ГЕЈ насиље на Крстарици ...

Колико вас нервирају "конекције" на Крсти ?

• Језиво ме нервира ! =$&"$#&%=?"&?#%#?)"/ (псовка)

• Ужасно ме нервира - нема оправдања!

• Нервира ме али сам пун разумевања за проблематику.

• COOL сам ! Свеједно ми је.

• Мене ништа не може да изнервира !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gospodi iz operativnog dela Krstarice :
slika.jpg

moram da se požalim da je pristup i boravak na Krsti opet malo-malo pa traljav ...

Зашто ГЕЈ ? Једноставан разлог - кад те код нас неко заје_бава, вређа или нервира један од начина да му одговориш је : Педеру ... Педерчино и сл. (с варијацијама). Дакле само због жаргона, свака дрга сличност је ненамерна. :lol:

А суштина је : изразите своју количину незадовољства стањем приступа на форум Крстарице. Скоро два месеца постоје "становити" проблеми са серверима (?), комуникационом опремом (?), софтвером (?), хардвером (?) или нешто друго - треће ...
Да би се комуницирало (постовало), потребно је сакупити живце и вољу, не због "опонената" већ због непредвидљивости оперативног понашања форума.

Па изволите, гласајте и дајте сугестије ...

Комшо, данас је била специјална фрка јер најмање 4 сата није било СББ кабловске ТВ - не знам зашто. Самим тима није било ни кабловског интернета.

А, што се теме тиче... на жалост педери су стално око нас, ми ту ништа не можемо да учинимо...

ево и прашину усисавају са "кирбијем".......ахахахаааааааа...........

Комшо, данас је била специјална фрка јер најмање 4 сата није било СББ кабловске ТВ - не знам зашто. Самим тима није било ни кабловског интернета.

А, што се теме тиче... на жалост педери су стално око нас, ми ту ништа не можемо да учинимо...

ево и прашину усисавају са "кирбијем".......ахахахаааааааа...........

Ja sam tek sad na SBB-u. Inače znam kad je problem kod njih. Nego, pristup je nekad sjajan a nekad loš, i to opet samo prema Krsti.

Ja sam tek sad na SBB-u. Inače znam kad je problem kod njih. Nego, pristup je nekad sjajan a nekad loš, i to opet samo prema Krsti.

Мени је сада приступ одличан и брз иако ми је комп стар и у потпуно распаднутом стању - али више не користим интернет Експлорер - него Mozilla Firefox а момак који ми одржава комп ми је намонтирао да аутоматски преснимава све новотарије и усавршавања тог програма. Можда да пробаш са овим програмом, имаш га свуда и можеш слободно да га копираш.

Мени је сада приступ одличан и брз иако ми је комп стар и у потпуно распаднутом стању - али више не користим интернет Експлорер - него Mozilla Firefox а момак који ми одржава комп ми је намонтирао да аутоматски преснимава све новотарије и усавршавања тог програма. Можда да пробаш са овим програмом, имаш га свуда и можеш слободно да га копираш.

Nego Mitke ...subota je.. vreme je za usisavanje prašine:mrgreen:

I Mita je prešao na Firefox :D
Ho-ho-ho...

Inače te je momak zavrnuo kao svaku devojku - update je po defaultu uključen.

E,
mitke da nam nisi rekao:arrow::idea:.....Teško bi se snašli:sad:

I Mita je prešao na Firefox :D
Ho-ho-ho...

Inače te je momak zavrnuo kao svaku devojku - update je po defaultu uključen.

Ја одавно имам Фајфокс, дилејо, али сам имао неку старију верзију која ми је била и гора и спорија од Експлорера.

п.с. Никада се нисам ни хвалио да сам неки компјутерски техничар јер немам благе везе са том струком, а и уопште ме и не интересује, тако да то што ти знаш да мало "чачкаш" око компа као и Обер није знак генијалности.

Back