Gem collection club i Mega book

xexe, uprvo mi je prijatelj pricao o ovome i ja reko aj malo da vidim ska kaze net o ovome, kad ono bas ima sta da se vidi KLASICNI PREVARANTI, znaci on se navuko i sad mora mene da izjebe da bi se on povadio...
Au, sta sve moze ljude da snadje, iskreno to mi je predlozio taxista MEGA taxija u kraljevu zovu ga SENDA, a ime mu je Dejan Seizovic...
Kako je on meni pricao to je radis godinu dana aktivno i posle ceo zivot uzivas kao kad obezbedis penziju...
:hahaha:
inace sam mogo da :dash:

au zamalo da postanem i ja ovca za sisanje, dolazi mi neki drug sa pricom kako se zaradjuje bez motike i ja reko aj malo da vidim sta kazu ljudi na netu, a mozda bi i pristao iz njegove price da ovo sve nisam procitao...
Inace to se svake nedelje odrzava u mataruskoj banji kod kraljeva, a taj drugar sto me je pozvao zovu ga SENDA Dejan Seizovic vozac mega taxija u kraljevu...
Sto znaci njega su navukli odnosno osisali pa sad on mora da trazi dalje ovce da bi mogao da povrati pare koliko razumem... :hahaha:
Ovde koliko vidim sve sami robijasi i prevaranti vode ovu firmu, a na njegovo pitanje sto on radi u taxiju kad ovoliko zaradjue odgovara da mu je dosadno kuci i da obozava taj posao tako nalazi dosta stranaka od kojih zaradjuje neke velike pare...
Pa zamalo ja da :dash:
(:

Ljudi bio sam u nedelju 16.05.2010 u Mladenovcu.lokacija hotel Selters banja.Prisustvovao sam prezentaciji TQL firme,i njenom poslovanju.Uveo me je jedan dobar drug,kao dobre zarade,imas sve sto pozelis i te fore.....Sastanak je trajao od 9 pre podne do 16h po podne,Znaci procito sam prethodnih 130 strana na ovu temu i nisam nikom verovao,dok se meni to juce nije dogodilo.imam do srede fore da uplatim odredjenu sumu novca da bi posto njihov clan.kupio njihove knjige(menadzment.poslovanje i te fore)i postao veoma bogat covek na ovom svetu.Dobro druzenje.putovanja ribe automobili kule vile samo o ciframa pricaju prvih 5 sati.I na kraju ti kazu daju tabelu kolkio ljudi treba da preporucis(NAVUCES) da bi zaradio.Otslusam ti ja sve to.Danas se sastanem sa mojim drugom(domacinom i njegovim asistentom)....Opet ista prica cifre.cifre nule i mnogo nula........i da neduzim vise...Moje licno misljenje......Sve je to veliko SRANJE.....Toliko od mene i mog iskustva.ostaje im fore do srede da me NAVUCU

Ma fora je provaljena sad pavcovi pokusavaju da izvuku lovu koju su definitivno pukli.
Talibanisanje je tragikomicno jer je dogorelo svima a nema novih papana da im daju lovu.
Sad samo kanapce oko vrata pa o gredu.:per:
Stvarno ce biti ludilo kad ti biznismeni koji trabunjaju o ekstra lovi pocnu da lopataju da bi preziveli.:rotf:

Pozdrav svima! Molim Vas pomozite mi i recite da li da se uclanim u ovu novu i meni nepoznatu firmu! Imam rok do srede vece da skupim novac, inace nikada vise ne mogu da se bavim ovim poslom! Licno mislim da je sve to jedna velika prevara! Bio sam na seminaru u hotelu Termal u Mataruskoj banji i nista mi nije jasno! HELP! Izgleda da samo hoce da mi sto pre uzmu novac, a ja se osecam kao mala ovcica, neverovatno! Jedan moj prijatelj kaze, tek nakon prvog seminara, shvatis kakva si ovca bio sto si dao pare 2.290,00 eura, ali sta ces moras posle da radis jer si dao pare i uvek zezens sebi drage osobe! HELP!

aj ti nama ispricaj kako je tebi u magic_u?

Ljudi bio sam u nedelju 16.05.2010 u Mladenovcu.lokacija hotel Selters banja.Prisustvovao sam prezentaciji TQL firme,i njenom poslovanju.Uveo me je jedan dobar drug,kao dobre zarade,imas sve sto pozelis i te fore.....Sastanak je trajao od 9 pre podne do 16h po podne,Znaci procito sam prethodnih 130 strana na ovu temu i nisam nikom verovao,dok se meni to juce nije dogodilo.imam do srede fore da uplatim odredjenu sumu novca da bi posto njihov clan.kupio njihove knjige(menadzment.poslovanje i te fore)i postao veoma bogat covek na ovom svetu.Dobro druzenje.putovanja ribe automobili kule vile samo o ciframa pricaju prvih 5 sati.I na kraju ti kazu daju tabelu kolkio ljudi treba da preporucis(NAVUCES) da bi zaradio.Otslusam ti ja sve to.Danas se sastanem sa mojim drugom(domacinom i njegovim asistentom)....Opet ista prica cifre.cifre nule i mnogo nula........i da neduzim vise...Moje licno misljenje......Sve je to veliko SRANJE.....Toliko od mene i mog iskustva.ostaje im fore do srede da me NAVUCU

