Gem collection club i Mega book

Ako STE izracunali da je posao pri kraju,to ne znaci da je prevara.
Matematicki NULA NA NULTI je JEDAN...
To ste ste izracunali je TACNO ali samo u idealnim uslovima.
Sve sto izracunate na terenu je verovatno drugacije ,kako se kaze puta 5...

Volim i UZIVAM da VAS palim jer nemate nikakav dokaz o prevari.
Samo nagadjate...

Nije problem.
Samo mi reci, ako JA zelim da zaradim 5000 evra da bih kupio kucicu u nekoj selendri da imam kad odem u penziju(da gajim voce),kakve su mi sanse da to odradim preko gem-a? ili tql-a?
Znaci, dam 2300 evra, i udjem u sistem 'poslovanja'. Pare sam pozajmio i treba da zaradim 2300 (da vratim svoje) i da zaradim 5000 evra?
Imaj u vidu, da roditelji ne mogu da mi daju, kum nema, brata ili sestru nemam...
Gde da nadjem klijente da ih zeznem?
I pazi, pitam te GDE da nadjem klijente?Ne KAKO da ih zeznem.to bih znao i sam.Kad bih nabasao na prier na nekog kao Sonja_26, zeljnu svega, sa zinutim dupetom to mi je lako...Treba mi jos takvih, kao ona, kao ti, sa propalim zivotima a plus su lenji i pohlepni...:)
:)
Eto, zelim savet.Sonja_26 se snasla, ja ne mogu...
A zeleo bih..
:)

Poslednja izmena:
Sta vise imam da objasnjavam..
Gem radi nelegalno,TQL radi legalno,
PLacaju drzavi sve sto treba..
Ti samo vices PREVARA,PREVARA a nemas pojma
zasto?
Mene nije mrzelo da sve to proverim.
Ne ulazim u sistem rada.
Drzava je zadovoljena sto je meni najbitnije.
Kakav si ti dao argument da je PREVARA?
Nikakav kao i svi ostali.

hahhahaha OPET si me slatko nasmejao!
"Mene nije mrzelo da sve to proverim.
Ne ulazim u sistem rada."-alo?!?! Citas li ti ono sto napises?
Majko mila....

Sta vise imam da objasnjavam..
Gem radi nelegalno,TQL radi legalno,
PLacaju drzavi sve sto treba..
Ti samo vices PREVARA,PREVARA a nemas pojma
zasto?

Mene nije mrzelo da sve to proverim.
Ne ulazim u sistem rada.
Drzava je zadovoljena sto je meni najbitnije.
Kakav si ti dao argument da je PREVARA?
Nikakav kao i svi ostali.

Prevara se odnosi na lazna obecanja koja oni daju na tim predavanjima,tacno je da ce neko da zaradi pare u tom lancu,ali je laz da ce SVI da zarade koji se uclane-TO JE NE MOGUCE. Poznato je da od 2290 eura koje neko uplati 880 odlazi u tzv. Firmu za kao neke troskove,a ostatak,tacnije 1410 eura se rasporedjuje clanovima u zavisnosti od polozaja u tom lancu. Znaci ako hiljadu ljudi udje u Gem,oni ukupno uplate 2 miliona 290 hiljada eura,a treba ukupno da im se isplati 1 milion 410 hiljada eura. Tako da je ne moguce da svi zarade,NEKO MORA DA PROPADNE DA BI NEKO DRUGI USPEO,DRUGI NACIN ZARADE NE POSTOJI- A svakako da si u pravu da je u praksi situacija malo drugacija i ce samo nekolicina uspeti da nahvata 6-7 zrtava i samim tim i da zarade,ali ni priblizno toliku svotu novca o kojoj mastaju.z:poz:

Prevara se odnosi na lazna obecanja koja oni daju na tim predavanjima,tacno je da ce neko da zaradi pare u tom lancu,ali je laz da ce SVI da zarade koji se uclane-TO JE NE MOGUCE. Poznato je da od 2290 eura koje neko uplati 880 odlazi u tzv. Firmu za kao neke troskove,a ostatak,tacnije 1410 eura se rasporedjuje clanovima u zavisnosti od polozaja u tom lancu. Znaci ako hiljadu ljudi udje u Gem,oni ukupno uplate 2 miliona 290 hiljada eura,a treba ukupno da im se isplati 1 milion 410 hiljada eura. Tako da je ne moguce da svi zarade,NEKO MORA DA PROPADNE DA BI NEKO DRUGI USPEO,DRUGI NACIN ZARADE NE POSTOJI- A svakako da si u pravu da je u praksi situacija malo drugacija i ce samo nekolicina uspeti da nahvata 6-7 zrtava i samim tim i da zarade,ali ni priblizno toliku svotu novca o kojoj mastaju.z:poz:

Sad ce da ti kazu:
'Pa sta-i na lutriji dobije samo nekolicina pa se to ne tretira kao prevara'
History repeated...
z:lol:

Sad ce da ti kazu:
'Pa sta-i na lutriji dobije samo nekolicina pa se to ne tretira kao prevara'
History repeated...

