmana u Kosta Bravi ono sa nedeljama ...mislim da to josh tera ali sada je Tenerife ...

Itd ...Itd ...Itd ...

BIG BIZNIS !!! ... stranski kupci ce da plate sa devizne pare ...

Nema ga Coder 75 ... ljut je na nas ... a ako cemo pravo , ako nekom treba da se ljuti , onda treba sam sebi ... spetljao se sa tezama koje nije mogao da odbrani ...

Moj cale je imao jednu pametnu i stalno mi je ponavljao ... sine ako vec lazes ,verglaj jednu te istu pesmu da se ne zapetljash , ili pamti shta si kome rekao da ne bi te provalili i opet ponavljaj jedno te isto .

Pa zar misliš da je tim prevarantima uopšte stalo da ih neko ne uhvati u laži? Ili da veruju da će da ubede nekog odavde? Mislim da je jedini cilj da nalupaju što više gluposti (svojih) i marketinških trikova za manipulaciju lakovernim, naivnim i onima koji ne umeju da kažu ne, makar i na svoju štetu (to neko profila običnog "vojnika" GEM-a ne može, ali može da prepisuje iz nekog priručničića koji dobija tamo-gde-se-skakuće-po-stolovima-i-penje-uz-luster). Ko zna šta običan GEM-ovac misli, on je ili u dugovima do guše, ili se očajnički bori da povrati bačeno niz vetar, onima koji mu komanduju da "širi biznis" - i ojađivanjem rodbine i prijatelja, i piskaranjima po forumima - je jedino potrebno da se "čuje i druga strana". Kad neko skroz neobrazovan, ili zaslepljen pohlepom a bez mnogo mozga vidi da postoje "dve strane", onda se on odmah hvata ne za onu razložnu, nego za onu gde ga srce vuče. Jednostavno, cela njihova mudrost je u tome da ljude navuku da ne razmišljaju glavom, nego da (impusivne) odluke donose nošeni emocijama, bez ikakve upotrebe mozga. I donose oni super genijalne poslovne odluke, al' za GEM.
Kad neka budaletina (ili prosečno inteligentan a natprosečno pohlepan čovek, hazrder i sl) vidi njihova "objašnjenja" onda ga slabo zanimaju matematički dokazi da takva piramidolika struktura ne može da se održi do večnosti (to nije prava piramida, nego se sastoji iz puno manjih piramida, koje ne pucaju sve istovremeno da povuku celu "firmu" dole iznenada i odjednom, nego jedna po jedna, i to sporo, pa agonija očajnika mnogo duže traje, a imaju i šansu da dovuku još po koju žrtvicu čak i kad je sistem praktično već propao - lopužu na vrhu interesuje svaka para).
Prosto, oni se ovde i ne bore da nekog uvere da je to što tvrde ispravno, nego ubeđuju "intelektualce" sa 3000€ u džepu da "će gi obrnu, pa će gi vrnu", i to uz kamatu od jedno 2000%, a ako neko uzme kredit za to, taj je pokazao da ima m... da učini pravu stvar... GEMovski vrh samo interesuje da njihova propaganda ne bude skroz zaglušena člancima o prevari... Inače, msilim da ste se pregonili (i urnisali ga/ih;) ) sa ili samo jednim očajnikom-lopužom koji se prijavljivao pod više nickova, ili eventualno sa par njih... "Jedan" se obraća ljudima svog "intelektualnog" nivoa, a "drugi" prepisuje materijal koji im podele na "sastancima" - isuviše je tu razrađene psihologije pohlepe i manipulativnih tehnika da bi prosečni "finansijski genije" (u dugovima preko glave) mogao bilo šta od toga sam da smisli...
Uostalom, dok je ovaca biće i šišanja, a i džempera za "odabranu elitu". ;)

Poslednja izmena:
Napomenuo sam da pamtim svakake budalashtine za kupljenje lake pare ko GEM ...
Neznam dali je u pitanju blla shira balkanska kampanja ili se to nekako dokotrljalo do Makedonije ,... budalashtina se zvala GWC >>> Golden World Club ...
Negde 1995 nama dolaze starosvati i okolo naokolo poceli pricu oko neke kartice za popuste ... mislim da je slicna budalashtina danas Lyoness , ali nisam siguran ...
Starosvati su znali da moja firma distribuira robu na veliko i imala saradnju sa stotinama radnji .

