MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam isao u tu istu 2 ekonomsku skolu i ponavljao 1 razred [kao i jos neki]. Nije to toliko bauk. Ima dobrih djaka ali ima i onih kao sto sam i ja bio. Inace, ta skola je za vreme rata bila zenski zatvor. Imam neku vezu u ministarstvu. Prijateljica moje pirjateljice. Pomisljam cak i na Saob.skolu na C.Krstu. Ona nije teska [mislim]Marqueaux:Јеротије, да ли схваташ колику дебелу ВЕЗЕТИНУ треба да имаш да га преко Министарства пребациш из Технолошке у Другу економску. Чак и да то успе, што је скоро немогуће, какве су њему шансе у школи у коју долазе одлични ђаци и вуковци? Побогу, самлеће га тамо...
Nisam ga unistio kao sto ni moji roditelji nisu unistili mene. I ja sam bio srednji djak i na kraju sam zavrsio dve srednje skole i sta mi fali. Ponavljao sam prvi srednje. Mislim da je vazno da se skola zavrsi i da te niko sutra nepita kakve si ocene imao vec "jesi-nisi" zavrsio skolu !Ben_Adam:Zhivish u debeloj iluziji... Ti si kriv shto si to dete tako ''unishtio'', bez uvrede. Nemash pravo da ga sada ubijash...
Ne chinish mu uslugu, samo tjesh da ga ubijesh u pojam...
Ma vaspitavam ga da bude dobar i posten, da nelaze, nekrade, nedrogira se itd. Trazim samo trojke i da neponavlja. Inace, danas sam zvao 2. ekonomsku skolu koja mi je u komsiliku i rekli su mi da oni nemogu da mi pomognu ali da mogu da se obratim u ministarstvo prosvete i Nemanjinoj i da tamo mogu da zavrsim posao. Kazu da nije neizvodljivo. Probacemo i to ovih dana !
Tvoje obrazovanje je unisteno, ali ti nisi....Nisam ga unistio kao sto ni moji roditelji nisu unistili mene.
Jedno ti priznajem: MISLISH...jerotije:Mislim da je vazno da se skola zavrsi i da te niko sutra nepita kakve si ocene imao vec "jesi-nisi" zavrsio skolu !
Jedna od "najozloglasenijih" skola u gradu... Veruj mi, par puta sam prosla pored nje i videla kakvi u nju idu... Nemoj tamo...jerotije:Pomisljam cak i na Saob.skolu na C.Krstu. Ona nije teska [mislim]
Kad me neko pita sta si zavrsio kazem mu "Trgovacku" i "Saobracajnu". Niko me nikad nije pitao kako si je zavrsio !Ben_Adam:Jedno ti priznajem: MISLISH...
Ostatak rechenice je... Tabula raza...
Ipak si u pravu. U tim krugovima manje obrazovanjih ljudi, opet, bez uvrede, nije toliko bitno...jerotije:Kad me neko pita sta si zavrsio kazem mu "Trgovacku" i "Saobracajnu". Niko me nikad nije pitao kako si je zavrsio !
Da li tjesh ti biti sve vreme kod kutje? Da li tjesh biti na chasovima? Na ekskurzijama? Na odnmorima u parkovima? Da li bi da ga zarobish?jerotije:Moguce. Ali tu bih kako tako imao kontrolu nad njim. U komsiluku mi je !
Zasto uopste zelis da u skoli imas kontrolu nad sinom?!? Tako ces postici kontra-efekat!jerotije:Moguce. Ali tu bih kako tako imao kontrolu nad njim. U komsiluku mi je !
Pa da ne skrene s puta...Marge:Zasto uopste zelis da u skoli imas kontrolu nad sinom?!? Tako ces postici kontra-efekat!
SSS nije manje obrazovan vec srednje obrazovan krug ljudi i nisi me uvredio. Ja se toga nestidim. Ponosim se jer nisam celu svoju mladost proveo za knjigom i nikad nisam jurio titulu. Znam dosta njih koji su zavrsili fakultete i rade isto kao i ja - taksisti. Jedan cak ima i dva fakulteta i svako vece okrece djevrek a mislim da ce i karijeru zavrsiti kao taksista. Ja sam bar u vreme detinjstva dok je on nocio sa knjigom jurio ribe, skitao, provodio se.....Ben_Adam:Ipak si u pravu. U tim krugovima manje obrazovanjih ljudi, opet, bez uvrede, nije toliko bitno...![]()
Jedan cak ima i dva fakulteta i svako vece okrece djevrek a mislim da ce i karijeru zavrsiti kao taksista.
S tobom se slazem. Jednog dana ce hteti......al nece moci........[izvinjavam se na vulgarnosti]. Zivot brzzzzzzzzo prolazi. dok trepnes dlanom o dlan. Cini mi se da mi se sin juce rodio a danas vec neispusta mobilni dopisujuci se s devojkama. Secam se svoje mladosti. Secam se sta sam sve propustio. Eh da su mi te godine a ova pamet..........november child:..shto volim ljude koji bi da luduju u vreme kad se studira...
..pa gde si bio za vreme srednje shkole?
..ko nije izludovao od petnaeste do dvadesete, teshko da ce to da nadoknadi kasnije..