Tacno,ali na lutriji ti isplate TACNO koliko i obecaju,na lutriji NIJE SVAKOME ZAGARANTOVAN DOBITAK,na lutriji IMAS POTVRDU da ucestvujes u izvlacenju i imas mogucnost da odlucis koliko novca zelis da uplatis..Mislim da je razlika velika,a cak i da nema razlike to bi onda trebalo da se zove igra na srecu, a ne posao kako ga GEMovci nazivajuz:poz:...

e na ovo ne bih odgovorila ali mi moral ne dozvoljava drugacije.Da,zvali su Vas jer takvi kao Vi koji uplate,pa ne rade od nas prave prevarante,a to nismo.Zasto niste radili?Menadzer Gvozdenac se sa pravom ljuti,jer firmi neisu potrebni donatori,takvi kao Vi da bi rekli dao sam pare sad ih nema nigde.RADIMO i radicemo dok sam ja ziva ,a mogu reci da sam prilicno mlada(jos sam u trecoj deceniji),a Vi kji necete,pa nemojte da pljujete,Gvozdenca,Ruzu i ostale,sami ste krivi za svoj ne uspeh.Srdacan pozdrav uspesni assistant.:zpozdrav::zpozdrav:

Kao prvo sestro: O kakvom moralu TI govoris???
Kao drugo: Prevaranti ste do koske i ako bog da,strpace vas u zatvor sve: i Ljigavog Gvozdenca i onu babetinu Ruzu a nadam se i Dencice Pirocance!!!
Kao trece-Zasto neradim: Pa verovao sam u tu moju poznanicu Sonju koja me je i uvukla u GEM,imao sam neki utisak da je postena osoba i nije mi padalo na pamet da moze da mi namesti ovakvu zajebanciju i da me toliko zaludi,da ja pomislim da se zaista radi o nekakvom postenom poslu gde se svarno nesto radi i prodaje! Kada me je startovala za posao (na ulici,u centru grada),i kada sam je pitao "da se slucajno neradi o nekoj PIRAMIDI i prodavanju magle"-rekla je "ma kakva piramida" i naravno da me je slagala!
Preskocicu sada sva ona ubedjivanja i ona tri dana kod mene u kuci,laganja,lepih reci!!!
Toliko su me zaludeli da sam ja kao poslednja ovca uplatio novac (stidim se).
Kada sam se osvestio-bilo je kasno.
I SESTRO,NERADIM ZATO STO NE ZELIM DA OVAKO NESTO, NEKO SUTRA PISE I O MENI I DA ME NE BI MRZELO POLA GRADA, DRUSTVO,RODBINA I PRIJATELJI !!!
OVIM NE POKUSAVAM TEBI DA DOKAZUJEM BILO STA (ZA TEBE JE KASNO A I VIDIM KAKAV SI PROFIL COVEKA=NULI),NEGO APELUJEM (PO STOTI PUT) NA OSTALE,NORMALNE I POSTENE LJUDE KOJI SE DVOUME DALI DA POCINJU DA RADE OVO SRANJE!

P.S. (ZELIM TI DA STO PRE PUKNES SA TIM POSLOM U GEM-U)
Uhvati se nekog postenog posla i radi kao sav normalan svet-postenije je i prositi !!!

Tacno,ali na lutriji ti isplate TACNO koliko i obecaju,na lutriji NIJE SVAKOME ZAGARANTOVAN DOBITAK,na lutriji IMAS POTVRDU da ucestvujes u izvlacenju i imas mogucnost da odlucis koliko novca zelis da uplatis..Mislim da je razlika velika,a cak i da nema razlike to bi onda trebalo da se zove igra na srecu, a ne posao kako ga GEMovci nazivajuz:poz:...

Ma znam ja to sve, ali se banda prevarantska svega zivog hvata...cak i auto skola...
b o l i d i.

AKTUELNO, PREVARA!!!!

