- Poruka
- 20.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..gerilac...![]()
![]()
...

Па не би вам било први пут ДА НА МАСОВНИМ ГРОБНИЦАМА СРБА ЗАРАЂУЈЕТЕ... тако сте измислили и ону "Госпу која се указала" а у ствари
су се БЕЛАСАЛЕ КОСТИ ПОБИЈЕНИХ СРБА У ЈАМИ...
.... četnici su .."povijesna atrakcija"..ako moze da se zaradi koja kinta...zasto ne..![]()
..
ДАЧО УЗМИ БОНБОНУ
![]()

E, nemoj da mi provociraš Mitu, vidiš da još nije preboleo odlazak svog dečka...![]()

..ti nisi četnik...nisi bio na Ravnoj gori..a mene ce Pinki da vodi..stidi se i srami..![]()
..
ДАЧО УЗМИ БОНБОНУ
![]()
.jooooooooooooooooooooooj..di me nadje,..bas mi zao sto nema moga drugara..Košeija...On..bi me garant vodio...garant...![]()

E, nemoj da mi provociraš Mitu, vidiš da još nije preboleo odlazak svog dečka...![]()
ПРЕ БИ ТЕ ВОДИО КОД ОВИХ МОМАКА ,ОНИ СУ БИЛИ ПРАВИ
![]()
...Жутањак - не разумем о чему тртљаш???
.....svercer s naftom..iz Đeletovaca...![]()
![]()
...

Možda će da se vrati kad napuni baterije za fotoaparat???
![]()
.morat cu mu poslti ..SMS..da vidim u cemu je stvar..ako treba urgirat cu ...da mu se udovolji..pa da nam se vrati.....ti nisi četnik...nisi bio na Ravnoj gori..a mene ce Pinki da vodi..stidi se i srami..![]()
..

Njemu da zahvalite, da nije bio on & kompanija u Erdutu, ne bi imali naftu da upalite BOV...![]()
...jes vala...
..imao sam negdje sluzbenu procijenu..koliko je isisao
nafte..
..ali izgorio mi komp..pa sad skupljam ponovo sve podatke...ajmeee...
..nece.. jako se naljutio..morat cu mu poslti ..SMS..da vidim u cemu je stvar..ako treba urgirat cu ...da mu se udovolji..pa da nam se vrati...
![]()
Да сам на твом месту - не бих се трудио да то проверавам...![]()
...
..nisi drugar..nisi...
Njemu je ipak najlepše kad je sam na forumu i kad moderira... Čini ga srećnim, kad vodi monologe...

@Šogi..
..pogledaj broj postova..Pinki mi nije ni do koljena...šijem ga ..![]()
![]()
Rano je za njega... On ulazi u formu tek posle 12:00h.
.. četnici su .."povijesna atrakcija"..ako moze da se zaradi koja kinta...zasto ne..![]()
..
....otisli su svi...na Ravnu goru a mene nisu poveli...