Ma fora je provaljena sad pavcovi pokusavaju da izvuku lovu koju su definitivno pukli.
Talibanisanje je tragikomicno jer je dogorelo svima a nema novih papana da im daju lovu.
Sad samo kanapce oko vrata pa o gredu.:per:
Stvarno ce biti ludilo kad ti biznismeni koji trabunjaju o ekstra lovi pocnu da lopataju da bi preziveli.:rotf:

Nisam zavrsio moje izlaganje o iskustvu sa TQl firmom...........................OBMANA SAMO DA DAS LOVU.................

Ili ste LAKOVERNI ili TOTALNI GLUPACI....
Pre bih kaz*o i jedno i drugo....
Mlatite se sa nekim fantomskim firmama,
koje izumiru i UNISTAVAJU ovako LEPU vrstu poslovanja:mrgreen:.
U svakom poslu imate PREVARANATA da ne kazem PLAGIJATORA
koji pokusavaju da omlate BUDALE.

Pozdrav svima, ovo je moj prvi post na ovom forumu i nadam se da Vam nece smetati i to sto je malo poduzi.

Moji roditelji su otisli na sastanak gemOVACA i uvrstili sebe u red, platili, a ja sam to saznala tek kada je bilo kasno. Da napomenem da se sve desava ove nedelje, tako da ako se pitate da li prevara traje i dalje - traje!
I sada, veruju vise njima nego meni da je to sve prevara...e to me najvise boli.
Zbog toga sam resila da malo dublje udjem u tematiku
Sve se radi pod firmom EUROINTEGRAL koja se nalazi u yubiz centru i registrovana je u APR od 2008 god. Ja sam otisla kod advokata sa papirima i rekli su mi da je sve zakonski i da nemaju po kom osnovu da ih tuze jer su se pokrili pravno. Zvala sam SBPOK (sluzba za borbu protiv organizovanog kriminala) i rekli su mi da im ne mogu nista jer su pare date svojevoljno. Iako sam ja pokusala da im objasnim da prevara i jeste kada se pare daju svojevoljno a sve ostalo je iznuda, kradja, ucena...nije mi bas mnogo vredelo. Ostalo mi je jos samo da probam sa privrednim kriminalom, ako znate nekoga bilo bi lepo sa vase strane da me uputite.
Takodje sam preko administratora njihovog sajta za udruzenje gemOVACA nasla da su povezani i sa multi-mate.com sto je sajt firme koja je registrovana kao offshore kompanija na Kipru. Na tom sajtu imate celu pricu sazetu u par filmica, i bez penjanja po stolicama i placanja 1300 din za prezentaciju. S tim da su kod njih knjige jefitnije, samo 399eura: (tako da ako iko jos uvek razmislja o uclanjenju bar to uradite sa popustom:hahaha:) Naravno morate da potpisete ugovor o tajnost i da odlucite za 24h i uplatite pare ili vise nikada necete imati istu sansu.. A pri tom vam traze broj racuna, pasosa, maticni broj itd.
Nemojte da se pecate na njihove price, nista od toga sto kazu nije tacno i niste im duzni nista, pa cak ni tu tajnost. Kako oni varaju vas tako mozete i vi makar za to da prevarite njih.

Ako ste stigli do ovde - hvala na strpljenju :worth:
ako hocete da ucinite nesto po ovom pitanju, posaljite poruku

Pozdrav svima. Evo ovako, mislim da veliki broj ljudi koji su ostavili svoj komentar na ovu temu ne znaju o cemu pricaju! Ja sam clan firme ffsa gem collection. Ne radi se o nikakvim prevarama i ispiranju mozga, nemojte da pricate gluposti! Sramota! Imate oficijalni sajt gem collection-a na srpskom pa se lepo informisite. Ako vas neko od prijatelja pozove na seminar slobodno mozete otici, niti ce neko da vas tamo bije, drogira, ispira mozak, hapsi ili sta god! To je odlican plan za dobar posao i ko se pronadje u njemu moj savet je neka krene! Ja sam pre 2 godine otvorio sa zenom butik (u Leskovcu) i ulozili smo odmah 5000e, da bi radili nesto vise od godinu dana i zatvorili ga zbog loseg prometa. Jedva da smo nesto zaradili! Sticajem okolnosti jako dobar prijatelj mojih roditelja, ozbiljan covek ponudio mi je ovaj posao. Iskreno, na prvu loptu i meni je to bilo sve nekako rizicno. Danas, posle 3 meseca u ovoj firmi ja imam dobit od oko 15 000e. Imam svoj auto, renoviranu kucu i dete koje je na studijama. Toliko od mene i molim vas nemojte pricati neke besmislice koje nemaju veze sa mozgom.

Back