Pricha je bila za magicnu karticu za popuste ...
Ako ja distribuiram robu X za 100 dinara svima , ko ima karticu GWC za njega eto popusta 2-3 % pa ga dodje 98 ili 97 >>> znaci jeftinije ...
Taj popust daje moja firma mojim kupcima ali kako kazu bice vishe posla meni zbog obrta i kartica ???
Pitam ja nji , shta ce mi kartice , ako ja dam svim mojim kupcima dopunski popust eto veceg obrta ...
A oni meni da ali imacesh proviziju od svake kartice za popust koju prodash ...
Cena ako se ne varam 95` za karticu , 1300 nemackih maraka ...
Klasicna prica ... tamo u Slovacku to tako funkcionira da ima 20.000 radnji u sistem i milioni korisnika , bla bla bla bla ...slike katalozi ... normalno nisam nishta pricao dalje ...

Moja firma poklanja popust na robu mojim kupcima , a kupci dobijaju popust od mene samo sa karticom od 1300 DM od GWCa , a meni za moje priklane kupce za karticu provizija ...
Ako se dobro secam bila je i potroshacka kartica od 450 DM za krajnje kupce koje bi prodavali gazde radnje njihovim potroshacima ...
Pricha je bila , pitanje vremena kada sa korishcenjem raznih popusta povratish ulozene pare i posle samo pazarish jeftinije i shparash .....................
Objasnjenje da na taj nacin ja secem granu na koju sedim , nije doprlo do starosvatice ... i posle su ishle one klasicne njihove fore >>> "ALI KAKO TI TO NE SHVATASH ...PA NIJE VAKO , NIJE TAKO " i vrti vrti pricha samo oko provizije za prodate kartice za koje bi dala dupe , samo da ih uvali............
Starosvatica je uspela da uvali samo jednu karticu dalje i nije povratila investiciju od 1300 DM .

Propao projekt vrlo ubrzo ...

Vaskrsao je posle godinu dve pod imenom Klub 21 ... pa i to propalo ...
Tamo je bila kvaka jeftini krediti , ali samo clanovima ...clanarina nije bila neshto puno , ali platili je puno nji ...

Bilo je i apartmana u Kosta Bravi ono sa nedeljama ...mislim da to josh tera ali sada je Tenerife ...

Itd ...Itd ...Itd ...

BIG BIZNIS !!! ... stranski kupci ce da plate sa devizne pare ...

Organizator zna da to ne može da traje unedogled, njega samo zanimaju pare na brzaka i ništa drugo... Inače time shares su legalna stvar ovde gde živim, mislim da su ti što su ih prodavali ili računali da nećete moći da ih koristite duže od 10% vremena koje vam pripada, pa su planirali da ih izdaju onih 90% vremena kad niste tamo, ili je već bila spremna neka prevarica tipa: prodavac timeshare-a uopšte nije ni kupac ni zakupac na duže tih apartmana, iznajmio na par nedelja, falsifikovao dokumenta, ukr'o pare, i onda uhvatio maglu ili već tako nešto...

Poslednja izmena:
Nema ga Coder 75 ... ljut je na nas ... a ako cemo pravo , ako nekom treba da se ljuti , onda treba sam sebi ... spetljao se sa tezama koje nije mogao da odbrani ...

