Gem collection club i Mega book

opet prica koja nema smisla!nije to usce pa da moze da se skupi 2000000 ljudi,teoretski je ne izvodljivo da svi u Srbiji samo vide,a ne da uplate za 10 god,ali to je malo visa matematika i verujem da kad nam bude trebao jos jedan stucnjak da cemo se sigurno obratiti Vama jer nam je bas potrban jedan takav koji se u sve razume.sastanak traje 6 sati,pa kako mozete da ga prepricavate kroz par recenica?da trba da traje sat vremena tako bi i bilo ali neko mnogo pametniji je na sve mislio,tako da nema potrebe da se ovde koje kakvi strucnjaci izjasnjavaju,jer javno kazem nemaju pojma i ne znaju o cemu peicaju,a i nemaju svoje zivote ,pa se brinu o tudjim...dajte,molim Vas pa ko voli drugog vise od sebe?Opet kazem da je sve jadno...:zgrudvanje::zgrudvanje::zgrudvanje:

pa da si ti recimo prva osoba u Srbiji i da uclanis samo cetiri nove osobe i tu stanes,a te cetiri osobe da uclane novih 16 itd,pod pretpostavkom da svako nadje te cetiri osobe za dugih sest meseci ,za sest godina u Gem Collection-u bi bilo tacno,verovala ili ne 22 miliona 369 hiljada 616 ljudi i plus ti. A ako ne verujes uzmi papir i olovku i racunaj.To je dobro jer za 10-20 godina zauzimate Kinu i Indiju..z:poz::zskace:

cuj,drzi se crvene,zelene,zute....sta?PAPRIKE Opravu znam mnogo vise nego ti,navela sam samo primer,oni malo pametniji ce shvatiti,a ti,vidim da jako duuuugo boravis na ovom forumu tako da nemas precih stvari u zivotu.Ah,da,pa sad nije ni setva ni berba paprike,ali...mozes,recimo da susis ovogodisnji rod,ako ga je biloz:p

Zasto vi iz Gem Collection napadate radne ljude? Odakle bilo kom clanu Gema novca da uplati 2290e, da mu mozda nepozajmljuju ljudi iz Gema ili mozda svako ima toliko para...Razmislite,to su sve jevrovi koje je neko zaradio u pekari,u rudniku,na gradilistu,na njivi,u vocnjaku,u apoteci ili u bilo kojoj firmi.A vi ih sad ismevate,kakav hiperidiotizam i bezobrazluk ..Vi nemate nacin da proizvedete ni jedan jedini euro,vec novac zaradjen u nekoj profitabilnoj delatnosti vi uzimate i rasporedjujete onima koji su vam isti dali:zimag:..

PETNAEST MILIONA PEDESET SEDAM HILJADA SEST STOTINA CETRDESET LJUDI....KO TO KAZE KO TO LAZE ,SRBIJA JE MALA,NIJE MALA 15 MILIONA GEMOVACA DALA.z:poz:

Пре пар месеци и ја сам презентовао сличну математику (био сам мало строжији од тебе, узео сам критеријум да сваки нови члан навата по једну жртву за један месец, дакле тројицу за три месеца) али џаба њима математика, само им је ****** зинула на милионе, виле и јахте којих нигде нема.

Предлажем ГЕМ-овцама да текст ове твоје задње реченице уврсте за своју химну и да то певају на својим састанцима... :zskace::zskace::zskace:

Пре пар месеци и ја сам презентовао сличну математику (био сам мало строжији од тебе, узео сам критеријум да сваки нови члан навата по једну жртву за један месец, дакле тројицу за три месеца) али џаба њима математика, само им је ****** зинула на милионе, виле и јахте којих нигде нема.

Предлажем ГЕМ-овцама да текст ове твоје задње реченице уврсте за своју химну и да то певају на својим састанцима... :zskace::zskace::zskace:

Buraz mislim da oni ni ne znaju koliko ima stanovnika nasa zemlja, a o matematici da ne pricam...Oni znaju ono sto im kaze tzv. menadzer,on im je blaza verzija nekog bozanstvaz:lol:

cuj,drzi se crvene,zelene,zute....sta?PAPRIKE Opravu znam mnogo vise nego ti,navela sam samo primer,oni malo pametniji ce shvatiti,a ti,vidim da jako duuuugo boravis na ovom forumu tako da nemas precih stvari u zivotu.Ah,da,pa sad nije ni setva ni berba paprike,ali...mozes,recimo da susis ovogodisnji rod,ako ga je biloz:p

