limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
ExteraDajte neku radnju koja nije Zara, H&M niti šta slicno,domaće nešto. Trebaju mi majice pamucne al da nisu baš kao za muskarca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ExteraDajte neku radnju koja nije Zara, H&M niti šta slicno,domaće nešto. Trebaju mi majice pamucne al da nisu baš kao za muskarca.
Pa ne mora biti isključivo domaće ali da su majice pamucne.Reserved
A, tek sada vidim želiš domaće. Hm.. Shooter?
Arilje.Dajte neku radnju koja nije Zara, H&M niti šta slicno,domaće nešto. Trebaju mi majice pamucne al da nisu baš kao za muskarca.
U adidasuZanima me gde kupiti ovakve pantalone u Srbiji moze i online sajt?
Pogledajte prilog 1558825
U Intersport prodavnici.Zanima me gde kupiti ovakve pantalone u Srbiji moze i online sajt?
Pogledajte prilog 1558825
To je bilo odavno nego one čuvaju pa bi uvek još koju i skromne su, ali džaba, nemaВидим да га је било и на Мој киоск.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...kQFnoECC0QAQ&usg=AOvVaw0rbwMJei8T-AZjyvoGUxNv
Зар нема на овом сајту? Ваљда су они издавачи.To je bilo odavno nego one čuvaju pa bi uvek još koju i skromne su, ali džaba, nema![]()
Vidiš to sam potpuno predvidela, sad cu da pogledam.Зар нема на овом сајту? Ваљда су они издавачи.
Nisam vise ni tražila, jako sam loše tako da nisam mogla time da se bavim@Afroo
jesi nasla knjigu?
Izvini, nisam znala... Videla sam da ima ta knjiga na Kupindu.Nisam vise ni tražila, jako sam loše tako da nisam mogla time da se bavim
HvalaIzvini, nisam znala... Videla sam da ima ta knjiga na Kupindu.
Zelim ti da budes dobro![]()
Gdese nalazite u kojoj zemlji nema više te Kane?Otvaram ovu temu za sva pitanja gdje kupiti nešto.
Za početak..gdje kupiti ovo:
Do skoro sam je kupovala u dm-u,ali su je iz neobjasnjivih razloga povukli iz svih prodavnica.
Ni prodavaci ne znaju da objasne zasto.
Da li je neko mozda vidjao ovu kanu u nekim drugim prodavnicama?
Mislim da je uvoz iz Poljske.
Inace,bila je odlicna.
Pogledajte prilog 1054139
Ovu četkicu sad dobila od zubara,i koristila svaki dan normalno i za dve sedmice dobijem kamenachttps://reachtoothbrush.com/product-category/product-type/manual-toothbrush/page/2/
Izgleda se ne proizvodi više ta koju ti tražiš Djordjejune...možda vreme za curaprox...
![]()
BiH.Gdese nalazite u kojoj zemlji nema više te Kane?
Jeste gledali u CM ima mozda josBiH.
Ali izgleda ta kana i ne valja..povukli su je iz prodaje.
Nema.Nikad bije ni bilo u cm,samo u dm.Jeste gledali u CM ima mozda jos
Mislim da nema u sticku, a ovaj u spreju više nije onaj dobri, stari Autan, novi je nikakav, čak ima ugodan miris.@mačka zagrebačka i @Jugoslav Čvarak
Recite mi jel u eu postoji još uvek Autan u obliku stika?
Evo druga sezona da ne mogu da ga nađem a juče mi u jednoj radnji rekoše da se uopšte više i ne proizvodi u toj verziji.
Vidim da nema više da se nabavi ni klasična teget Nivea u stiku.
Zato i kažem. Ja sam prošle godine kupila u Istanbulu taj sprej. I nikakav nije. Ni tamo nije bilo stik verzije ali sam mislila da je samo do te radnje a mrzelo me da se mlatim po drugim. Tamo su užas komarci. Sitni a kad te ujedu kao da te ujeo krokodil. Kad ga ubiješ, krvi ko da si svinju zaklao.Mislim da nema u sticku, a ovaj u spreju više nije onaj dobri, stari Autan, novi je nikakav, čak ima ugodan miris.
Užas.
Ono što ti treba je Szuku, koriste ribiči i možeš kupiti u trgovinama za lov i ribolov, imaš u obliku kreme i spreja, komarac bježi glavom bez obzira, a povoljnije je.
Ali nema mi većeg gušta nego tako jednog prežderanog ubiti.Sitni a kad te ujedu kao da te ujeo krokodil. Kad ga ubiješ, krvi ko da si svinju zaklao.