Gde upisati dete u srednju skolu

Ben_Adam:
Omg... Mislim da nema razloga da se osetjash zatupljeno... Tvoje neobrazovanje (mada je i u to ''neobrazovanje'' teshko poverovati) apsolutno ne dolazi do izrazhaja!
Shta je sa vama ljudima, zashto zabijate glavu u pesak?! A bre...

Jbt,sad ce jos da ispadne da ja moram da ti objasnjavam...Tvoj nacin razmisljanja i izrazavanja,u odnosu na tvoje godine,prevazilazi svake granice...Zamisli samo kad svuda oko mene gledam muskarce,cak i starije od tebe,koji se ponasaju kao deca...Ali,stvarno je tako...Ni sa kim ne moze normalno da se prica...Ti si nekako skroz drugaciji...Tvoji postovi,bar mene nacisto ubijaju u pojam i pobijaju mi sve teorije koje sam imala o muskim adolescentima do sada...

MadonnaGirl:
Jbt,sad ce jos da ispadne da ja moram da ti objasnjavam...Tvoj nacin razmisljanja i izrazavanja,u odnosu na tvoje godine,prevazilazi svake granice...Zamisli samo kad svuda oko mene gledam muskarce,cak i starije od tebe,koji se ponasaju kao deca...Ali,stvarno je tako...Ni sa kim ne moze normalno da se prica...Ti si nekako skroz drugaciji...Tvoji postovi,bar mene nacisto ubijaju u pojam i pobijaju mi sve teorije koje sam imala o muskim adolescentima do sada...
Veoma mi je drago shto ti moj stav menja mishljenje o adolescentima, odnosno mushkarcima uopste. Istina je da je vetjina nazovi-mushkaraca u tom ''ja-sam-faca jazu'', ali ipak postoji veliki broj normalnih osoba sa trezvenim razmishljanjima i normalnim pogledima na zhivot. U mom drushtvu mozhesh natji mnogo osoba sa kojima mozhesh porazgovarati sasvim normalno, i da ti se taj razgovor, shto je za danashnje vreme uspeh, chak i dopadne, i da shvatish da postoje te ''normalne osobe''. Samo je stvar shto su danashnje granice daleko pomerene, i shto se normalno mishljenje smatra loshim, a loshe mishljenje dizhe visoko. Al' eto, shta da se radi. Dosta puta sam se zapitao da li se vredi boriti protiv zatucanosti, ili se jednostavno okrenuti sebi... :-o

Back