Moj cale je imao jednu pametnu i stalno mi je ponavljao ... sine ako vec lazes ,verglaj jednu te istu pesmu da se ne zapetljash , ili pamti shta si kome rekao da ne bi te provalili i opet ponavljaj jedno te isto .
Ma daj molim te, on ljut na vas? On sad pizdi na sebe što se zaj... da uđe u "biznis", pa se sad živ jede što ne može ni da povrati bačene pare (garant ima dileja koje su se učlanjivale u baš svaku inkarnaciju GEM-a i sl ), a još ga nije ni napustila faza negacije stvarnosti, pa se još u sebi nada da ne samo da će nekako da povrati pare, nego i da zaradi (doćiću do te cifre, doćiću do te cifre, haha). Nada umire poslednja, a sve dok nada konačno ne umre traje agonija prosečnog GEM-ovca, nije to mala stvar, on uz'o kredit da se učlani, navuko par njih, em pare nikako da izvuče, em svakog od njih garant juri po nekoliko njih da ih polomi od batina što su ih navukli da se obogate u (negativnim) evrima
Drugo, baš svi oni (msm u Srbiji, od igrača-po-stolu pa do glavnog "menadžera") zavise od broja jedan (ko zna gde je taj, možda brigu za prosečnog GEM-ovca leči na Sejšelima ili Maldivima, specijalnim tretmanom sa po par finih dama). Pare idu na račun koji on kontroliše, i baš svi oni zavise od njegove milosti kad su im isplate u pitanju - može mu se da ih zavrće kolko 'oće, pa posle običan igrač po stolovima dobije "obavest" da novi što ih je doveo "ne rade" - za njega plate nema, biće otpušten ako npr ne plati "članarinu" ponovo, pa onda opet počinje vrbovanje od nule, i sl, a očaj raste geometrijskom progresijom... Čisto sumnjam da je jedna takva "kompanija" nešto mnogo poštena prema "zaposlenima"...

Postao AM = od sada plata sa 5 cifara :D

Jeste sa 5 cifara, al' ima mala kvačica - isplata je u negativnim evrima, znaš ti to isto tako dobro kao i svi mi ovde. Nego 'aj te pitam nešto u poverenju (vi svi ostali zažmurite, nemo' čitate poruke koje nisu vama upućene ): Prvo, kolk'o si dužan - krediti, pozajmice i sl (samo zaduženja u vezi poslovnog proboja koji samo što nije)? Drugo, pod koliko si se nickova ovde pojavljivao? Mož' grešim dušu, ali sve mi se nešto javlja da ti je stil pisanja skroz isti kao i kod jednog tvog kolege GEM-ovca (odatle izvlačim neke, mora se priznati, interesantne zaključke)... Može i još jedno pitanjce za kraj? Vi ostali na temi lepo žmurite kao i do sada, ko može da da odgovore na tako škakljiva pitanja ako svi čituckaju? Daklem, odakle crpete znanja iz marketinga, raznorazne metodice manipulacije, high pressure sales techniques i sl? Iz te veeeelike četvorotomne knjige, ili vam na sastancima dele neke skriptice? Jel traže pare i za to? Ako traže, stvarno su bezobrazni, ljudi se tu polomiše od posla, rezultati i mršavi i više nego izvesno će tek da mršave, pa još neko da bude toliko drzak da traži pare preko svega toga. 'Aj se dogovorimo ti i ja, da ti ja držim malo časove iz manipulisanja na naučnoj osnovi, ovako slabo koga možeš da upecaš, vidim da si lepo naučio gradivo, samo je primena gradiva jadac, među nama budi rečeno malo ti slabije ide , a ti da mi obećaš da nećeš da čerupaš one siromašne što tih par hiljada evra moraju da odgladuju, nego one s kvalitetnijim runom, (može i već ošišanom vunom) (lapsus! htedoh reći sa par 'iljada evra viška)? ... Do we have a deal? ;)

Де бре неможе да поврати? Па човек посто менГер бреее, кинта опасна се ту сад врти. Него сине да није упа' у неко лоше друштво? Да га нису сад мангупи навукли ,на неке пороке,коцку ,*****,дорЗу?? Оће то бре кад чо'ек улети у кинту.

Ima neko prokletstvo koje prati sve te likove koji se nasankaju na te kobajagi biznise.Redovno ulecu u kojekakve sulude projekte i iz jedne prevare upadaju u drugu.Gotovo stoprocentno su svi do jednog GEM-ovca pre toga bili u nekoj MLM prevari tipa amway oriflejm, GWC, California fitnes, Winer broker,SC net, srebrna voda i tome slicno.
Uvek isti sablon , skupovi sa tematikom ispiranja mozga, oblacenje u neka odela, glumatanje, histerija i na kraju cabar.:hahaha:
Imam primer u neposrednom okruzenju gde se ista ekipa godinama zamlacuje sa tim budalastinama i redovno pucaju.Izvarali su svakog koga su mogli , ali niko od njih nije prosperirao ama ni najmanje.Svi su u groznim dugovima, kriju se od kojekakvih likova koji ih proganjaju i bukvalno zive u ilegali.
Kad se samo setim onog vremena devedesetih kad su pocele te piramidalne prevare i najezde kojekakvih kravatiranih biznismena sa tasnom i masnom.
Da nije tragicno bilo bi smesno, koliko sam ih samo ispratio i nagledao se njihovih krahova i propasti.
Zaista je neverovatno koliko ima lakovernog sveta koji bi na lak nacin zeleo da se docepa novca ne prezajuci ni od cega.