A kakva je berba bila kod vas? Zasto vi lepo ne uzmete kavijar i sampanjac i ne odete do svojih jahti privatnim avionom,a do aviona mercedesom i tamo uzivate i boli vas uvo za nas sto radimo za sicu, kod nas samo posaljite vase buduce klijente da pozajme novac od nas za uclanjenje u Gem Collection.Mogli bi i vi da im date jer vam mnogo bolje ide nego nama,a i prijatelji su vam pa im pomozite ...z:poz:

na zalost ne kuvam ali ne znaci da necu.ali evo ovako,ja sam uplatila,uplatili mojo roditelji,ja imam540,uplatio moj brat,ja imam540e,uplatio kum ja imam 900e i uplatio o mog muza drugto je 900e i mi smo investiciju povratili,dalje nije bitno ali ono sto vi frfljate o zasicenju nema veze,recimo ja samvoznju polozilza iz prve,ostali svi po jednom polagali,pa auto skole po vama ne bi trebale da postoje,jer dolazi do zasicenja,GLUPOST.odlicno racunam inace sam odlicanmatematicar,a ko o cemu....k...o postenju,pa sto ja u tridesetoj da budem postena kad ovi pre mene nisu,ne sekiraj se za moje postenje,misli o svom,samo lopov se plasi da ne bude pokraden...:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

Onda ti nista ne preostaje, nego da tata i mama prave jos jedno dete...
Ili da se udas ponovo i nadjes novog kuma.. da gla uclanis.
A ako se budes udavala, udaj se za crnca, da spojis lepo i korisno.
z:mrgreen:

opet smo na istom,nema teorije da za godinu dana samo prodje kroz salu vise id 20000 ljudi,malo smo ograniceni,***,ali to je na godisnjem nivou,ove godine se upunoletilo 17800 ljudi,naravno da ne mogu svi da rade u gemu jer ne bi imao ko da prazni kontejnere,septicke jame,da obradjuje njive,da radi u trafikama i da pametuje,a i da pljuje po netu,pa ne mozemo svi biti uspesni:zpozdrav::sanke::sneskoz:

Pa reci nam onda koliko treba ljudi da se uclani da bi samo ti sveze punoletni (17 800) zaradili po 2300 evra i vratili svojih 2300 evra.

Ja cu ti reci.

4556800

:)

Poslednja izmena:
Ovde će na kraju da ispadne neki lični obračun...da nisi hteo Belive da navataš da ti bude žrtva, pa te zavrnula z:mrgreen:
Bogme i ja bi bio ljut da sam puko dve iljadarke i da još moram da lažem ljude o opasnom biznisu koji je osmislio genije dr Čanak.
:zelenko:

Biti konzervativan je privilegija tvoja.
Sve shto je dobro treba izrugati ili
sve shto ne razumesh treba izrugati.

Sve shto se reklamira na TV je dobro?

Sve sto se reklamira na tv je LEGALNO.
Mozes kupiti magicni tiganj- i da ti ipak zagore palacinke.
Mozes kupiti sok od sargarepe-i da ti bude odvratan
Mozes kupiti srecku i da nista ne dobijes.
Ali u svakom slucaju, pare su male, postoji mogucnost reklamacije itd...

Tvoje amaterske disekcije nasih umovao ovde ne prolaze.
Tvoje nesuvisle replike, zaista vise niti imaju smisao, niti ih iko razume.
Ako ti ne shvatas razliku izmedju 2300 evra za NISTA, i 50 dinara za srecku greb-greb, onda stvarno...
z:poz:

na zalost ne kuvam ali ne znaci da necu.ali evo ovako,ja sam uplatila,uplatili mojo roditelji,ja imam540,uplatio moj brat,ja imam540e,uplatio kum ja imam 900e i uplatio o mog muza drugto je 900e i mi smo investiciju povratili,dalje nije bitno ali ono sto vi frfljate o zasicenju nema veze,recimo ja samvoznju polozilza iz prve,ostali svi po jednom polagali,pa auto skole po vama ne bi trebale da postoje,jer dolazi do zasicenja,GLUPOST.odlicno racunam inace sam odlicanmatematicar,a ko o cemu....k...o postenju,pa sto ja u tridesetoj da budem postena kad ovi pre mene nisu,ne sekiraj se za moje postenje,misli o svom,samo lopov se plasi da ne bude pokraden...:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

Ti si uplatila 2290,tvoji roditelji jos 2290 pa tvoj brat 2290 i kum jos 2290 i drug tvog muza 2290. Sto znaci da ste pljunuli 11450 eura ,a ti si dobila 2880 eura...Znaci treba vam jos 8570 samo da povratite svoje investicije,a gde su pare za hleb ,mleko,pljuge i komunalije od cega zivite dok nepocnete kao da zaradjujete..Mozda ti i zaradis neki euro,ali ti nesretnici koje si uvukla tesko da hoce,a to dokazuje i racunica koju sam gore i naveo..z:poz:

Pazi lujke, "mi smo investiciju povratili", pa niste VI nego samo TI, a tvoji roditelji, tvoj brat, kum i drug tvog muža, njih ko j... "dalje nije bitno", pa naravno da vas ne interesuju više oni za koje ste naplatili proviziju, neka se oni snalaze kako znaju i umeju.

