Gdje kupiti? - generalna tema

Zanima me gde kupiti ovakve pantalone u Srbiji moze i online sajt?
Screenshot_20240604_124040_Samsung Internet.jpg

Otvaram ovu temu za sva pitanja gdje kupiti nešto.
Za početak..gdje kupiti ovo:
Do skoro sam je kupovala u dm-u,ali su je iz neobjasnjivih razloga povukli iz svih prodavnica.
Ni prodavaci ne znaju da objasne zasto.
Da li je neko mozda vidjao ovu kanu u nekim drugim prodavnicama?
Mislim da je uvoz iz Poljske.
Inace,bila je odlicna.
Pogledajte prilog 1054139
Gdese nalazite u kojoj zemlji nema više te Kane?

@mačka zagrebačka i @Jugoslav Čvarak
Recite mi jel u eu postoji još uvek Autan u obliku stika?
Evo druga sezona da ne mogu da ga nađem a juče mi u jednoj radnji rekoše da se uopšte više i ne proizvodi u toj verziji.
Vidim da nema više da se nabavi ni klasična teget Nivea u stiku.
Mislim da nema u sticku, a ovaj u spreju više nije onaj dobri, stari Autan, novi je nikakav, čak ima ugodan miris.
Užas.
Ono što ti treba je Szuku, koriste ribiči i možeš kupiti u trgovinama za lov i ribolov, imaš u obliku kreme i spreja, komarac bježi glavom bez obzira, a povoljnije je.

Mislim da nema u sticku, a ovaj u spreju više nije onaj dobri, stari Autan, novi je nikakav, čak ima ugodan miris.
Užas.
Ono što ti treba je Szuku, koriste ribiči i možeš kupiti u trgovinama za lov i ribolov, imaš u obliku kreme i spreja, komarac bježi glavom bez obzira, a povoljnije je.
Zato i kažem. Ja sam prošle godine kupila u Istanbulu taj sprej. I nikakav nije. Ni tamo nije bilo stik verzije ali sam mislila da je samo do te radnje a mrzelo me da se mlatim po drugim. Tamo su užas komarci. Sitni a kad te ujedu kao da te ujeo krokodil. Kad ga ubiješ, krvi ko da si svinju zaklao.
Probaću i to. Vidim da ga drže i u Snajperu a imaju radnju koja mi je usput kad idem na posao

Poslednja izmena:

Back