andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.585
hoces ako je upleten uranHej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.
Da li cu na forumu naci ljubav svog zivota?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoces ako je upleten uranHej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.

Hej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.

Je li upleten,zna li se sta?hoces ako je upleten uran

Jeste.Je li upleten,zna li se sta?
da ali ga zaobidjiJe li upleten,zna li se sta?

Ko njega šta pita?E,sad me bacate u nedoumicu...manastirka je za,a ti si protiv moje ljubavi sa Jugoslavom.
Mada,ni on se nesto ne izjasnjava.

voli ona mladjeKo njega šta pita?

Malo i jeste mlađi.voli ona mladje

Kad je mladost bila mana?Malo i jeste mlađi.

Piše mu u natalu 80-o godište.Mada,ako Jugoslav nije neki stari ciko,onda odustajem.
Može da bude stranac, druge vere.jel vernik/stranac?

Mars mi je u strelcu. Šta god to značilo
TacnoVolis intelektualne muskarce,ali koji imaju jasan stav i koji su spremni da se posvadjaju sa bilo kim da bi odbranili svoja uvjerenja,poliglote da su intelektualci ali da su iskreni i bez dlake na jeziku
E,pa,dobro onda,moze da prodje...nije maloljetan.Piše mu u natalu 80-o godište.

kako si ti to lepo uvio! a mogao si da skratis u - volis nadobudne pametnjakoviceVolis intelektualne muskarce,ali koji imaju jasan stav i koji su spremni da se posvadjaju sa bilo kim da bi odbranili svoja uvjerenja,poliglote da su intelektualci ali da su iskreni i bez dlake na jeziku

E,pa,dobro onda,moze da prodje...nije maloljetan.

Malo horoskopske zabave.
Kažu da planeta Mars ima najviše veze sa našim seksualnim životom.
Gde vam je Mars u kom znaku i kako ova zanimljiva planeta utiče na vas?