Pokrij se po ušima i ne javljaj se više ... :ovca:

Pazi lujke, "mi smo investiciju povratili", pa niste VI nego samo TI, a tvoji roditelji, tvoj brat, kum i drug tvog muža, njih ko j... "dalje nije bitno", pa naravno da vas ne interesuju više oni za koje ste naplatili proviziju, neka se oni snalaze kako znaju i umeju.

Pokrij se po ušima i ne javljaj se više ... :ovca:

njih 4 (roditelji, brat, kum, drug od muza) treba da bi SAMO VRATILI svoje pare da nadju

4x4=16 ljudi
tih 16 ljudi---------16x4=64
tih 64----------64x4=256
itako dalje...

1024,4096,16384,65536,262144,1048576...

njih 4 (roditelji, brat, kum, drug od muza) treba da bi SAMO VRATILI svoje pare da nadju

4x4=16 ljudi
tih 16 ljudi---------16x4=64
tih 64----------64x4=256
itako dalje...

1024,4096,16384,65536,262144,1048576...

Kod GEMovaca postoji druga matematika,po kojoj ne moze nikad da dodje do zasicenja ,a svi koji se uclane zarade po milion.Pa ko god je zavrsio 8 razreda osnovne skole je svestan da je to ne moguce..Nije ni cudo kakva nam je drzava kad postoje takvi ljudi..I jos se osmele da brane stavove te prevarantske tvorevine.. ZAMOLIO BIH SVE CLANOVE GEMA KOJI HOCE DA DEMANTUJU BILO KOG NORMALNOG NA OVOM FORUMU,DA PRVO UZMU PAPIR,OLOVKU I KALKULATOR I ZA 5 MINUTA CE IZRACUNATI DA SVE STO SU IM REKLI NA PREDAVANJIMA NEMA VEZE SA PAMECU. A AKO DOKAZU SUPROTNO SVAKOG GEMOVCA CU PONAOSOB DA CMOKNEM U ANALNI OTVOR.z:poz:

Kod GEMovaca postoji druga matematika,po kojoj ne moze nikad da dodje do zasicenja ,a svi koji se uclane zarade po milion.Pa ko god je zavrsio 8 razreda osnovne skole je svestan da je to ne moguce..Nije ni cudo kakva nam je drzava kad postoje takvi ljudi..I jos se osmele da brane stavove te prevarantske tvorevine.. ZAMOLIO BIH SVE CLANOVE GEMA KOJI HOCE DA DEMANTUJU BILO KOG NORMALNOG NA OVOM FORUMU,DA PRVO UZMU PAPIR,OLOVKU I KALKULATOR I ZA 5 MINUTA CE IZRACUNATI DA SVE STO SU IM REKLI NA PREDAVANJIMA NEMA VEZE SA PAMECU. A AKO DOKAZU SUPROTNO SVAKOG GEMOVCA CU PONAOSOB DA CMOKNEM U ANALNI OTVOR.z:poz:

Ne vredi...NJima su isprali mozak i ubedili ih da ce stalno pristizati novi clanovi.I da je sve ovo jedna velika zavera na internetu, hajka protov gema itd...
Kao, mi smo zavidni sto oni mlate velike pare.
To su obicne sarancine i glupaci koji su zeljni lagodnog zivota bez rada.
Kakao ce samo ova Sonja_26 da jauce kad joj braca i tata i mama prsnu.
bice haos...
Od o nog malo sto je zaradila (ako uopste zaradi) morace njih da pomaze da se izvuku iz bule.

Ma psiholog nema pojma sta vise prica.Pogledaj njegove postove, najduzi post mu ima 5 redova.
Ne daje argumente, ne brani svoje stavove, samo palamudi.
A ima 36 000 postova...
U Z A S .

Sta vise imam da objasnjavam..
Gem radi nelegalno,TQL radi legalno,
PLacaju drzavi sve sto treba..
Ti samo vices PREVARA,PREVARA a nemas pojma
zasto?
Mene nije mrzelo da sve to proverim.
Ne ulazim u sistem rada.
Drzava je zadovoljena sto je meni najbitnije.
Kakav si ti dao argument da je PREVARA?
Nikakav kao i svi ostali.

Ne vredi...NJima su isprali mozak i ubedili ih da ce stalno pristizati novi clanovi.I da je sve ovo jedna velika zavera na internetu, hajka protov gema itd...
Kao, mi smo zavidni sto oni mlate velike pare.
To su obicne sarancine i glupaci koji su zeljni lagodnog zivota bez rada.
Kakao ce samo ova Sonja_26 da jauce kad joj braca i tata i mama prsnu.
bice haos...
Od o nog malo sto je zaradila (ako uopste zaradi) morace njih da pomaze da se izvuku iz bule.

Ako STE izracunali da je posao pri kraju,to ne znaci da je prevara.
Matematicki NULA NA NULTI je JEDAN...
To ste ste izracunali je TACNO ali samo u idealnim uslovima.
Sve sto izracunate na terenu je verovatno drugacije ,kako se kaze puta 5...

Volim i UZIVAM da VAS palim jer nemate nikakav dokaz o prevari.
Samo nagadjate...

Back