Gem collection club i Mega book

Ako neko ima drugi nacin da se pare izvuku bez sjebavanja ljudskih zivota, neka se javi . .

Ja sam o tome vec govorio ovde i naravno nijedan GEM-ovac mi nije odgovorio.
Da li je moguce uclaniti nekoga tek tako, otici u neku firmu, napraviti prezentaciju, ili zaskociti nekog na ulici?
Nepoznat covek, prica bajke, i trazi 2300 evra za uclanjenje.Tesko.
Iz tog razloga ljudi koji zele da se cupaju i bar izvuku svoje pare, vrbuju za taj posao prijatelje, poznanike, rodbinu, koji opet vrbuju svoje prijatelje i rodbinu a to su uski krugovi, brzo se mreza zastiti i sve puca. Uostalom, citaj postove ovde i videces...
'Prijatelji me odveli na prezentaciju'-to je najcesca replika.
Sistem je takav da je napravljen da samo oni na vrhu dobijaju lavovski deo para a svi ispod, mrvice ili nista.
Jednostavno-nije moguce da u tom sistemu ucestvuje 10 ljudi i svi daju po 2300 evra i da od te mase od 23000 evra svih 10 vrate 2300 evra koje su ulozili i zarade jos toliko.
kratko i jasno,
:hvala:

Ne ide to ovako..Predavanje o tome traje oko 6 sati,i to je poslovna tajna:klap:

Da...
Predavanja se organizuju u malim mestima u unutrasnjosti.
6 sati je potrebno da se ispere mozak a to za GEM rade ljudi obuceni za brainwashing.
Na predavanja potencijalnu zrtvu vodi prijatelj koji mu je 'domacin' a vodi ga svojim autom da bi zrtva teze odustala da se ne bi cimala busom ako se smori i uoci prevaru.
Desava se da zrtva odmah vidi u cemu je stvar tj. da se radi o prevari ali kao, 'ajde da ne uvredim domacina' i odbleji 6 sati ali se ipak malo pecne za tih 6 sati-hiljadu puta ponovljena laz lici na istinu, to znamo svi, zar ne?
Parkirani luksuzni automobili ispred hotela su uglavnom rentirani ili pozajmljeni.
Postoje i statsti koji pricaju o svom uspehu u gemu (lazu naravno):
1.penzionisani general koji od dosade u penziji nije znao sta ce pa se uclanio i zaradio 200 000 evra
2.fudbaler Bata koji je novac zaradjen fudbalom u nekoj drugoj ligi u inostranstvu ulozio i visestruko ga uvecao
3.neko siroce kome su svi stradali u zadnjem ratu i koje je zaradilo 500 000 evra
4.rudar iz banovica, koji otvara sampanjac i svi mu cestitaju na PRVOM ZARADJENOM milionu evra..

Da...
Predavanja se organizuju u malim mestima u unutrasnjosti.
6 sati je potrebno da se ispere mozak a to za GEM rade ljudi obuceni za brainwashing.
Na predavanja potencijalnu zrtvu vodi prijatelj koji mu je 'domacin' a vodi ga svojim autom da bi zrtva teze odustala da se ne bi cimala busom ako se smori i uoci prevaru.
Desava se da zrtva odmah vidi u cemu je stvar tj. da se radi o prevari ali kao, 'ajde da ne uvredim domacina' i odbleji 6 sati ali se ipak malo pecne za tih 6 sati-hiljadu puta ponovljena laz lici na istinu, to znamo svi, zar ne?
Parkirani luksuzni automobili ispred hotela su uglavnom rentirani ili pozajmljeni.
Postoje i statsti koji pricaju o svom uspehu u gemu (lazu naravno):
1.penzionisani general koji od dosade u penziji nije znao sta ce pa se uclanio i zaradio 200 000 evra
2.fudbaler Bata koji je novac zaradjen fudbalom u nekoj drugoj ligi u inostranstvu ulozio i visestruko ga uvecao
3.neko siroce kome su svi stradali u zadnjem ratu i koje je zaradilo 500 000 evra
4.rudar iz banovica, koji otvara sampanjac i svi mu cestitaju na PRVOM ZARADJENOM milionu evra..

aaaahhahahaa bravo!
Upravo tako!
A tek onaj "predavac"!
Super osmisljeno ispiranje mozga,stvarno im treba odati priznanje

ISTO je u TQL-u...potpuno isto!

Prvi put sam ovde,.bliski prijatelj i kolega me je prosle nedelje odveo na gem prezentaciju.on je usao 7 dana ranije. Koristio se svim forama koje su mu objasnili. Sama prezentacija je bila na primitivnom nivou ali sam se upecao.Najvise zbog toga sto je prijatelj castan covek. .

A gde je bila prezentacija, grad, adresa? Jel znas mozda imena prezentera?
Mora da postoji nacin da im se stane na put?

voleo bih da mi neko detaljnije kaze kako radi tql...
uclanjenje, sta prodaju, i tako...

