ГЕЈ насиље на Крстарици ...

Колико вас нервирају "конекције" на Крсти ?

• Језиво ме нервира ! =$&"$#&%=?"&?#%#?)"/ (псовка)

• Ужасно ме нервира - нема оправдања!

• Нервира ме али сам пун разумевања за проблематику.

• COOL сам ! Свеједно ми је.

• Мене ништа не може да изнервира !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Шон:
jok bre, nema pasheni pojma... bacio si knjizhicu skj u djubre pa te sad qaraju preko neta jel' su saznali.... zato trk u ds i brzo se ponovo uchlani...

Који си ти кварњак....уместо да си лепо написао да ми је црвена боја нестала зато што сам прави исконски антикомуњара - а ти овако..... а стварно ми све пожутело....јбт..... :lol: :lol: :lol: мислиш да у у ДС.-у комуњаре... :lol:

eremita:
А који је то VGA kabl / и како се мења.......
Taj kabl ide sa grafičke karte na monitor.Ako imaš sreće može da se odšrafi i sa jedne i druge strane,pa ga odneseš u radnju i kupiš drugi.Ako nemaš sreće,kraj koji ide u monitor je zalemljen i moraš da ga nosiš kod majstora.U tom slučaju će da ti isteraju 10-15e za zamenu.Kabl iz prve varijante košta u radnji 500-800din.

Karlito Brigante:
Taj kabl ide sa grafičke karte na monitor.Ako imaš sreće može da se odšrafi i sa jedne i druge strane,pa ga odneseš u radnju i kupiš drugi.Ako nemaš sreće,kraj koji ide u monitor je zalemljen i moraš da ga nosiš kod majstora.U tom slučaju će da ti isteraju 10-15e za zamenu.Kabl iz prve varijante košta u radnji 500-800din.

Ахам, видим, из монитора имам два кабла, један иде у струју а други је вероватно тај, доста дебели бели, који иде од монитора до кућишта..........и мислим да има на крају као банану коју ћу сутра да одшрафим'или једноставно извучем.....а, је л' то ?

eremita:
Који си ти кварњак....уместо да си лепо написао да ми је црвена боја нестала зато што сам прави исконски антикомуњара - а ти овако..... а стварно ми све пожутело....јбт..... :lol: :lol: :lol: мислиш да у у ДС.-у комуњаре... :lol:

more jok, zaheboh se, sve patriJote :D:D:D

eremita:
Ахам, видим, из монитора имам два кабла, један иде у струју а други је вероватно тај, доста дебели бели, који иде од монитора до кућишта..........и мислим да има на крају као банану коју ћу сутра да одшрафим'или једноставно извучем.....а, је л' то ?

mito... paz da se ne igrash sa tom bananom nocu... :D

Шон:
mito bre, koj se moj nervirash.. da vish kako je lepo na nebu svi u crvenim odorama... :) ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste :D

SON BRE, ja to isto uradila i sad mi sljaka ko ludo, jos dobila i na brzini i na kvalitetu.!!! Ne znam kako njemu nije uspelo ???? E, hvala ti ki bratu rodjenom, ovo ti necu zaboraviti i debelo cu da se revansiram! E, jesi drug!

Back