ГЕЈ насиље на Крстарици ...

Колико вас нервирају "конекције" на Крсти ?

• Језиво ме нервира ! =$&"$#&%=?"&?#%#?)"/ (псовка)

• Ужасно ме нервира - нема оправдања!

• Нервира ме али сам пун разумевања за проблематику.

• COOL сам ! Свеједно ми је.

• Мене ништа не може да изнервира !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
eremita:
Ахам, видим, из монитора имам два кабла, један иде у струју а други је вероватно тај, доста дебели бели, који иде од монитора до кућишта..........и мислим да има на крају као банану коју ћу сутра да одшрафим'или једноставно извучем.....а, је л' то ?

Ja ne vidim u čemu je problem? Svi kablovi su ti (nažalost) povezani kako treba čim možeš da se loguješ na Krstu u pet pokušaja.

Sad gledam na Google-tu kablove nalik tom debelom...
Ubih se tražeći po internetu zbog tebe iako ti smatraš da te ja ne podnosim...

Taj debeli kabl sa bananom na kraju, to ti je - električni vibrator
Nema veze sa IT potrebama koliko sa ID
:mrgreen:

Iron Lord:
Ja ne vidim u čemu je problem? Svi kablovi su ti (nažalost) povezani kako treba čim možeš da se loguješ na Krstu u pet pokušaja.

Sad gledam na Google-tu kablove nalik tom debelom...
Ubih se tražeći po internetu zbog tebe iako ti smatraš da te ja ne podnosim...

Taj debeli kabl sa bananom na kraju, to ti je - električni vibrator
Nema veze sa IT potrebama koliko sa ID
:mrgreen:

Ја се увек из прве конектујем на КРсту, или било где преко СББ-а...

Монитор има два кабла један црни који иде у струју а други бели-дебели који иде у кућиште... на крају тог белог који иде у монитор има као "банана" једном четвртастом отвору - али уопште не може да се извуче, так да је изгледа залемљено, јбт.....

На том белом дебелом каблу има исписаних словца:

AMW E110344 STYLE 2919 VW-1 60C 30V LOW VOLTAGE COMPUTER CABLE SPACE SCHUTTLE-C .......итд.итд. има тога још, е, сада ти можеш и даље да ме
зајеб*ваш зато што ја нисам из те струке, али надао сам се да ће ми неко помоћи...

п.с. А што се "електричног вибратора" тиче... завуци га себи.....па уживај :evil:

eremita:

Монитор има два кабла један црни који иде у струју а други бели-дебели који иде у кућиште... на крају тог белог који иде у монитор има као "банана" једном четвртастом отвору - али уопште не може да се извуче, так да је изгледа залемљено, јбт.....

AMW E110344 STYLE 2919 VW-1 60C 30V LOW VOLTAGE COMPUTER CABLE SPACE SCHUTTLE-C .......итд.итд. има тога још, е, сада ти можеш и даље да ме
зајеб*ваш зато што ја нисам из те струке, али надао сам се да ће ми неко помоћи...

п.с. А што се "електричног вибратора" тиче... завуци га себи.....па уживај :evil:
И не може да се извуче, мораћеш у сервис, е сад зависи и колико ти је матор монитор и да ли се уопште исплати да мењаш ВГА кабл.
Код ТФТ монитора тај проблем је (углавном) решен тако што су оба краја са ВГА конекторима тако да се проблем решава једноставно!

Шон:
mito bre, koj se moj nervirash.. da vish kako je lepo na nebu svi u crvenim odorama... :) ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste :D
'боте, кома, ха ? Јел стварно ? То ко у оном филму (3-4 студента медицине, насилно изазивају кому на safe-time па се поврате ...)

Макар знамо да ми с Крсте нисмо омиљени ... :lol:

eremita:

Crni Mito, pa ti imaš visokotehnološke delove iz NASA baze a ovamo pišeš pradeda mi bio pravoslavac.

eremita:
Ахахахаааааааааааааааа.........који си ти лудак.......непоновљиво........
Bože eremita smijem se tvojoj komunikaciji s Ironom već nekoliko minuta i ne mogu jednostavno prestat. Vi ste u tandemu jednostavno g e n i j a l n i.
Imam jednu bananu-sliku u arhivi što asociira na problem al bi taj post samo sve još više zamrsio.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nadam se da je problem prošlost :lol:

Back