Gem collection club i Mega book

Ne želim da se spustam na vaš nivo, ali sam primetio da ogovarate.

Možete da pišete šta želite, da računate i preračunavate, da studirate piramide, ali, samo nastavite da radite svoj dosadašnji posao.
Zamislite samo šta bi se desilo kada bi svi na svetu samo zarađivali u GEM-u. Ko bi onda čistio ulice, sakupljao đubre, mešao beton ili neku drugu fizikaliju.:rotf:

Ipak je ovom svetu potrebna i tupa radna snaga.:dash:

đole, kad kupuješ jahtu? :whistling:

Pa ja ne mogu da verujem da se još smarate oko GEM-a!? Dajte ljudi prestanite sa glupim pričama i lupetanjima. Ne mogu da verujem da ljudskoj zlobi nema kraja. GEM je odličan ako se dobro shvati. Ali, vi očigledno ovde nemate čime da shvatite i onda ovako lupate sve i svašta. Čitam sve vaše gluposti pa mi se otima misao da ovoliko ima prostih ljudi da ovako prazne priče pričaju. prosipate gluposti ovde po forumu jer prostaci i nemaju šta drugo da rade. Kolege samo napred.

Pa ja ne mogu da verujem da se još smarate oko GEM-a!? Dajte ljudi prestanite sa glupim pričama i lupetanjima. Ne mogu da verujem da ljudskoj zlobi nema kraja. GEM je odličan ako se dobro shvati. Ali, vi očigledno ovde nemate čime da shvatite i onda ovako lupate sve i svašta. Čitam sve vaše gluposti pa mi se otima misao da ovoliko ima prostih ljudi da ovako prazne priče pričaju. prosipate gluposti ovde po forumu jer prostaci i nemaju šta drugo da rade. Kolege samo napred.

ajde života ti, edukuj nas malo, pa da i mi "dobro shvatimo" :worth::worth::worth:

Gem ili ne...
Zanima me posto citam sve ovo samo jedna stvar.
Da li NEGATIVCI ili OVI sto misle da je to PREVARA da li su BILI PREVARENI ili pisu NAPAMET?
Molim odgovor.

Nemam ništa protiv tvog načina razmišljanja, ali mislim da mi koji ih prozivamo razmišljamo samo racionalno, i pokušavamo da sprečimo one manje racionalne da nasednu na prevaru.

ZAŠTO jedna ''legalna organizacija'' nema svoju adresu...ulicu i broj....nego se okupljaju po zakupljenim salama dok ih ne provale, a posle se premeštaju sa kraja na kraj zemlje ?

Nemam ništa protiv tvog načina razmišljanja, ali mislim da mi koji ih prozivamo razmišljamo samo racionalno, i pokušavamo da sprečimo one manje racionalne da nasednu na prevaru.

ZAŠTO jedna ''legalna organizacija'' nema svoju adresu...ulicu i broj....nego se okupljaju po zakupljenim salama dok ih ne provale, a posle se premeštaju sa kraja na kraj zemlje ?

GEM je pukao,postoji li neka druga firma koja ima svoju adresu,ulicu i broj i sve ostalo..

Poslednja izmena:
ajde malo objektivnosti!
ne bih rekao da je pukao,i dalje ko zna da se snadje i nadje ljude zaradjuje.ja nisam usao a bio sam i sve video i shvatio kako funkcionise.ali sam sa drugarom isao u banku i digao je 2880e za manje od mesec....
glupo je sto neki nesposobni ljudi pljuju,ali takav smo narod.ok je da se pise prevara ako si u gem-u i ne isplacuju te,lazu za ljude,nesto ne ispostuju,ali ako radis i zaradjujes,a znas u sta si usao i za svoj deo posla dobijas prihod,zasto onda tako o ljudima koji su sposobni za zarade na drugaciji nacin?!ne prozivam nikog i dobro je sto ima polemike koja bi eventualno pomogla ljudima da odaberu sta hoce,ali treba otici i videti,odvojiti dan i doziveti to,iako je po meni sve to jako smesno i veoma dobro smisljeno,oni ipak rade i zaradjuju,to moramo priznati.
vec sam pisao,nije sramota priznati da ne mozemo da radimo to i da nismo sposobni za takav vid zaradjivanja-kao sto nisam ja! a te fazone prevara drugara,navlakusa,obraz-ma dajte,mene niko nije nesto davio i cimao i posle moje cvrste odluke da ne udjem niko mi nikad posle nije ni pomenuo gem.
pozz svima vama koji ste odlucili,usli i uspeli ili kao ja nastavili svoj zivot,jer je vazno shvatiti i doneti odluku,ma kakva bila.jedno iskustvo vise u zivotu dobro dodje!
jos jednom pozz svim forumasima!!!

