gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
jok bre, nema pasheni pojma... bacio si knjizhicu skj u djubre pa te sad qaraju preko neta jel' su saznali.... zato trk u ds i brzo se ponovo uchlani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шон:jok bre, nema pasheni pojma... bacio si knjizhicu skj u djubre pa te sad qaraju preko neta jel' su saznali.... zato trk u ds i brzo se ponovo uchlani...

Dobra fora!Karlito Brigante:![]()
![]()
aaa...nisam znao,znači virusi iz DS-a?Zato mu je požuteo monitor?
![]()
Karlito Brigante:Propao ti je VGA kabl na monitoru.Mora da se zameni.
Шон:jok bre, nema pasheni pojma... bacio si knjizhicu skj u djubre pa te sad qaraju preko neta jel' su saznali.... zato trk u ds i brzo se ponovo uchlani...
мислиш да у у ДС.-у комуњаре... 
Taj kabl ide sa grafičke karte na monitor.Ako imaš sreće može da se odšrafi i sa jedne i druge strane,pa ga odneseš u radnju i kupiš drugi.Ako nemaš sreće,kraj koji ide u monitor je zalemljen i moraš da ga nosiš kod majstora.U tom slučaju će da ti isteraju 10-15e za zamenu.Kabl iz prve varijante košta u radnji 500-800din.eremita:А који је то VGA kabl / и како се мења.......
Karlito Brigante:Taj kabl ide sa grafičke karte na monitor.Ako imaš sreće može da se odšrafi i sa jedne i druge strane,pa ga odneseš u radnju i kupiš drugi.Ako nemaš sreće,kraj koji ide u monitor je zalemljen i moraš da ga nosiš kod majstora.U tom slučaju će da ti isteraju 10-15e za zamenu.Kabl iz prve varijante košta u radnji 500-800din.
eremita:Који си ти кварњак....уместо да си лепо написао да ми је црвена боја нестала зато што сам прави исконски антикомуњара - а ти овако..... а стварно ми све пожутело....јбт.....![]()
![]()
мислиш да у у ДС.-у комуњаре...
![]()
sevilja:Dobra fora!![]()
Mada, ja mislim da to Son hoce da siri antagonizam izmedju tebe i eremite.![]()
Jel tako Shon? :-D

eremita:А који је то VGA kabl / и како се мења.......

eremita:Ахам, видим, из монитора имам два кабла, један иде у струју а други је вероватно тај, доста дебели бели, који иде од монитора до кућишта..........и мислим да има на крају као банану коју ћу сутра да одшрафим'или једноставно извучем.....а, је л' то ?
Шон:prosto mito, uzmesh onaj shto ide u monitor otkachish i nagurash ga u shteker za struju.. ak' nece da udje samo ga opizdi cekicem... ima da vish sve crveno kad kontaktira![]()

Шон:pa kad je i tebi ko tripku u glavi samo drzhaljica.... od chekica....
ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste Шон:mito bre, koj se moj nervirash.. da vish kako je lepo na nebu svi u crvenim odorama...ja bio 3 minuta i 28 sec pa me vrnuli... kazhu, teraj ga u ******... to je onaj sa krste
![]()