- Poruka
- 9.306
Pa onda kreni u napad,ako imaš praznu gajbu.Ako ne pokušaš neće ti se ni posrećiti.[[Darko_91_]]:pa ima ih dosta uvek je pun![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda kreni u napad,ako imaš praznu gajbu.Ako ne pokušaš neće ti se ni posrećiti.[[Darko_91_]]:pa ima ih dosta uvek je pun![]()
[[Darko_91_]]:mene niko ne nervira na ovom forumu nego na sex forumu me zezaju i banuju!![]()
Iron Lord:Na tom podforumu postoje samo dve grupe korisnika> ili si yeBAN ili si lud![]()
Gospodi iz operativnog dela Krstarice :
![]()
moram da se požalim da je pristup i boravak na Krsti opet malo-malo pa traljav ...
Зашто ГЕЈ ? Једноставан разлог - кад те код нас неко заје_бава, вређа или нервира један од начина да му одговориш је : Педеру ... Педерчино и сл. (с варијацијама). Дакле само због жаргона, свака дрга сличност је ненамерна.![]()
А суштина је : изразите своју количину незадовољства стањем приступа на форум Крстарице. Скоро два месеца постоје "становити" проблеми са серверима (?), комуникационом опремом (?), софтвером (?), хардвером (?) или нешто друго - треће ...
Да би се комуницирало (постовало), потребно је сакупити живце и вољу, не због "опонената" већ због непредвидљивости оперативног понашања форума.
Па изволите, гласајте и дајте сугестије ...
Комшо, данас је била специјална фрка јер најмање 4 сата није било СББ кабловске ТВ - не знам зашто. Самим тима није било ни кабловског интернета.
А, што се теме тиче... на жалост педери су стално око нас, ми ту ништа не можемо да учинимо...
ево и прашину усисавају са "кирбијем".......ахахахаааааааа...........
Na tom podforumu postoje samo dve grupe korisnika> ili si yeBAN ili si lud![]()
Gospodi iz operativnog dela Krstarice :
![]()
moram da se požalim da je pristup i boravak na Krsti opet malo-malo pa traljav ...
![]()
Vaši zahtevi su uslišeni....Možete mirno da-spavate![]()
Ja sam tek sad na SBB-u. Inače znam kad je problem kod njih. Nego, pristup je nekad sjajan a nekad loš, i to opet samo prema Krsti.
Мени је сада приступ одличан и брз иако ми је комп стар и у потпуно распаднутом стању - али више не користим интернет Експлорер - него Mozilla Firefox а момак који ми одржава комп ми је намонтирао да аутоматски преснимава све новотарије и усавршавања тог програма. Можда да пробаш са овим програмом, имаш га свуда и можеш слободно да га копираш.
Мени је сада приступ одличан и брз иако ми је комп стар и у потпуно распаднутом стању - али више не користим интернет Експлорер - него Mozilla Firefox а момак који ми одржава комп ми је намонтирао да аутоматски преснимава све новотарије и усавршавања тог програма. Можда да пробаш са овим програмом, имаш га свуда и можеш слободно да га копираш.
E,Мени је сада приступ одличан и брз иако ми је комп стар и у потпуно распаднутом стању - али више не користим интернет Експлорер - него Mozilla Firefox а момак који ми одржава комп ми је намонтирао да аутоматски преснимава све новотарије и усавршавања тог програма. Можда да пробаш са овим програмом, имаш га свуда и можеш слободно да га копираш.
uze mi rec iz tastureI Mita je prešao na Firefox
Ho-ho-ho...
Inače te je momak zavrnuo kao svaku devojku - update je po defaultu uključen.
I Mita je prešao na Firefox
Ho-ho-ho...
Inače te je momak zavrnuo kao svaku devojku - update je po defaultu uključen.
O, vi imate dinamičku IP adresuod 06:00 kad sam ustao pa do 7:20 ne radi....probao sve portove, maskirao IP, menjao IP, ma jok...
I odustajem.... eb*m mi se za pik vishe...