- Poruka
- 474
Nema sanse jedan je XXM, neponovljiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav svima! Molim Vas pomozite mi i recite da li da se uclanim u ovu novu i meni nepoznatu firmu! Imam rok do srede vece da skupim novac, inace nikada vise ne mogu da se bavim ovim poslom! Licno mislim da je sve to jedna velika prevara! Bio sam na seminaru u hotelu Termal u Mataruskoj banji i nista mi nije jasno! HELP! Izgleda da samo hoce da mi sto pre uzmu novac, a ja se osecam kao mala ovcica, neverovatno! Jedan moj prijatelj kaze, tek nakon prvog seminara, shvatis kakva si ovca bio sto si dao pare 2.290,00 eura, ali sta ces moras posle da radis jer si dao pare i uvek zezens sebi drage osobe! HELP!
ma bolje mesati pice nego beton!San svakog uspesnog GEM-ovca je da se dochepa mesalice za beton.![]()
Ljudi bio sam u nedelju 16.05.2010 u Mladenovcu.lokacija hotel Selters banja.Prisustvovao sam prezentaciji TQL firme,i njenom poslovanju.Uveo me je jedan dobar drug,kao dobre zarade,imas sve sto pozelis i te fore.....Sastanak je trajao od 9 pre podne do 16h po podne,Znaci procito sam prethodnih 130 strana na ovu temu i nisam nikom verovao,dok se meni to juce nije dogodilo.imam do srede fore da uplatim odredjenu sumu novca da bi posto njihov clan.kupio njihove knjige(menadzment.poslovanje i te fore)i postao veoma bogat covek na ovom svetu.Dobro druzenje.putovanja ribe automobili kule vile samo o ciframa pricaju prvih 5 sati.I na kraju ti kazu daju tabelu kolkio ljudi treba da preporucis(NAVUCES) da bi zaradio.Otslusam ti ja sve to.Danas se sastanem sa mojim drugom(domacinom i njegovim asistentom)....Opet ista prica cifre.cifre nule i mnogo nula........i da neduzim vise...Moje licno misljenje......Sve je to veliko SRANJE.....Toliko od mene i mog iskustva.ostaje im fore do srede da me NAVUCU
Ma fora je provaljena sad pavcovi pokusavaju da izvuku lovu koju su definitivno pukli.
Talibanisanje je tragikomicno jer je dogorelo svima a nema novih papana da im daju lovu.
Sad samo kanapce oko vrata pa o gredu.
Stvarno ce biti ludilo kad ti biznismeni koji trabunjaju o ekstra lovi pocnu da lopataju da bi preziveli.![]()
Nisam zavrsio moje izlaganje o iskustvu sa TQl firmom...........................OBMANA SAMO DA DAS LOVU.................
.Naravno citao si ovde pa znas.GEM nije posao to je cista prevara.
) Naravno morate da potpisete ugovor o tajnost i da odlucite za 24h i uplatite pare ili vise nikada necete imati istu sansu.. A pri tom vam traze broj racuna, pasosa, maticni broj itd.
Moram i da dodam...cela prica je kao preslikana Andersenova bajka "Kraljevo novo ruho"
u savremenoj adaptaciji GemOVACA.
Ali ko je krojac koji se smeje i trlja ruke?
Ne da je prevara nego je prevara na kvadrat.
Da to nije slucajno auto projekcija kad drugima pripisujes svoje licne sklonosti i afinitete.
A sto se tice lazija pa vidim da ti ni tu ne ide bas najbolje, provaljen si paceru sarlatanski.
Bas tako...Zao mi je Tvojih roditelja,Tebe jos vise..ali..sta reci..ovce su za sisanje..drugi komentar je suvisan.Moram i da dodam...cela prica je kao preslikana Andersenova bajka "Kraljevo novo ruho"
u savremenoj adaptaciji GemOVACA.
Ali ko je krojac koji se smeje i trlja ruke?
Ja sam placen od drzave da provaljujem nesposobne...