Ja sve vreme pricam samo o TQL-u. Potpuno ista prica,osim sto pare uplacujes u dinarima,kupijes neke knjige,ali to je periferno, tapses u ritmu muzike (ne penjes se na stolice) uzvikujes "HEEEJ" ( :zcepanje::zcepanje: ) a oko tebe prsti sve od luksuza...
Onda odes na rucak i dovoljno ti je da vidis kad sirovine poskidaju maske i zamaste se pecenjem...
Za uclanjenje si cuo-1400 dinara da prisustvujes spektaklu,a posle 2000 evra (protiv vrednost,naravno :D ) Tri dana te ne ostavljaju na miru i gledaju da dovuku bracne parove zato sto im je sigurnije da "naloze'' oboje,da ne bi slucajno jedno od supruznika bilo trezveno.
Jako mi je zao ovog decka sto nam se pridruzio sto nije pre davanja para prokrstario netom,sada ne bi imao tu ranu koju bi psihic ( da moze) rado posolio

A gde je bila prezentacija, grad, adresa? Jel znas mozda imena prezentera?
Mora da postoji nacin da im se stane na put?

Ne moze im se stati ne put tako lako zato sto POTPISUJES gomilu papira da si dobrovoljno tu.
Ej,pa prosli su oni hapsenja i znaju kako da se zastite. Moze im se jedino stati na put informisanjem naroda,a to je razlog mog javljanja ovde

Moju majku je pre par dana zvala neka "turisticka agencija", ime joj pocinje na Č...mama nije zapamtila naziv. Nudili joj besplatno putovanje na Azurnu obalu, 6 dana. Trebala je samo da se pojavi na veceri u hotelu "E......." u Krnjaci da uplati 2 000 din reyervaciju i vadjenje vize i da putuje u februaru sledece godine!
Kada sam ja pozvao broj na koji je trebalo da potvrdi dolazak, javila se devojka koja je rekla drugo ime agencije i tek posle konsultacija sa nekim rekla da se agencija nalazi na N.Beogradu, a na moje dodatno pitanje o adresi rekla da se nalazi u ulici Spanskih boraca! Na kraju sam majku ubedio da ne idemo na veceru.

Strasno je na koje sve nacine pokusavaju da prevare ljude.

Mozda bi mogli da se obratimo Udruzenju za borbu protiv prevara?

Pa kad bi saznali gde i kada se okupljaju mogli bi na licu mesta da informisemo gradjane ili da organizujemo neki protest.

Ma mesta se znaju, hoteli Termal u Vrdniku, Velika plana...
Moze se organizovati protest, ali uvek imaju jako obezbedjenje koje bi ljudima koji bi protestvovali ebali kevu...
Novinari su pokusavali da se ubace ali su im obavezno zapisivali brojeve registarskih tablica, i naravno ne puste ih n prezentaciju-kao 'ne moze, nemate poziv domacina'

:evil:

Ja sve vreme pricam samo o TQL-u. Potpuno ista prica,osim sto pare uplacujes u dinarima,kupijes neke knjige,ali to je periferno, tapses u ritmu muzike (ne penjes se na stolice) uzvikujes "HEEEJ" ( :zcepanje::zcepanje: ) a oko tebe prsti sve od luksuza...
Onda odes na rucak i dovoljno ti je da vidis kad sirovine poskidaju maske i zamaste se pecenjem...
Za uclanjenje si cuo-1400 dinara da prisustvujes spektaklu,a posle 2000 evra (protiv vrednost,naravno :D ) Tri dana te ne ostavljaju na miru i gledaju da dovuku bracne parove zato sto im je sigurnije da "naloze'' oboje,da ne bi slucajno jedno od supruznika bilo trezveno.
Jako mi je zao ovog decka sto nam se pridruzio sto nije pre davanja para prokrstario netom,sada ne bi imao tu ranu koju bi psihic ( da moze) rado posolio

pa to je isto...
ja sam mislio da tql radi sa sitnijim ciframa za uclanjenje, da bi se ljudi lakse odlucili da udju...
znaci to je gem-upakovan u drugi malo manje masan papir...

Ma mesta se znaju, hoteli Termal u Vrdniku, Velika plana...
Moze se organizovati protest, ali uvek imaju jako obezbedjenje koje bi ljudima koji bi protestvovali ebali kevu...
Novinari su pokusavali da se ubace ali su im obavezno zapisivali brojeve registarskih tablica, i naravno ne puste ih n prezentaciju-kao 'ne moze, nemate poziv domacina'

:evil:

Nemoguce da su bas toliko jaki. Siguran sam da ako bi pokrenuli medijsku kampanju i informisali mnogo veci broj ljudi u Srbiji da bi im otezali njihovo bogacenje!

Bilo bi dobro kada bi neko napisao mesto i datum sledece prezentacije, pa da pokusamo da proguramo ovu pricu u medije. Imam ja neke drugare koji rade na B92 i u Politici.

Opet lupas....
Ti nemas pojma gde si bila ,tebi su rekli...

I

Back