gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
pojma nemam... pegla mozda... :shock: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шон:shljaka tebi nesh drugo ko ludo.... al' na baterije....![]()

al' njegova nema baterije? :-?Шон:vid kad je nezgodno nazhulja kako hihihiche... ko tripko..jbt. zarazio ih je sve sa onom drzhaljicom![]()
Karlito Brigante:al' njegova nema baterije? :-?
lilyl:Sta ce Son... Ja bih mu predlozila da baterije baci i ugradi lepo mikrocip, pa da nikad ne omane!!!
eremita:Ахам, видим, из монитора имам два кабла, један иде у струју а други је вероватно тај, доста дебели бели, који иде од монитора до кућишта..........и мислим да има на крају као банану коју ћу сутра да одшрафим'или једноставно извучем.....а, је л' то ?

Iron Lord:Ja ne vidim u čemu je problem? Svi kablovi su ti (nažalost) povezani kako treba čim možeš da se loguješ na Krstu u pet pokušaja.
Sad gledam na Google-tu kablove nalik tom debelom...
Ubih se tražeći po internetu zbog tebe iako ti smatraš da te ja ne podnosim...
Taj debeli kabl sa bananom na kraju, to ti je - električni vibrator
Nema veze sa IT potrebama koliko sa ID

И не може да се извуче, мораћеш у сервис, е сад зависи и колико ти је матор монитор и да ли се уопште исплати да мењаш ВГА кабл.eremita:Ја се увек из прве конектујем на КРсту, или било где преко СББ-а...
Монитор има два кабла један црни који иде у струју а други бели-дебели који иде у кућиште... на крају тог белог који иде у монитор има као "банана" једном четвртастом отвору - али уопште не може да се извуче, так да је изгледа залемљено, јбт.....
На том белом дебелом каблу има исписаних словца:
AMW E110344 STYLE 2919 VW-1 60C 30V LOW VOLTAGE COMPUTER CABLE SPACE SCHUTTLE-C .......итд.итд. има тога још, е, сада ти можеш и даље да ме
зајеб*ваш зато што ја нисам из те струке, али надао сам се да ће ми неко помоћи...
п.с. А што се "електричног вибратора" тиче... завуци га себи.....па уживај![]()
'боте, кома, ха ? Јел стварно ? То ко у оном филму (3-4 студента медицине, насилно изазивају кому на safe-time па се поврате ...)Шон:mito bre, koj se moj nervirash.. da vish kako je lepo na nebu svi u crvenim odorama...ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste
![]()

eremita:Ја се увек из прве конектујем на КРсту, или било где преко СББ-а...
Монитор има два кабла један црни који иде у струју а други бели-дебели који иде у кућиште... на крају тог белог који иде у монитор има као "банана" једном четвртастом отвору - али уопште не може да се извуче, так да је изгледа залемљено, јбт.....
На том белом дебелом каблу има исписаних словца:
AMW E110344 STYLE 2919 VW-1 60C 30V LOW VOLTAGE COMPUTER CABLE SPACE SCHUTTLE-C .......итд.итд. има тога још, е, сада ти можеш и даље да ме
зајеб*ваш зато што ја нисам из те струке, али надао сам се да ће ми неко помоћи...
п.с. А што се "електричног вибратора" тиче... завуци га себи.....па уживај![]()
Шон:u jbt... chek da prebacim stvari iz one gajbe u zemunu ovde u stari bg...![]()
Шон:mito bre, koj se moj nervirash.. da vish kako je lepo na nebu svi u crvenim odorama...ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste
![]()
eremita:Што??? Отказала ти чука???

Шон:neponovljiv dozhivljaj mito... prodju ti svi postovi kroz glavu... fala bogu imo ih ovde preko 20 soma pa trajalo malko duzhe![]()
Bože eremita smijem se tvojoj komunikaciji s Ironom već nekoliko minuta i ne mogu jednostavno prestat. Vi ste u tandemu jednostavno g e n i j a l n i.eremita:Ахахахаааааааааааааааа.........који си ти лудак.......непоновљиво........

A šta ćeš tamo?[[Darko_91_]]:mene niko ne nervira na ovom forumu nego na sex forumu me zezaju i banuju!![]()
pa ima ih dosta uvek je punKarlito Brigante:A šta ćeš tamo?![]()