Gem collection club i Mega book

Strašno je to kolika je ljudska glupost koju pokazuju oni koji su kupili proizvod od pomenute firme a i dalje nisu shvatili u čemu je poenta!!

Zar je moguće da se još zamajavate ovom temom??

Firma posluje i SA VAMA i BEZ VAS urazumite se.

Uvek je bilo slepih i pored očiju (mislim na one koji su bili na prezentaciji i poslovne partnere firme koji su "nešto" videli a ne znaju šta su videli), a i onih koji pljuju po nečemu što su čuli od "mamine koleginice zaova, pa njene snajke jedna drugarica čiji je sin išao sa dečkom čijeg su oca navukli na prevaru"...

Ljudi, niko vam ne brani da mislite drugačije, da radite šta želite, ali pustite druge da žive i rade onako kako oni misle da je najbolje za njih.
ŠTA STE VI UMISLILI DA STE SPASIOCI SVETA??? Brus Vilis možda?

Zašto odgovore i svoje lične stavove tražite na internetu?? Zar nije logično da odgovore tražite u Ministarstvu finansija, u APR-u, u Bankama itd... zašto i dalje pokazujete svoju bezgraničnu glupost???

Pričate o PIRAMIDI a ne znate ništa o piramidalnom sistemu, pričate o prevari jer ste i sami prevaranti...

Svi oni koji su kupili nešto za 2290 eura pa ne rade više, su sami sebe pokopali i pokazali i sebi i svojoj okolini da su idioti.

Morate shvatiti da niko ne može da vas nagovori ili ubedi tj. natera da izvadite iz džepa te pare ako ih nemate, a i ako ih imate zašto bi vas neko terao ako vi sebe ne vidite u ovoj vrsti biznisa??

Zar nije prevara to što su vam danima i noćima govorili sa malih ekrana LICITIRAJTE ZA STAN, ZA PUNTO, ZA ŠKODU OKTAVIJU pa vam na kraju obelodanili da je sve to otišlo u ruke petorice kriminalaca???

Zar nije prevara to što je APATINSKA PIVARA kao promoter i sponzor sabora u Guči POKLONILA najsavremenije alkotestere srpskoj POLICIJI??? Prvo će vam uzeti pare za pivo a onda za kaznu. HAHAHA

Zar nije prevara to što vaši roditelji rade 40 i više godina pa kada odu u penziju ukapiraju da im poslodavac nije uplatio ni dinar u penzijski fond???

O KAKVOJ VI PREVARI VIŠE OVDE RAZGLABATE???

Svako ko je hteo da napravi lovu u GEM-u TQL-u i drugim firmama on je napravio, a svako ko je kupio proizvod da bi i dalje ležao pukao je, kada će te to shvatiti???

Veliki pozdrav od Bonina, sve što vam nije jasno, pitajte, pa kada budem imao vremena odgovoriću vam.

Ono pod dva si malko revidirao treba reci ovako" Svi oni koji su kupili nešto za 2290 eura su u zabludi da nesto posteno rade. I sami su sebe pokopali i pokazali sebi i svojoj okolini da su idioti. :)
U vezi pozdrava..imam nesto da te pitam sinko na cemu si,i sta to gutas ?

Poslednja izmena:
Ono pod dva si malko revidirao treba reci ovako" Svi oni koji su kupili nešto za 2290 eura su u zabludi da nesto posteno rade. I sami su sebe pokopali i pokazali sebi i svojoj okolini da su idioti. :)
U vezi pozdrava..imam nesto da te pitam sinko na cemu si,i sta to gutas ?

