Gdeste cetnici ?

Jeste li bili na Ravnoj Gori ?

• Ne, nisam nikada bio.

• Da, jesam jednom.

• Ne, nepada mi nepamet.

• Ne, nisam ali razmisljam da odem tamo .

• Da, bio sam vise puta i ici cu opet .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mala napomena: gde ste se pise odvojeno, ovako kako sam ja napisao ;) A druga stvar, ne pada mi na pamet su isto dve reci. Cudno da vam je svima to promaklo :D
Видели смо али баш ме је брига да некога исправљам:lol:, тема је доста битна, видећемо како људи размишљају по овом питању...

Pa ti pridji boljem plastu sena :mrgreen: kontas..

..onda je to gotova stvar...biram..:cmok:..tebe..
Crvena_ruza.jpg

Ja licno nikada ne bih isao na Ravnu Goru, jer nisam u fazonu cetnika i te ideologije.. Mada mislim da vecina posetilaca i ne zna tacno za koga je. Stvara se konfuzija ako se okupe pristalice Draskovica koji je sada proevropski demokrata, i pristalice Seselja , Nikolica i ko zna koga jos. Nema tu zajednicke ideologije...

Ja licno nikada ne bih isao na Ravnu Goru, jer nisam u fazonu cetnika i te ideologije.. Mada mislim da vecina posetilaca i ne zna tacno za koga je. Stvara se konfuzija ako se okupe pristalice Draskovica koji je sada proevropski demokrata, i pristalice Seselja , Nikolica i ko zna koga jos. Nema tu zajednicke ideologije...
Слажем се са болдованим делом.:)

..laku noc..:bye:
...samo bi falilo da ti četnici dovedu onog Thompsona..eeeeeee...to bi bio...dozivljaj...:hahaha: :hahaha: :hahaha:....

Draskovic nema veze sa Rvnom Gorom !
P.S. Draskovic je imao na poslednjim izborima gde je izasao samostalno manje od 1 % glasova.
I jos nesto kako Ravna Gora nema vze sa cetnistvom i Drazom ?
Svi to pominjete a ni sami neznate zasto .
Moze li mi neko objasniti tu vasu teoriju ?

A Draskovic je jedan od prvih Cetnika sa ovih prostora, da se javno tako izjasnio, a da nije to pricao u nekoj kafani... I on je jedini pravi Cetnik zato sto je on jedini rojalista. A ovi ostali su neka modifikovana moderna verzija Cetnika :D

Back