Gde upisati dete u srednju skolu

Racunajuci da je on 44 godine starosti, da ima tu platu i da jedan prosecan stan kosta oko 50.000 eura, sad mi reci koliko je morao da odvaja od usta da bi sakupio para i za treci stan. Ako malo izracunas videces da to ipak NIJE MOGUCE i da nije od plate. Ako i dalje tvrdis da jeste onda stvarno nemamo o cemu da pricamo. Uz to da nepricam da ima 2 relativno nova auta i sluzbenu Skodu Oktaviju. Pa niko nije lud. Svi sve znaju. Pozz

Ma mislim da mi neko ko je, bez uvrede, neobrazovan prosipa mudrost o tome kako su neke pare male, koje neko zaradi za godinu dana, NE DOLAZI U OBZIR!
Ne zhelim da zvuchim prepotentno, ali je to stvarno istina - jerotije, nisi ono za shta tvrdish da jesi, i nemash bash pametne izjave. Ne znam shta da ti kazhem... :roll: :roll: :roll:

Prelazite s jedne teme na drugu. Nerazumem Vas ? Ja samo kazem da neko ko ima platu 160.000 din [2.000 eura] i ima oko 40 god starosti nemoze da kupi 3 stana u beogradu od postenog rada ? Vi ste otisli na nesto drugo da raspravljate. Koliko npr moze da se odvoji svaki mesec od pomenute plate i koliko to cuvanje-stekovanje para vremenski mora da traje da bi se kupilo 3 stana ? Razmislite dobro sta sam vas pitao pa tek onda odgovorite. Pozdrav svima !

Back