Nesposobni????

He he. Evo ja priznajem da sam nesposoban da prodajem svoje prijatelje, ima toliko nacina da se zaradi kinta a da ostanes covek, samo treba znati i biti vredan. A da bih video o cemu se tu radi, nema potrebe da dam 2800e da bih video, malo matematike za srednju skolu i sve je jasno.

Ne treba braniti ljudima da probaju.
Sa druge strane nije u redu pljuvati na nesto sto se nije probalo.
Ovo je omiljeno medju pristalicama, ali sa druge strane zar nekog treba zmija da ujede da bi naucio da je ne dira?
Ako neko hoce da skoci sa 5og sprata da li ga treba pustiti da proba, ili ga spreciti recima da ce se ubiti, gde pricamo nesto sto nismo probali?:think:

Covek za razliku od ostalih zivotinja ima zbirno znanje, sto znaci da mu i tudja saznanja mogu koristiti, pa i ljudi koje nije nikad video ili o stvarima koje nije probao.
Nije neophodno da se davim da bih znao da se pod vodom ne moze disati.

E sad, ne treba biti guverner banke pa znati da se principom GEMa ne moze zaraditi, ili tacnije moze, ali retko ko uspe.

Ovo je omiljeno medju pristalicama, ali sa druge strane zar nekog treba zmija da ujede da bi naucio da je ne dira?
Ako neko hoce da skoci sa 5og sprata da li ga treba pustiti da proba, ili ga spreciti recima da ce se ubiti, gde pricamo nesto sto nismo probali?:think:

Covek za razliku od ostalih zivotinja ima zbirno znanje, sto znaci da mu i tudja saznanja mogu koristiti, pa i ljudi koje nije nikad video ili o stvarima koje nije probao.
Nije neophodno da se davim da bih znao da se pod vodom ne moze disati.

E sad, ne treba biti guverner banke pa znati da se principom GEMa ne moze zaraditi, ili tacnije moze, ali retko ko uspe.

Jasno mi je za Gem,,,
Cackao sam...

hajde da se ukljucim i ja u raspravu ako smem :) necu nikog da pljujem ili da kritikujem, znam da je ovaj biznis cista matematika i tu nema rasprave, bas me briga ako je tu drzava jedina koja ispasta i koja je na gubitku jer ne naplacuje porez a okrecu se velike pare....
imam samo jedno pitanje i molio bih da mi odgovore ljudi koji su ve u ovom poslu...
znaci ako uletis pare u posao, i kakav je onda plan rada? jel das 2300 pa trebas da nadjes jos 2 ili 4 coveka koji ce da daju jos po toliko da bi vratio ono stosi ulozio? kako se isplacuje i na osnovu cega? jel se novac isplacuje samo na osnovu uplae tih novih clanova koje ubacis ili kako? jel moze malo pribliznije taj njihov plan rada ?? HVALA

hajde da se ukljucim i ja u raspravu ako smem :) necu nikog da pljujem ili da kritikujem, znam da je ovaj biznis cista matematika i tu nema rasprave, bas me briga ako je tu drzava jedina koja ispasta i koja je na gubitku jer ne naplacuje porez a okrecu se velike pare....
imam samo jedno pitanje i molio bih da mi odgovore ljudi koji su ve u ovom poslu...
znaci ako uletis pare u posao, i kakav je onda plan rada? jel das 2300 pa trebas da nadjes jos 2 ili 4 coveka koji ce da daju jos po toliko da bi vratio ono stosi ulozio? kako se isplacuje i na osnovu cega? jel se novac isplacuje samo na osnovu uplae tih novih clanova koje ubacis ili kako? jel moze malo pribliznije taj njihov plan rada ?? HVALA

Ta cena je u Gemu bila nekad...
Cackao sam sadasnje koji rade po pravilima Republike Srbije i placaju prinadleznosti drzavi.Ufur je oko 1950e...
Potrazicu i ostale informacije za VAS...

Back