...e imala sam snimak takvog, samo da nađem fotkukupi narandzasti![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e imala sam snimak takvog, samo da nađem fotkukupi narandzasti![]()
To se može extra ukombinovati, ako je napr. ostatak sanitarija u crno-beloj varijanti....e imala sam snimak takvog, samo da nađem fotku![]()
pa mogu se sloziti i bijele sanitarije s plavim plocicama nesti problemaTo se može extra ukombinovati, ako je napr. ostatak sanitarija u crno-beloj varijanti.
Jeste,...ali onda nije sve aqua blue!pa mogu se sloziti i bijele sanitarije s plavim plocicama nesti problema
pa sto i da budeJeste,...ali onda nije sve aqua blue!![]()
Mrzim bela kupatila,...liče na bolnička!pa sto i da bude
ne znam jesam li u zivotu vidjela gadniju stvar od strokave plave sanitarije
mislim, ja generalno ne volim sanitarije u boji, ni staklo
al plava mi nema pandan po ruznoci
sori, kapiram da su ukusi razliciti i da su jedno vrijeme te sanitarije bile bas moderne
ali za mene to kao crne plocice
triput gore od uzasa
pa i ne mora biti bijelo kupatiloMrzim bela kupatila,...liče na bolnička!![]()
Meni je i kada plava,... sa plavo- belim pločicama!pa i ne mora biti bijelo kupatilo
valjda pricamo o boji sanitarija
Pogledajte prilog 1177267
plave plocice bijele sanitarije
prolazi
ove plave sanitarije sto su nekad bile moderne
paaa...ne ?
Pogledajte prilog 1177268
ne znamMeni je i kada plava,... sa plavo- belim pločicama!
Može,...meni je veliko kupatilo.ne znam
to je bas tesko utrefiti da valja
plocice ok, namjestaj ok
al sanitarije
tesko, bas bas tesko
Pa moze ti biti uzas nad užasom ali to ne znači da neko mora menjati plocice zbog togapa sto i da bude
ne znam jesam li u zivotu vidjela gadniju stvar od strokave plave sanitarije
mislim, ja generalno ne volim sanitarije u boji, ni staklo
al plava mi nema pandan po ruznoci
sori, kapiram da su ukusi razliciti i da su jedno vrijeme te sanitarije bile bas moderne
ali za mene to kao crne plocice
triput gore od uzasa
Ovo samo ako ces svaki, svaki dan da ga ribas. Nista crno gde je voda jer je naša voda prepuna kamenca.Ova crna mi se sviđžaju! ?
Pogledajte prilog 1177278
Ma je's,...'vala, sigurno bih!Ovo samo ako ces svaki, svaki dan da ga ribas. Nista crno gde je voda jer je naša voda prepuna kamenca.
uopste ne pricam o plocicamaPa moze ti biti uzas nad užasom ali to ne znači da neko mora menjati plocice zbog toga
Moje kupatilo je udaljeno pre 20godina, pločica ni jedna ni zidna ni podna nije pukla. Sve i da imam para pametnije bi ih potrošila ne da menjam cele pristojne plocice. Ne bi naravno u moje kupatilo stavila ni plavi ni narandzast lavabo, ali beli će biti skroz ok.
Ovo samo ako ces svaki, svaki dan da ga ribas. Nista crno gde je voda jer je naša voda prepuna kamenca.
dobroMože,...meni je veliko kupatilo.
Zidne pločice su jedino u belo-plavoj varijanti, podne su skroz plave.
Kada je plava iznutra, obložena belo-plavim pločicama spolja.
Sve sanitarije su plave! ?
Onda te mi nismo razumele.uopste ne pricam o plocicama
dobro
Imaju li u plavoj boji ili teget?Pogledajte prilog 1177324
Ja pronašla, poslala vodoinstalateru da vidi moze li to. Čekam odgovor.
ima, al ne znam uklapa li ti se s ostakom sanitarijaImaju li u plavoj boji ili teget?![]()
Ne sviđaju mi se. Izgleda k'o pekač!ima, al ne znam uklapa li ti se s ostakom sanitarija
Pogledajte prilog 1177429
Pogledajte prilog 1177432
sreca sto ti se ne svidja jer je skup ko otrovNe sviđaju mi se. Izgleda k'o pekač!
Ovaj prvi k'o činija za mućenje jaja.![]()
Svi su papreno skupi,...u boji se može retko naći neki veliki i da pritom izgleda lepo.sreca sto ti se ne svidja jer je skup ko otrov![]()
ma ima sad tih sanitarija u boji za svaki dzepSvi su papreno skupi,...u boji se može retko naći neki veliki i da pritom izgleda lepo.