Kao drugo: Prevaranti ste do koske i ako bog da,strpace vas u zatvor sve: i Ljigavog Gvozdenca i onu babetinu Ruzu a nadam se i Dencice Pirocance!!!
Kao trece-Zasto neradim: Pa verovao sam u tu moju poznanicu Sonju koja me je i uvukla u GEM,imao sam neki utisak da je postena osoba i nije mi padalo na pamet da moze da mi namesti ovakvu zajebanciju i da me toliko zaludi,da ja pomislim da se zaista radi o nekakvom postenom poslu gde se svarno nesto radi i prodaje! Kada me je startovala za posao (na ulici,u centru grada),i kada sam je pitao "da se slucajno neradi o nekoj PIRAMIDI i prodavanju magle"-rekla je "ma kakva piramida" i naravno da me je slagala!
Preskocicu sada sva ona ubedjivanja i ona tri dana kod mene u kuci,laganja,lepih reci!!!
I SESTRO,NERADIM ZATO STO NE ZELIM DA OVAKO NESTO, NEKO SUTRA PISE I O MENI I DA ME NE BI MRZELO POLA GRADA, DRUSTVO,RODBINA I PRIJATELJI !!!
OVIM NE POKUSAVAM TEBI DA DOKAZUJEM BILO STA (ZA TEBE JE KASNO A I VIDIM KAKAV SI PROFIL COVEKA=NULI),NEGO APELUJEM (PO STOTI PUT) NA OSTALE,NORMALNE I POSTENE LJUDE KOJI SE DVOUME DALI DA POCINJU DA RADE OVO SRANJE!

Uhvati se nekog postenog posla i radi kao sav normalan svet-postenije je i prositi !!!

Svaka cast !!!Alal Ti vera...To su prevaranti najgore vrste!Djubrad..lazovi..dosade..iz najgreg mulja izvadjeni..Zao mi je..sto si naseo na pricu takovog jednog djubreta.Ja nisam.Pisao sam ovde o mom iskustvu.
Tebi svaka cast sto si joj to rekao, i daj boze da sto vise ljudi procitao ovo..

Evo mene citam sta pisete...
NE CITAM samo postove od cistachice.
Vrlo zanimljivo razmisljate i naravno strah je prisutan.
Idem da uplatim LOTO mozda mi se posreci jednog dana...

Tebi nece da se posreci nikad.
Kad si cuo da je glup covek uspeo u zivotu na bilo koji nacin?
Cak i da dobije na lutriji.
AJ NE SERI VISE I NE SMARAJ.
pun mi je vise ***** takvih morona.

oooo Sonja,pa pretpostavljam da si ti ona sto vodi program i prezentaciju u mladenovcu..divno to radis,kao stvorena si da lazes ljude i ubedjujes ih da udju u taj vas "extra profitni posao"..na bas fin nacin..svaka cast svakom ko moze da gleda ljude u oci i laze,bas vam je dobra poslovna politika..eto moj prijatelj a i jedna drugarica su tamo,a evo traze posao i to bilo kakav ne biraju sta ce raditi,a cudi me sto to rade kad im toliko dobro ide u vasoj firmi. A da,i jedan tvoj blizak kolega stavlja slike na internetu sa ljudima iza TQL-a,a ispod slike stavlja da su to ljudi iz ministarstva..eh,nesto vam ne ide sa istinom ovih dana..

Ovo je najbolji post od otvaranja teme . Srce i dusa .Citajte ga dok ne shvatite...

Onda ti nista ne preostaje, nego da tata i mama prave jos jedno dete...
Ili da se udas ponovo i nadjes novog kuma.. da gla uclanis.
A ako se budes udavala, udaj se za crnca, da spojis lepo i korisno.
z:mrgreen:

z:mrgreen:
ma da.neka tebi Bog da crnca,novog kuma i normalne roditelje...cisti sumnjam da od nekog normalnog moze da bude neki takav lezilebovic,kome mama i tata placaju internet,i koji je krpelj ceo zivot zalepljen za tudja ledja.krpelji,da to ste svi vi.nemam vremena da se duze raspravljam sa retardima ali ima dana za megdana:sneskoz:

ma da.neka tebi Bog da crnca,novog kuma i normalne roditelje...cisti sumnjam da od nekog normalnog moze da bude neki takav lezilebovic,kome mama i tata placaju internet,i koji je krpelj ceo zivot zalepljen za tudja ledja.krpelji,da to ste svi vi.nemam vremena da se duze raspravljam sa retardima ali ima dana za megdana:sneskoz:

Mislim da ti imas vremena,ali da nemas argumenata ,a i inteligencija ti nije na zavidnom nivou.. Ja da sam na tvom mestu ,ne bih sa vise pojavljivao na ovom forumu,ali ti mozes jer ti je obraz kao djon..z:poz::zimag:

Poslednja izmena:

Back