- Poruka
- 121.748
Tamo odakle si i uzela slikuGde kupiti ove basic nescafe solje? Onako plain da budu bez ikakvih crtezaPogledajte prilog 1457294
https://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=Nescafe+solja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo odakle si i uzela slikuGde kupiti ove basic nescafe solje? Onako plain da budu bez ikakvih crtezaPogledajte prilog 1457294
Mislim da ni nema, ali i te sa slikama su skroz ok bar meni. Čini mi se da ih imam ukupno 6Pa to i gledam sve su sa nekim motivima a ja htela one najobicnije jer imam kuci i takvih ne secam se kako sam do njih dosla verovatno isto tak uz kafu jer nikad nisam videla da ima da se kupe te nescafe solje same
Zaboravih napisati i da ne uzimam polovne tj ne zelimTamo odakle si i uzela sliku
https://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=Nescafe+solja
Imam i sa motivima i bez htela sam da bacim ove sa motivima i uzmem umesto njih obicneMislim da ni nema, ali i te sa slikama su skroz ok bar meni. Čini mi se da ih imam ukupno 6![]()
Свашта.Zaboravih napisati i da ne uzimam polovne tj ne zelim
Ne razumem, zašto bi bacila solje, ako nisu polupane, a lepe.Imam i sa motivima i bez htela sam da bacim ove sa motivima i uzmem umesto njih obicne
Samo bacam pare
Што? И у локалима пијеш из шоља и чаша из којих је ко зна колико њих пило пре.Zaboravih napisati i da ne uzimam polovne tj ne zelim
To osuris u vreloj vodi i bice cistije nego tvoje koje kuci operes u mlakojZaboravih napisati i da ne uzimam polovne tj ne zelim
Naravno da imam@Regina Mills , imaš li ideju gde kupiti rukavice koje imaju ojačanja na dlanovima. Za jedrenje mi treba, ali to baš nije popularan sport pa u Srbiji nema. Iz sport directa neće da šalju baš to što mi treba.
Po mogućstvu neoprenske, ne smeju da budu debele kao skijaške.
Super, hvala, gde se nalazi, nešto ne mogu sad da otvorim sajt sa telefona, probaću kad dođem kući.
Pravim navigaciju...ima li tamo neki parking, to je sam centar, a taj deo ne poznajem uopšte.Kod jahaćih rukavica je dobra stvar što im je grip stvarno da drži (zbog dizgina). Kad uhvati, ne pušta
Radnja je u Segedinu.
Pravim navigaciju...ima li tamo neki parking, to je sam centar, a taj deo ne poznajem uopšte.
Na InstagramuJel zna neko gde se mogu naci ovakve trenericePogledajte prilog 1504423Pogledajte prilog 1504424 Pogledajte prilog 1504425
Na Instagram
Hvala ali kako se zovu ovakve treneeke?Na Instagramu
Hvala qli kako se zovu ovakve trenerke?Na Instagramu
E pa to ne znam moraš da listas i da ih pitaš sve o onome što ti se dopadne.Hvala qli kako se zovu ovakve trenerke?