Pa baš to, kao što neki nikako da ostave kocku iako zbog nje propadaju, i uvek se nadaju da će da "pobede u sledećoj partiji" i onda, naravno, i povrate sve što su izgubili, i obogate se za ceo život... I to pecanje na biznise koji donose po 2000% profita godišnje (donose i punooo više od toga, samo organizatoru, ulagaču ostane "profit" od jedno 5-10 hiljada negativnih evra :hahaha: , koje će da vraća jedno 10 narednih godina) je garant nešto veoma slično zavisnosti od kockanja - lepo se sam "hipnotiše", užagri okicama, pa ne može da skapira ni osnovačku matematiku koja lepo kaže da svi osim organizatora moraju da izgube... Ne bih ja to uopšte zabranjivao, nego bih napravio propis da organizator mora da uplati jedno 90% plena u budžet, a poslovne genije :mrgreen: bih naterao da državi plate istu sumu koju "ulože u biznis", zašto da samo neko tamo ko zna kakvih sve kriminalnih sklonosti ima koristi od ovih što sami dođu na šišanje? U Srbiji ima dovoljno siromašnih kojima bi taj siguran ulog bio dovoljan da prežive bar jednu godinu, dakle, baja ima love da uloži u piramidu, nek položi još toliko za potrebe budžeta, a pošto je šema prosto genijalna, a baja pametniji od svih nas zajedno :per: , to on neće ni da oseti, nadoknadiće za nedelju dana. Ste vid'li, čovek "zarađuje" petocifrenu platu (u kojoj li valuti da mi je samo znati? :think:) za njega je 2-3 'iljade evrića sića, da ih nađe na ulici ne bi bili vredni da se gospodin sagne da ih uzme, 'el tako gospodo gemovci?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Де бре неможе да поврати? Па човек посто менГер бреее, кинта опасна се ту сад врти. Него сине да није упа' у неко лоше друштво? Да га нису сад мангупи навукли ,на неке пороке,коцку ,*****,дорЗу?? Оће то бре кад чо'ек улети у кинту.
Мени се јавља да су му покварењаци искључили интернет док не плати, а ови из ГЕМ-а нешто отегли ту петоцифрену исплату :hahaha:

Ovaj Coder 75 garantovano sad prebira po svojim gem knjigama i trazi adekvatan odgovor, ali avaj njega nema pa nema, usled nedostatka istog cenim da ce nas opet "obradovati" nekom svojom novom titulom...:rotf: i naravno sa jos evcom cifrom koju je inkasirao u svoj virtuelni dzep.

Poslednja izmena:
Coder 75 usled debakla na forumu verovatno mora da smisli neki novi nacin da nas obrlati:zcepanje:.
Metodom istrage i provere dosao sam do zanimljivih podataka.
Nas vajni biznismen Coder 75 je na jednom forumu bio registrovan bio i pod nick-om Pancho Vanila.:zcepanje::hahaha: i tamo je takodje prosipao mudrosti i hvalio se ekstra zaradom i kako svako vece broji lovu u svom ekstravagantnom domu.

Pogledajte koga sam pronasao pod tim imenom i na koji nacin Pancho zaradjuje.:rotf::klap:

Ma zna on da ne može nikog da obrlati, nego je mislio da možda može da nađe neku ovčicu koja samo čita a ne postuje ništa, a već je zagrejana za "lepe parice", pa ako se naloži na pričice i javi se na pp eto njemu prvog šišanja... Njega sad polako hvata klinička depresija, ako ne ulovi nešto za par dana manaGer je puko bar 150%... :hahaha:

Back