Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.725
Što to točno znači?Mars u djevici,venera u ovnu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što to točno znači?Mars u djevici,venera u ovnu
A da, bsš...Jugoslav je ko Berni Eklston.
Samo,rad,rad...i slaze parice na gomilu.
Ili to bjese Baja Patak?
Nada umire poslednja.Igraj loto.Sirotinja sam, grom te spalio!
Znači da te po natalu, privlače žene kao što je Limunada.Što to točno znači?
I mi od tebe.upišaču se
nije istinaI mi od tebe.
Genralno tacno vidi se da je ovo natalna karta introvertne osobe ili ono pasivnije.A Djevica jak racio tu ti je i Mars,racionalna potrosnja energije,takodje imas Veneru u Ovnu sto daje da vise volis kisjelu,ljutu hranu i zacinjenu nego npr slatku i punu secera ili krema itd.Venera Ovnu ce dati da volis sportski tip zena i da cete privuci zena koja vise nosi sportske trenerke i koju ces mozda sresti na trim stazi ili teretani nego neka zena koja je nasminkana ili nosi suknje i koja nije sportski tip i lezerni,vec ono neka manekenka sa 100 boja i karmina i nekih kosulja i bluza
Mars u ribama,venera u blizancimaGdje su tebi Mars i Venera
ili ces biti sa takvom Venerom!Sirotinja sam, grom te spalio!
Mars u ribama,venera u blizancima
Ovo prvo se mogu donekle sloziti...ali ovo drugo bas i ne,naprotiv.Venera u Blizancima Mars u Ribi volis pricljive i nestalne muskarce vise intelektualne tipove,
Volis da jedes sigurno sitniju hranu,ili volis cak i da pricas dok jedes ili da jedes sa papira,tipa ako jedes burek radije ces ga sa papira pojesti nego ga staviti na tanjir ili ako pijes koka kolu radije ces je iz kartonske ili paprine case piti nego iz staklene ili plasticne
Znači, priženit ću se bogato?ili ces biti sa takvom Venerom!
prokockacesZnači, priženit ću se bogato?
Pričaj dalje...
Koji si znak? Ovan?Ovo prvo se mogu donekle sloziti...ali ovo drugo bas i ne,naprotiv.
Volim lijepe case i tanjire...ipak sam ja podznak vaga.
Ovo prvo se mogu donekle sloziti...ali ovo drugo bas i ne,naprotiv.
Volim lijepe case i tanjire...ipak sam ja podznak vaga.
Mars mi je u Ovnu, ali u gadnoj kući za Ovna ili Marsa.Malo horoskopske zabave.
Kažu da planeta Mars ima najviše veze sa našim seksualnim životom.
Gde vam je Mars u kom znaku i kako ova zanimljiva planeta utiče na vas?
Nece...djevica se nikad ne kocka.prokockaces
Mars ti je vatrenom znaku, to nije loše.Mars mi je u Ovnu, ali u gadnoj kući za Ovna ili Marsa.
On jeste borac i daje mi energiju neiscrpno, ali ta energija ima strašnu i tragičnu blokadu.
Da li pripisati Marsu stvari... nisam više u tim vodama, ali znam ponešto i pročitala sam svoj natal sama, svojeumno i svojeručno.
Moj Mars je donekle najbolji razlog za moju devizu-"Ne odustaj kao stenica, bubašvaba, ali nema odustajanja! Sam sej, sam žanji. Sam ćeš biti umesto kako bi voleo. Samoća je zvezdama već tu, ne iznenađuj se... prosto, tako je kako je."
A Mars/Ovan to teško prihvataju-oni su borci.
Borac koji je blokiran... to je grozna trauma.