- Poruka
- 20.250
Ja sam mislila da idemo van okupljanja
a ti bi sa cetnicima![]()
..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam mislila da idemo van okupljanja
a ti bi sa cetnicima![]()
....jooooooj..sad sam ko mago izmedju dva plasta sijena...joooooooj...ali cek.. da mi netko samo kaze..kad je to..okupljenje...aaaaa..kad bi ti planirala da mi idemo...ono..pazi to sad ve ide u buking..kontas...
Mala napomena: gde ste se pise odvojeno, ovako kako sam ja napisaoA druga stvar, ne pada mi na pamet su isto dve reci. Cudno da vam je svima to promaklo
![]()
Видели смо али баш ме је брига да некога исправљамMala napomena: gde ste se pise odvojeno, ovako kako sam ja napisaoA druga stvar, ne pada mi na pamet su isto dve reci. Cudno da vam je svima to promaklo
![]()
Pa ti pridji boljem plastu senakontas..
Видели смо али баш ме је брига да некога исправљам, тема је доста битна, видећемо како људи размишљају по овом питању...
Нисам баш на то циљао, већ на то како људи виде четништво некада и данас ал нема везе.....tebi je bitno jel netko bio..ili nije..svasta...![]()
![]()
..
Слажем се са болдованим делом.Ja licno nikada ne bih isao na Ravnu Goru, jer nisam u fazonu cetnika i te ideologije.. Mada mislim da vecina posetilaca i ne zna tacno za koga je. Stvara se konfuzija ako se okupe pristalice Draskovica koji je sada proevropski demokrata, i pristalice Seselja , Nikolica i ko zna koga jos. Nema tu zajednicke ideologije...
Ja licno nikada ne bih isao na Ravnu Goru, jer nisam u fazonu cetnika i te ideologije.. Mada mislim da vecina posetilaca i ne zna tacno za koga je. Stvara se konfuzija ako se okupe pristalice Draskovica koji je sada proevropski demokrata, i pristalice Seselja , Nikolica i ko zna koga jos. Nema tu zajednicke ideologije...
Pa ako nema veze sa Cetnicima ,sa cime onda ima veze?![]()
..ja nisam bio..![]()