Pogrešio si pitanje... Niti sam na "nečemu" niti bilo šta izuzev kvalitetne hrane "gutam". Još nešto te zanima?

paperinos covek je mlad ili je zamlata od kada je rodjen .
,GEM,Orišlajm ,Avon,Noni sok,Aloe vera koja život spasava ,srebrna voda ,sistem za hidroizolaciju kuća ,Kirbi sekta ,Mladinska knjiga ,biomed 4 i 6 ,kosmodisk .
Smeće prevara i udri neubeđujte nas argumentujte nas tako što će te se slikati sa današnjim novinama i novčanicom od 500 eura .Mogu da vidim da li je slika obrađena .
U slučaju Orišlajma i Avona neophodna je i radna knjižica i ne mora 500 dosta je 100 eura.
Eto argumenta i udri

Svako ko je kupio te serpe i lonce i taj usisivac dobio je i magarece usi pride.
Koja je euforija bila kad je jedan gastarbajter iz komsiluka pazario taj kirbi usisivac , hvalio ga i velicao do nebesa.A onda kad je poceo da ga koristi videlo se da to bas i nije nesto epohalno.Ubrzo se i pokvario tako da je debakl bio kompletan.
Par puta su dolazili iz Novog Sada ti rpevaranti sto su mu ga prodali servisirali ga navodno oklepali ga za jos koji evro i onda se vise nisu ni pojavljivali.
usisivac je naravno ubrzo opet bio neispravan.
E onda se lik napio kao majka i olupao je usisivac o beton.
Njegova zena je prva izjavila da je to budalastina i da im je to najgluplje bacen novac.
Sad mu taj grandiozni usisivac onako skrsen skuplja prasinu u garazi a za usisavanje koriste normalan usisivac koji kosta par hiljada dinara.:roll: Kad sam ga pitao sta mu bi da da toliki novac za tu budalastinu covek je samo odmahnuo rukom i rekao mi je da su ga navatali kad se vratio sa gastarbajterskog kulucuenja i kad je bio pun kesha.Kaze davili su ga na nekoj promociji i bukvalno su ga omadjijali da im izbroji novac i sad kaze ne moze da prezali sto ih nije sve najurio iz kuce.

Svako ko ima Kirbi reci ce ti da je to nesto najbolje sto ima u kuci... isto je i sa loncima kupljenim preko mlm-a , ne branim ih samo kazem koliko ja znam da su mi ljudi govorili koji imaju te proizvode....

Kirbi jeste odlican aparat, imao sam priliku da pazljivo odgledam cijelu prezentaciju, ali mu je cijena nenormalno visoka, takva je da bi bilo dovoljno novca za sve u MLM lancu, prodaja Kirbiya je piramidetina.

A ti MLM lonci, pa dobro neko rece: tamo se prodaje samo ono sto nigdje drugo nema prodju, ako ti proizvodi izadju medju druge, slicne, da ih ljudi mogu porediti, onda gube trku neminovno

Buvljak je premijum mesto spram torbarskih punktova veruj mi.Zaprepastio bi se da vidis kako im se doprema to sto oni posle vucaraju po torbama.Na granici su te kreme i dezodoranse kojekave debelguze zenturace vajni ,menadzeri krile po gacama i zaturale oko sebe poput Talibana samoubica koj se opasuju sa dinamitom. :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Molim Vas pomozite mi i recite da li da se uclanim u ovu novu i meni nepoznatu firmu! Imam rok do srede vece da skupim novac, inace nikada vise ne mogu da se bavim ovim poslom! Licno mislim da je sve to jedna velika prevara! Bio sam na seminaru u hotelu Termal u Mataruskoj banji i nista mi nije jasno! HELP! Izgleda da samo hoce da mi sto pre uzmu novac, a ja se osecam kao mala ovcica, neverovatno! Jedan moj prijatelj kaze, tek nakon prvog seminara, shvatis kakva si ovca bio sto si dao pare 2.290,00 eura, ali sta ces moras posle da radis jer si dao pare i uvek zezens sebi drage osobe! HELP!
Ovo deluje vrlo iskreno:cool:

Buvljak je premijum mesto spram torbarskih punktova veruj mi.Zaprepastio bi se da vidis kako im se doprema to sto oni posle vucaraju po torbama.Na granici su te kreme i dezodoranse kojekave debelguze zenturace vajni ,menadzeri krile po gacama i zaturale oko sebe poput Talibana samoubica koj se opasuju sa dinamitom. :)

Koji lucidan opis, covece posveti se pisanju .Evo smejem se sve vreme.

Back